M_i_k_e Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 επειδη εχω τρεις τηλεορασεις στο σπιτι (απο τις οποιες οι 2 δεν εχουν το "πρωτοκολλο" mpeg4) θελω να ρωτησω κατι.. μου ειπανε οτι μπορω να βαλω δορυφορικο πιατο και να τραβηξω καλωδιο σε καθε τηλεοραση.. ετσι θα εχω σε ολες τις τηλεορασεις ψηφιακο σημα.. αυτο αληθευει? η θα χρειαστω αναγκαστικα 2 αποκωδικοποιητες για αυτες τις τηλεορασεις? και τελος μια ακομα ερωτηση ΑΝ μπορω να κανω και τις 2 περιπτωσεις ποια ειναι ποιο οικονομικη και με ποια θα εχω καλυτερο σημα - ποιοτητα εικονας?
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δεν εχει σχεση η δορυφορικη με την επιγεια Τα ψηφιακα καναλια ειναι επιγεια Μαλλον σου ειπαν οτι θα πιανεις ψηφιακα μεσω δορυφορικης νοβα στην οποια πρεπει να πληρωνεις συνδρομη για να βλεπεις τα Ελληνικα καναλια και παλι μονο σε μια τιβι Οποτε δινεις 100ε και παιρνεις 2 δεκτες
M_i_k_e Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δεν εχει σχεση η δορυφορικη με την επιγεια Τα ψηφιακα καναλια ειναι επιγεια Μαλλον σου ειπαν οτι θα πιανεις ψηφιακα μεσω δορυφορικης νοβα στην οποια πρεπει να πληρωνεις συνδρομη για να βλεπεις τα Ελληνικα καναλια και παλι μονο σε μια τιβι Οποτε δινεις 100ε και παιρνεις 2 δεκτες μαλλον θα καταλαβα λαθος τοτε.. μια ακομα ερωτηση.. απο τον εναν αποκωδικοποιητη μπορω να τραβηξω καλωδιο ωστε να συνδεσω και την δευτερη τηλεοραση που εχω στο αλλο δωματιο? η θα χρειαστω και δευτερο?
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Οχι εκτος και βρεις καποιο δεκτη με 2 εξοδους αλλα και παλι θα δειχνουν και οι 2 τιβι το ιδιο καναλι
M_i_k_e Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 μαλιστα.. ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και την βοηθεια~ EDIT: βρηκα αυτο εδω http://www.emmoni.gr/Product.php?PageId=127&ProductId=2184 και δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει.. συνδεεται στην κεραια και "τραβαει" το σημα απο αυτο το μηχανημα ? η συνδεεται στην τηλεοραση απευθειας?
adi32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 μαλιστα..ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις και την βοηθεια~ EDIT: βρηκα αυτο εδω http://www.emmoni.gr/Product.php?PageId=127&ProductId=2184 και δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει.. συνδεεται στην κεραια και "τραβαει" το σημα απο αυτο το μηχανημα ? η συνδεεται στην τηλεοραση απευθειας? Αυτο ειναι tuner usb για pc
M_i_k_e Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 παλι καλα που δεν ρωτησα σε κανενα μαγαζι να γινω ρεζιλι ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.