Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ελεγκτή USB 2.0

Clouder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα μικρόοοοο προβληματάκι.Πήρα ένα εξωτερικό σκληρό και στη σύνδεση με το USB μου βγάζει μήνυμα το PC ότι μπορεί να λειτουργήσει πιο γρήγορα η θύρα(με το 2.0) το οποίο και επιθυμώ διακαώς καθώς με την απλή σύνδεση κάνει 100 ώρες για μερικά gb!:confused:Δεν βρίσκω εγκατεστημένη θύρα USB 2.0 και πάω από το cd της μητρικής να φορτώσω τους drivers,αλλά ενημερώνομαι ότι αφού έχω το service pack 3(ΧP) δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο..

Έχω μπερδευτεί.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;Ευχαριστώ...

Δημοσ.

ASUS P5WD2 Premium

και ο εξωτερικός σκληρός είναι ενας western digital 500gb.Αλλά δεν νομίζω να φταίει ο δίσκος καθώς αυτό το μήνυμα(αυτή η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα....) μου το βγάζει με όποια συσκευή συνδέω με usb...

Δημοσ.
Device Manager -> Απεγκατάσταση των οδηγών USB -> Επανεκκίνηση

Θα δοκιμάσω αυτό...

---------- Προσθήκη στις 17:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ----------

Δεν βοήθησε.....

Ο υπολογιστής επιμένει να μου λέει ότι δεν υπάρχει κεντρικός ελεγκτής usb 2.0..........βοηθεία....:o

---------- Προσθήκη στις 18:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:29 ----------

Το παράξενο είναι ότι η μητρική μου υποστηρίζει usb 2.0 και έχω και πάνω στα xp το service pack 3 και παρόλαυτα δεν έχω μαζικό ελεγκτή για usb 2.0........:(

Δημοσ.

Τελικά το BIOS έφταιγε...ήταν κλειστός από κεί ο controller..

Problem solved...

Ευχαριστώ όλους του χρήστες που με βοήθησαν..! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...