Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για nVidia GTS 250

kavalaSotiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικα μια μετρια καρτα καλη για αναλυσεις ως 1680χ1050.......

Αλλα μην περιμενεις τρελες επιδοσεις...

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις να την πάρεις από το ΠΛΑΙΣΙΟ (όπως λες στο άλλο θέμα), ΟΧΙ. Απαγορεύεται δια ροπάλου :lol:

Αν έβρισκες αυτή με τα 512MB κάτω από τα 100 ευρώ κάτι γινόταν... Αλλά και πάλι, τον άμεσο ανταγωνιστή της την ATI HD4850 τη βρίσκεις στο ίδιο μαγαζί στα 75 ευρώ.

Στα 135 ευρώ που συζητάμε (?) η ATI HD5750 φαίνεται καλύτερη επιλογή, με παρόμοιες επιδόσεις με τις παραπάνω, αλλά πολύ πιο σύγχρονη.

Αν αποφάσιζες πάντως να αφήσεις το ΠΛΑΙΣΙΟ, θα έβρισκες με αυτά τα λεφτά την ATI HD5770 με σαφώς ανώτερες επιδόσεις και βέβαια καινούριας τεχνολογίας.

Σημ. Μην ανοίξεις άλλα θέματα, βάλτα όλα στο κεντρικό.

Δημοσ.

Να σας πω την αληθεια εχω την εν λογω καρτα και θα ελεγα και εγω πως ειναι μια μετρια προς καλη καρτα. Εγω συγκεκριμενα εχω την twintech gts 250 1gb, xt, cuda, oc edition (με 2 ανεμιστηρακια πανω) και για τα 125 ευρω που την αγορασα απο το πλαισιο για να παιζω games ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Για παταδειγμα assasins creed 2 ολα full και αναλυση 1920επι1080 εχω 35 frames που δεν ειναι τελεια αλλα ουτε ασχημα μετρια θα ελεγα και μιλαμε για ολα full τωρα το dirt 2 εχω ολα full 55 frames στην ιδια αναλυση με πιο πανω.Το παιχνιδι ομως που γονατισε το pc μου και την καρτα μου ειναι το just cause 2 και μιλαμε ειχα βαλει και τους τελεφταιους drivers τις καρτας απο nvidia.Ειχα σε αναλυση 1920επι1080 20-27 frames και το pc μου ειναι i7 με win7 64bit και 6 gb ram kingstom ddr3. Τι να πω....?? Πως το εφτιαξαν ετσι??!!! Call of duty τωρα το modern warefare 2 το παιζω με 40-50 frames ολα full. Πιστευω πως ειναι μια πολυ καλη αγορα για τη τιμη της και εν πάση περιπτώσει δεν εχω βαλει game και να μην το παιζει απο ολα τα καινουρια. Αυτη ειναι η γνωμη μου και ελπιζω να βοηθησα τωρα αν καποιος εχει να προτεινει κατι ή να συμπληρωσει περιμενουμε!!!

---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:26 ----------

Α και ξεχασα το bad company 2 ολα full σε 1920επι1080 ειχα frames 25-30 πολυ μετρια!

Βεβαια αν εριχνα την αναλυση πιο κατω οπως λεει ο Nik.K πιο πανω ισως να κερδιζα μερικα frames αλλα δεν θελω, μιας και εχω παρει μια full hd lg και θελω να τα βλεπω σε hd αναλυση χαχαχ!

Δημοσ.

Τι να σου πω φιλε μου.... Δηλαδη να μην τα παιξω HD ε? Λογο ομως δεν λες......Αμα δεν εχεις να πεις κατι απλα .......ΞΕΡΕΙΣ!

Για d3m0n λεω..

Δημοσ.

Αυτο μπορω να το καταλαβω. Ετσι ναι. Παντως να σε ρωτησω αν ενα game μου το παιζει οπως πχ to dirt 2 50 frames παλι ζοριζεται? Γιατι δεν τα ξερω και εγω καλα!:)

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι δεν εννοούσα ότι θα χαλάσει, απλά ότι δεν θα βγάζει αρκετά frames σε όλα τα games...

όταν γράφω full quality εννοώ και φίλτρα μέσα, Anti-Aliasing & Anisotropic Filtering σε DX10...

Δημοσ.

ναι ολα τα βαζω full σε ολα τα games. Anti-Aliasing, Anti-Aliasing και v-sync everu frame, οσο πανε full. Οχι και εγω δεν πιστεψα οτι θα χαλασει αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι θελετε να πειτε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Oταν λες οτι δεν θα βγαζει αρκετα settings?

τραγικό misstype... :o

ρίξε και μια ματιά σε reviews να δεις νούμερα τα οποία είναι Average όχι Minimum!

http://www.guru3d.com/article/twintech-geforce-gts-250-1024mb-xt-oc-review--test/

http://www.guru3d.com/article/inno3d-gts-250-twinturbo-pro-review-test

http://www.guru3d.com/article/ecs-geforce-gts-250-1024-mb-review-test

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...