Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για nVidia GTS 250

kavalaSotiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο ήθελα να γράψω άλλο έγραψα και δεν το πρόσεξα καθόλου=misstype

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα εχω καει παιδια αφηστε το, δεν καταλαβαινω τελευταια!!! :)

SORRY και παλι παιδια κολλησα ασχημα !! Ολα ok μετα απο 200 φορες που ξαναδιαβασα τα μηνυματα!! lol~

Δημοσ.
Τι να σου πω φιλε μου.... Δηλαδη να μην τα παιξω HD ε? Λογο ομως δεν λες......Αμα δεν εχεις να πεις κατι απλα .......ΞΕΡΕΙΣ!

Για d3m0n λεω..

Ο λόγος είναι απλός, είναι αδύναμη κάρτα και θα βγάζεις λίγα frame σε κάποια παιχνίδια. Τι δεν μπορείς να καταλάβεις σε αυτό, ή ακόμα καλύτερα δεν μπορούσες να βγάλεις μόνος σου συμπέρασμα;

Απλά το είπα αυτό για να μην νομίζει ο OP ότι θα βγάζει τίποτα τρελά frames με την 250 σε μεγάλες αναλύσεις.

Δημοσ.

Ουτε εγω ειπα οτι θα βγαζει τρελα frames, αφου λεω ακριβως ποσα εχω και εγω στα διαφορα games που παιζω. Τελοσπαντων ληγει εδω. Μιλαμε...!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδια.εγω εχω ειδη πανω στο pc μου μια gts 250 oc της gigabyte και περιμενω να μου στειλουν την ιδια για sli που την βρηκα σε πολυ καλη τιμη.θα αξιζει τον κοπο οσο αφορα τις επιδοσεις τους?

Δημοσ.

γεια σας παιδια.εγω εχω ειδη πανω στο pc μου μια gts 250 oc της gigabyte και περιμενω να μου στειλουν την ιδια για sli που την βρηκα σε πολυ καλη τιμη.θα αξιζει τον κοπο οσο αφορα τις επιδοσεις τους?

Δημοσ.

το συστηματακι μου αποτελειται απο:asus rampage 2 extreme,cpu 930 stepping 5 d0 3x2gb ocz platinum low voltage1.65v ,υδροψυξη κλειστου κυκλωματος h50, τροφοδοτικο thermaltake 650watt , ssd intel 80 gb ,hdd wd 500gb. επισης ειναι κλοκαρισμενο stable στα 4.0g

η οθονη δεν λεει και πολλα μαλλον, viewsonic 19'' VA1903wb...αυτα ειναι και σορυ για την καθυστερηση της απαντησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...