redplanet Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 παιδια ενδιαφερομαι να ασχοληθω με το προγραμμα aytocad αλλα δεν γνωρχζο ουτε ποθ να βρο κανενα ενχειριδιο που να καταβαζω δωρεαν το προγραμμα αν ειναι δυσκολο αν υπαρχουν συγκεκριμενες εξετασεισ πιστοποιησεις αν ειναι χρονοβορο να το μαθεισ αν μπορεισ να το μαθεισ απο μονοσ οσυ αν το ζητανε στο δημοσιο η στον ιδιοτικο τομεα και με τι συχνοτητα ολλα τα σχετικα δηλαδη.παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει
slygeo87 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 http://pdfebook.in/ Μηχανή αναζήτησης .pdf Όλο και κάτι θα βρεις εκεί.
redplanet Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ευχαριστο φιλε μοολισ μπικα αν και γινεται λιγο ανταρα εκει
moldovan20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Στείλε μου το mail σου να σου στείλω ένα βιβλίο από το ΕΜΠ
kirileman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Στείλε μου το mail σου να σου στείλω ένα βιβλίο από το ΕΜΠ Ω ρε φίλε, έχουν μάθημα autocad στο ΕΜΠ;
RottenLungs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ναι ρε γιατί όχι. Εγώ έκανα το Autodesk Inventor... Πολύ καλό πρόγραμμα αλλα θέλει αρκετή (εώς τεράστια) προσπάθεια για να το μάθεις (καλά) μόνος σου. Επίσης σίγουρα θα υπάρχουν σεμινάρια να παρακολουθήσεις. Εγώ πάντως στο ΕΜΠ έχω δεί πολλές φορές ανακοινώσεις σεμιναρίων για τέτοια προγράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.