Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με GPS

Genatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Αγορασα αυτο το GPS , Mio Moov S505 και χω το εξης προβλημα.

Οταν παω να το συνδεσω στον υπολογιστη απλα δεν το αναγνωριζει, ενω φορτιζει δεν γινεται τιποτα.

Δοκιμασα σε Win XP και Win 7, το ιδιο προβλημα, εβαλα και το cd εγκαταστασης αλλα και παλι μου λεει εκει "συνδεστε το mio σας"..

Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?(προβλημα το καλωδιο δεν νομιζω αφου φορτιζει κανονικα...)

Δημοσ.

για δοκιμασε απο πινακα ελεγχου να πας εκει που λεει προσθηκη υλικου(εχοντας συνδεδεμενη τη συσκευη φυσικα)το ειχα παθει και εγω με ενα mp4 player creative και το αναγνωρισε ετσι(σε win xp)

Δημοσ.
Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ?

Δοκιμασα ενα αλλο αλλα παλι τα ιδια..

Δεν πρεπει να ναι προβλημα με το καλωδιο, γιατι αλλιως δεν θα φορτιζε καν...

Ψαχνω στις ρυθμισεις μηπως κατι πρεπει να αλλαξω αλλα τιποτα.

Συνδεω το GPS και ειναι σαν να μην συνδεω τιποτα.Δοκιμασα σε ολες τις USB θυρες με Hub χωρις αλλα τζιφος.

1η φορα μου συμβαινει κατι τετοιο....

Δημοσ.

εαν δε το εχεις πειραξει πρεπει να το στειλεις πισω.

εαν το εχεις πειραξει και ευθυνεσαι θα δουμε μηπως κανουμε τιποτα....

Δημοσ.

Μερικα GPS δεν αναγνωριζονται, εχω και εγω ενα τετοιο, απλα φορτιζει τπτ περισσοτερο.

Το προγραμμα ολο ειναι μεσα στην καρτα CF και αρα τις αλλαγες καποιος τις κανει εκει.

Δημοσ.
εαν δε το εχεις πειραξει πρεπει να το στειλεις πισω.

εαν το εχεις πειραξει και ευθυνεσαι θα δουμε μηπως κανουμε τιποτα....

Δεν εχω πειραξει τιποτα...

Ουτε ενα μηνα δεν το εχω απλα θα θελα να εξαντλησω τις πιθανοτητες...

Μερικα GPS δεν αναγνωριζονται, εχω και εγω ενα τετοιο, απλα φορτιζει τπτ περισσοτερο.

Το προγραμμα ολο ειναι μεσα στην καρτα CF και αρα τις αλλαγες καποιος τις κανει εκει.

Σοβαρα ε?

Περιεργο μου φαινεται, δηλαδη αν θελω να αλλαξω τους χαρτες τι κανω?

ps

Τι ειναι CF καρτα?:o

Δημοσ.

Οι χαρτες ειναι μεσα στην Καρτα μνημης...Αν το δικο σου εχει καρτα μνημης τους χαρτες τους αλλαζεις απο εκει οπως κανω και εγω στο ενα εκ των 2. Βεβαια ουτε την καρτα βλεπω οταν το συνδεω οποτε χρησιμοποιω το card reader μου.

Πολλα GPS εχουν ενσωματωμενη μνημη οποτε λογικο ειναι αυτα να τα βλεπεις οταν τα συνδεεις.

Γενικα δεν εχω ασχοληθει πολυ, μονο με 3-4 GPS οποτε ισως να μην ειμαι και ο πιο γνωστης σε αυτο.

Δημοσ.

στειλτο πισω, απλα πραγματα, εχει προβλημα η συσκευη.

θα μπορουσα να σου στειλω το αρχειο που ευθυνεται για την επικοινωνια με το pc αλλα εισαι στην εγγυηση!!!!!!

Δημοσ.
Σε μπροστινή θύρα usb το σύνδεσες;

Ναι παντου το χω βαλει...:-D

στειλτο πισω, απλα πραγματα, εχει προβλημα η συσκευη.

θα μπορουσα να σου στειλω το αρχειο που ευθυνεται για την επικοινωνια με το pc αλλα εισαι στην εγγυηση!!!!!!

Απλα δεν θελω να παω στο πλαισιο να το βαλουν σε κανενα υπολογιστη και να κανει την συνδεση...

Δημοσ.
Ναι παντου το χω βαλει...:-D

Απλα δεν θελω να παω στο πλαισιο να το βαλουν σε κανενα υπολογιστη και να κανει την συνδεση...

καλο!!!!!!:lol::lol:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αφου ηταν ενα μηνα στην mio και το "εψαχναν" φανταζομαι παρα παρα πολυ, μου το εδωσαν πισω με το συμπερασμα οτι συνδεεται κανονικα...

Αφου ημουν ετοιμος να τους παρω να τους βρισω, βρηκα ενα αλλο καλωδιο που ειχα για συνδεση ενος κινητου με τον υπολογιστη και το δοκιμασα και ως εκ θαυματος συνδεθηκε. Ειπα να τους παρω να τους βρισω και να τους πω οκ εγγυηση δωστε μου καινουργιο καλωδιο αλλα λεω ασε για να παω διακοπες ηρεμος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...