mariosLM Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 καλησπερες σε ολους. Εχω ψαξει αρκετες φορες για να βρω αυτοκολλητο μεγαλο το οποιο να ντυνει ολο το case και να ειναι καθρεφτης αλλα δεν εχω βρει μαγαζι στην Ελλαδα. Εχει καποιος καμια ιδεα? Ευχαριστω προκαταβολικα
telas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 καλησπερες σε ολους. Εχω ψαξει αρκετες φορες για να βρω αυτοκολλητο μεγαλο το οποιο να ντυνει ολο το case και να ειναι καθρεφτης αλλα δεν εχω βρει μαγαζι στην Ελλαδα. Εχει καποιος καμια ιδεα? Ευχαριστω προκαταβολικα θα ψάξεις σε καταστήματα που πουλάν οικοδομικά υλικά, υλικά διακόσμησης κλπ
ColdFusion Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 στο Practiker πρεπει να εχει ....... δες επισης και σε μαγαζια που βαζουν μεβρανες στα αμαξια...
caution Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Σωστός ο ColdFusion, my thoughts exactly - αλλά ακούγεται ποοολυυύ fugly αυτό που ετοιμάζεις, σε περιμένουμε εδώ: -> http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100557 για αγαπησιάρικο κράξιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.