georginos1989 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα.. Ο υπολογιστής κλείνει όταν βάζω να κάνει επεξεργασία βίντεο. Αμέσως δεν ξαναανοίγει αλλά μετά από λίγα λεπτά... Μου το χει κάνει 5-6 φορές από χθες... Τις 2 φορές έβγαλε μνμ ότι έκλεισε λόγω υπερθέρμανσης της cpu... Τις άλλες φορές απλώς κλείνει αλλά οι θύρες usb έχουν ρευμα( ένας σκληρός που είναι usb powered δουλευε ενώ είχε κλείσει το pc) και δεν ξαναανοίγει από το κουμπί αλλά πρέπει να κλείσεις και να ανοίξεις το τροφοδοτικο( είναι ρυθμισμένο να ξεκινάει όταν πάρει ρευμα μονο του) Την ψύκτρα την ξανατοποθέτησα χθες μήπως και στρώσει αλλά και σήμερα πάλι τα ίδια κάνει.. Ρωτάω λοιπόν... Με την ίδια ψύκτρα πριν 1 χρόνο γιατί δούλευε μια χαρά και δεν έκλεινε ενώ του έιχα βάλει να κανει 5 μετατροπες βίντεο με το convertxtodvd ενώ τώρα σε 10 λεπτά κλείνει? Ο υπολογιστής είναι 5 χρονών, η cpu είναι P4 3.2ghz Και 2gb ραμ Ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει.. Τα ίδια περίπου μου έκανε πριν ενα μήνα όταν είχε χαλασει η ψυκτρα και είχα βάλει την παλιά αλλά τότε δεν πατούσε καλα και πήρα πάλι την ίδια ψυκτρα που ειχε χαλάσει και ήταν οκ μέχρι χθες....
georginos1989 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Υψηλές αλλά περίπου ίδιες ήταν πάντα... γύρω στους 45-55 κανονικά και όταν κάνω επεξεργασία ή παίζω παιχνίδια πάει πάνω από 60. Πρίν που έκλεισε ηταν 66 Αυτές τις θερμοκρασίες λέει το speedfan... Έβαλα και θερμοαγώγιμη πάστα....
mikelamar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πιθανόν να ανεβάζει θερμοκρασίες αλλά κ πιθανόν να έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική, κάτι τέτοια περίεργα μου έκανε κι εμένα, τη μια έδινε ρεύμα κ την άλλη όχι. Μπορεί να φταίει κ το τροφοδοτικο αλλά αυτό παει αλλιώς, ή δουλεύει ή όχι δηλαδή ή ανοίγει ο Η/Υ ή οχι, πάντως το μηχάνημα σου είναι παλιό Sent from my iPhone using Insomnia.app
georginos1989 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δλδ λόγω παλαιότητας τα κάνει αυτά? Πάντως τώρα το έχω να κάνει επεξεργασία βίντεο με ανοιχτό το πλαϊνό κάλυμμα του κουτιού και δεν έκλεισε ακομα.. 63-65 βαθμούς δείχνει...
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μπορεί να φταίει κ το τροφοδοτικο αλλά αυτό παει αλλιώς, ή δουλεύει ή όχι δηλαδή ή ανοίγει ο Η/Υ ή οχι Δε ισχύει αυτό..
moldovan20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πάντως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μου χτυπάει 75+ το καλοκαίρι ,αλλά αθάνατος ,ποτέ δεν μου έκλεισε το pc .
georginos1989 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εμένα γιατί κλείνει? ---------- Προσθήκη στις 15:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:29 ---------- Πάντως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μου χτυπάει 75+ το καλοκαίρι ,αλλά αθάνατος ,ποτέ δεν μου έκλεισε το pc . Φίλε τι μητρική έχεις?
moldovan20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ecs 848P-A ,socket 478 (πρέπει να είναι πιο παλιός από τον δικό σου) ..Τι μου θύμησες τώρα .. Βασικά τώρα που το θυμήθηκα μου είχε κλείσει το pc και δεν άνοιγε ,άνοιγε μετά από λίγη ώρα .Αλλά έφταιγε το τροφοδοτικό .2-3 φορές μέχρι που κάηκε τελείως και το είχα αλλάξει .
georginos1989 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εμένα έχει κλείσει πολλές φορές δοκιμάζοντας τον να δε τι έχει.. Και δεν ξέρω τι έχει.... Εμένα intel είναι η μητρική ---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:59 ---------- Υπάρχει περίπτωση να μην αντέχει το τροφοδοτικό στην πολύ ζέστη και να κλείνει? Το έχω 2 ωρες περίπου να κανει επεξεργασία βίντεο χωρίς το πλαινό κάλυμμα και την έκανε μια χαρά δεν εκλεισε.... ---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:51 ---------- Υπάρχει κανενα προγραμμα που το τρέχεις και δοκιμάζεις το τροφοδοτικό ή τον επεξεργαστή?
LouCi4er Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Υπάρχει κανενα προγραμμα που το τρέχεις και δοκιμάζεις το τροφοδοτικό ή τον επεξεργαστή? Εδω εισαι http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εδω εισαι http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download @LouCi4er και απο εδώ μπορεί μαν.
georginos1989 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Έτρεξα ένα benchmark η θερμοκρασία επεξεργαστή μέχρι 60 πήγε, άρχισε να μυρίζει και έκλεισε ο υπολογιστής και δεν ανοίγει... Όταν πατάω το κουμπί οι ανεμιστήρες παν να ξεκινήσουν αλλά σταματάνε... Να υποθέσω ότι κάηκε το τροφοδοτικό?
cnagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Να το υποθέσεις... Διαφορετικά θα σφύριζε η μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.