prigipa_m Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παιδιά δεν έχω φωτογραφία με την διαρροή.. Η διαρροή είναι στο ψυγείο που συνδέεται το ένα απο τα δυο σωληνάκια και το μπουκαλάκι της υδρόψυξης εσωτερικά είναι ραγισμένο. Ψάχνω να βρω ποιος θα μου αναλάβει να το φτιάξει. Πάντως Πλαίσιο και Multirama δεν αναλαμβάνουν να ασχοληθούν με υδρόψυξη
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Multirama Extreme στον Πειραιά αν είσαι Αττική, σίγουρα θα στο φτιάξουν.
prigipa_m Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Multirama Extreme στον Πειραιά αν είσαι Αττική, σίγουρα θα στο φτιάξουν. Μου παν δεν αναλαμβάνουν υδρόψυξη....
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δεν κατάλαβες. Multirama Extreme είναι άλλο απ' το κανονικό Multirama. Θα πας εκεί και θα στο φτιάξουν τα παιδιά.
prigipa_m Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δεν κατάλαβες. Multirama Extreme είναι άλλο απ' το κανονικό Multirama. Θα πας εκεί και θα στο φτιάξουν τα παιδιά. Ναι, με τα Extreme μίλησα και πλέον δεν ασχολούνται με υδρόψυξη...
Heironious Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αν είσαι από Αθήνα πήγαινε στη Στουρνάρη. Σίγουρα εκεί θα βρεις κάτι. Επειδή τώρα δεν μένω Αθήνα, θυμάμαι ένα κατάστημα το οποίο πουλούσε εκτός των άλλων, κάτι τρελά cases με υδρόψυξη και κάνανε και service.
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Το Multirama Extreme λες προφανώς κι εσύ στη Στουρνάρη.
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 wtf, πως γίνεται να μην ασχολούνται τα multirama extreme με υδρόψυξη. Πότε άλλαξε αυτό;
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αν έχουν σταματήσει να προσλαμβάνουν «ειδικευμένο» προσωπικό, δε μου φαίνεται παράξενο.
prigipa_m Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Η Στουρνάρη σε στέλνει στα Extreme Πειραιά... Πλέον στον Πειραιά δεν έχει προσωπικό και απο οτι καταλαβα για λιγο δεν πρόλαβα το προσωπικό που είχε που ασχολούταν με την υδρόψυξη....
vasi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παιδιά δεν έχω φωτογραφία με την διαρροή.. Η διαρροή είναι στο ψυγείο που συνδέεται το ένα απο τα δυο σωληνάκια και το μπουκαλάκι της υδρόψυξης εσωτερικά είναι ραγισμένο. Ψάχνω να βρω ποιος θα μου αναλάβει να το φτιάξει. Πάντως Πλαίσιο και Multirama δεν αναλαμβάνουν να ασχοληθούν με υδρόψυξη Αγόρασε μια πένσα και σφίξε τα πλαστικά σφιχτιρακια. ---------- Προσθήκη στις 12:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:55 ---------- Η Στουρνάρη σε στέλνει στα Extreme Πειραιά... Πλέον στον Πειραιά δεν έχει προσωπικό και απο οτι καταλαβα για λιγο δεν πρόλαβα το προσωπικό που είχε που ασχολούταν με την υδρόψυξη.... Στείλε ένα π.μ στο μέλος του http://www.thelab.gr "Κοπρίτης" δουλεύει στο Extreme.
mitsakos_18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 αν εχει τρυπα καποιος σωληνας, αλλαξε απλα τον σωληνα. αν περνει αερα απο το σημειο που συνδεεται πανω στο ρακορ,αλλαξε σφικτηρες. αν περνει αερα απο το σημειο ενωσης με το ρακορ,τοτε θα παρατηρησεις προσεκτικα και θα δεις μικρες φυσαλιδες να "μπαινουν" μεσα στο σωληνα. οι σφικτηρες αυτου του πακετου ειναι οκ και δεν εχουν κανενα προβλημα : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700446 αυτοι οι σφικτηρες του εμποριου δεν κανουν για υδροψυξη: http://www.dimax.gr/thumb.php?path=dimProds/Sfiktires/SF_4730.jpg&size=2
prigipa_m Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Βρήκα κάποιον που φτιαχνει τα συστήματα υδρόψυξης και θα το πάω εκει. Ανταλλακτικά θα βρει... Θα τα καθαρισει μου πε τους σωλήνες, το waterblock θα γινει αλλαγή διοτι έχει ραγίσει.. Και γενικά θα κάνει και έλεγχο..!!! Ευτυχώς βρήκα κάποιον που έχει επαγγελματική ιδέα με προυπηρεσία σε αλυσίδα μεγάλου καταστήματος....
StavrosD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Στο checkmate.gr έχει μεγάλη ποικιλία για υδρόψυξη. Λίγο τσιμπημένα, αλλά θα κάνεις την δουλειά σου.
Κοπρίτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 wtf, πως γίνεται να μην ασχολούνται τα multirama extreme με υδρόψυξη. Πότε άλλαξε αυτό; Mια διευκρινιση για να μην ταλαιπωρηθουν κι αλλα μελη τσαμπα Δυστυχως λογω της οικονομικης κρισης η εταιρεια προχωρησε στην παυση λειτουργειας του τμηματος extreme και σε απολυση του επικεφαλης του τμηματος (δλδ εμου) Στο καταστημα εξακολουθει να υπαρχει ενα μικρο στοκ απο καποια εξαρτηματα και παρελκομενα, μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων φυσικα, αλλα δεν προσφερονται πλεον υπηρεσιες case-modding, watercooling, overclocking κτλ. Ελπιζω να μην θεωρηθει διαφημιση απο την Δ.Ο. αλλα οποιος τυχον θελει περισσοτερες πληροφοριες/αποριες συμβουλες κτλ στα θεματα αυτα ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω πμ. Ευχαριστω Γ.Λιολιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.