dimitris334 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Γεια χαρα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα, ειχα 2 παρτισιον στο ιδιο δισκο και πηγα να κανω ινστολ τα γουιντος απο την αρχη. κατα την εγκατασταση μου εδειξε μονο το ενα το C: . και οχι και το αλλο το D:. προχωρησα στην εγκατασταση και τωρα το D δεν υπαρχει . σημαινει οτι εχασα τα παντα; θυμαμαι οτι καποιο προβλημα ειχαν τα xp οταν δεν ειναι εγκαταστεμενα τα service packs. οποιοσ μπορει ας με βοηθησει. ευχαριστω μολις ειδα οτι ειναι για windows 7 ?? που πρεπει να κανω αποστολη την ερωτηση μου;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πήγαινε start > run και γραψε "compmgmt.msc" χωρις τα "". Αριστερά στις επιλογές πάτησε για να μπεις στο Disk Management. Εκεί σε τι κατάσταση βρίσκετε το partition ;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μπορείς να βάλεις ένα screenshot από το disk management ;
dimitris334 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 προχωρησα σε εγκατασταση του service pack 2 τορα το βλεπω το εκανα και logical ala theli φορματ . μαλλον θα χρειαστω καποιο ριστορ προγραμμα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.