Προς το περιεχόμενο

Διαρροη σε υδρόψυξη

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα με διαρροή σε υδρόψυξη.... Την υδρόψυξη την είχε τοπόθετήσει το Πλαίσιο..!!! Πλέον δεν υποστηρίζει κάτι τετοιο και δεν υπάρχουν και ανταλλακτικά..!!! Τι μου προτείνετε.....?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τότε θα πρέπει να την φτιάξεις μόνος σου ή κάποιος που να γνωρίζει. Πόσταρε καμιά φωτογραφία να δούμε που είναι το leak κτλ.

Δημοσ.

Όχι σαν, όντως βλέπεις μπουρμπουλήθρες. Με υδρόψυξη υπολογιστή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ για να σε βοηθήσω περαιτέρω. Δεν ξέρω δηλαδή αν υπάρχει αντλία νερού. Αν υπάρχει όντως αντλία η ύπαρξη αέρα μπορεί να υποδηλώνει χαλαρή σύνδεση κάποιου σωλήνα πριν την αντλία (αν η σύνδεση ήταν χαλαρή μετά την αντλία τότε θα έσταζε κιόλας).

Δημοσ.

Υποδεικνύει την ύπαρξη προβλήματος στις συνδέσεις ή στα σωληνάκια από τα οποία τραβά η αντλία (αν υπάρχει αντλία που μάλλον υπάρχει). Αυτό που υποδηλώνει είναι ότι κάποιο από τα σωληνάκια είτε δεν είναι καλά σφιγμένο είτε έχει κάποια πολύ μικρή τρύπα. Το πρόβλημα είναι βέβαια ότι εφόσον υπάρχει αντλία θα αρχίσει σιγά σιγά να τα "φτύνει". Ειδικά αν ο αέρας φτάσει σε αυτήν τότε μέχρι που μπορεί και να καεί.

Όσον αφορά την λύση του προβλήματος δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά απαιτεί προσεκτικές κινήσεις.

Δημοσ.

Το ότι κλείνεις τροφοδοτικά κτλ εννοείται έτσι, μην πας δηλαδή να ανοίξεις τον υπολογιστή και πάθεις καμία ηλεκτροπληξία.

Δημοσ.

Αν είναι να επέμβει στην υδρόψυξη όχι απλά κλείνει το τροφοδοτικό αλλά βγάζει τα πάντα από την πρίζα.

Δημοσ.

Διαρροή ούτε εγώ βλέπω ( στο block ίσως; ) πάντως όπως σωστά είπε και ο cnagr, από κάπου υπάρχει δίοδος και περνάει αέρας στο κύκλωμα. Χρειάζεσαι επειγόντως εξαέρωση, τσέκαρε όλες τις συνδέσεις/ρακορ/σφιγκτήρες μήπως κάποιο έχει χαλαρώσει κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...