Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για nVidia GTS 250

kavalaSotiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το συστηματακι μου αποτελειται απο:asus rampage 2 extreme,cpu 930 stepping 5 d0 3x2gb ocz platinum low voltage1.65v ,υδροψυξη κλειστου κυκλωματος h50, τροφοδοτικο thermaltake 650watt , ssd intel 80 gb ,hdd wd 500gb. επισης ειναι κλοκαρισμενο stable στα 4.0g

η οθονη δεν λεει και πολλα μαλλον, viewsonic 19'' VA1903wb...αυτα ειναι και σορυ για την καθυστερηση της απαντησης

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ακριβως αυτο.

Δεν υπαρχει νοημα για sli κιολας.Περισσοτερη καταναλωση,θερμοκρασια...και ειναι και λιγα τα παιχνιδια τα οποια εκμεταλευονται τις δυο καρτες.

Καλυτερα να παρεις αλλη ο8ονη,η να μεινεις με την καρτα που εισαι.

Στο μελλον πουλας αυτην που εχεις και αγοραζεις μια καινουργια.

Δημοσ.

ακριβως αυτο.

Δεν υπαρχει νοημα για sli κιολας.Περισσοτερη καταναλωση,θερμοκρασια...και ειναι και λιγα τα παιχνιδια τα οποια εκμεταλευονται τις δυο καρτες.

Καλυτερα να παρεις αλλη ο8ονη,η να μεινεις με την καρτα που εισαι.

Στο μελλον πουλας αυτην που εχεις και αγοραζεις μια καινουργια.

Δημοσ.

Aναλογως τα παιχνιδια. Εγω εχω την 4850 512mb και παιζω full σε αναλυση 1920χ1080 παιχνιδια οπως dragon age origins,gears of war με πανω απο 30fps. Η gts 250 εχει παραπλησιες επιδοσεις. Μην περιμενεις να παιζεις crysis σε full αναλυση, αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια δεν θα εχεις προβλημα

Δημοσ.

Aναλογως τα παιχνιδια. Εγω εχω την 4850 512mb και παιζω full σε αναλυση 1920χ1080 παιχνιδια οπως dragon age origins,gears of war με πανω απο 30fps. Η gts 250 εχει παραπλησιες επιδοσεις. Μην περιμενεις να παιζεις crysis σε full αναλυση, αλλα στα περισσοτερα παιχνιδια δεν θα εχεις προβλημα

Δημοσ.

με οθονη 1920 χ 1080 εχεις το προβλημα στα περισσοτερα παιχνιδια οτι αν ριξεις την αναλυση δεν ειναι και τοσο ωραια τα πραγματα..

αυτη η αναλυση ειναι τηλεορασαδικη και δεν πολυβολευει (κι εγω τετοια εχω)

γενικα πρεπει να εξασφαλισεις (αγοραζοντας καρτα) οτι εστω και με παραχωρησεις στα εφφε θα μπορεις να παιξεις στη μεγιστη αναλυση σου

Δημοσ.

με οθονη 1920 χ 1080 εχεις το προβλημα στα περισσοτερα παιχνιδια οτι αν ριξεις την αναλυση δεν ειναι και τοσο ωραια τα πραγματα..

αυτη η αναλυση ειναι τηλεορασαδικη και δεν πολυβολευει (κι εγω τετοια εχω)

γενικα πρεπει να εξασφαλισεις (αγοραζοντας καρτα) οτι εστω και με παραχωρησεις στα εφφε θα μπορεις να παιξεις στη μεγιστη αναλυση σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...