snik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Παιδια εχω ενα site σε joomla και εχω καποια προβληματα με το joomfish. Το προβλημα μου ειναι οταν ειμαι στα ελληνικα και παταω αγγλικα αλλαζει το flash κανονικα, οταν ομως παω σε 1-2 μενου και επιστρεψω στην αρχικη εχω αγγλικο κειμενο με ελληνικο flash banner. Το κομματι που αναλαμβανει την αλλαγη ειναι αυτο ><?php $currentpage = $_SERVER['REQUEST_URI']; if($currentpage=="/" || $currentpage=="/index.php" || $currentpage=="" ) { ?> <object width="800" height="200"> <param name="movie" value="home_main.swf"> <embed src="home_main.swf" width="962" height="200"> </embed> </object> <?php }elseif ($_REQUEST['lang'] == 'en') { ?> <object width="800" height="200"> <param name="movie" value="home_main.swf"> <embed src="home_main_eng.swf" width="962" height="200"> </embed> </object> <?php }elseif ($_REQUEST['lang'] == 'el') { ?> <object width="800" height="200"> <param name="movie" value="home_main.swf"> <embed src="home_main.swf" width="962" height="200"> </embed> </object> <?php } ?> Θα ηθελα να μαθω τι if μπορω να του βαλω για να αποφευγω αυτο το προβλημα, υπαρχει στην php (ειμαι σχεδον ασχετος με την γλωσσα) τροπος να ελενξω το <title> της καθε σελιδας για να κανω απο εκει τον ελεγχο;
macabre_sunsets Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω κατα πόσο θα δουλέψει, αλλά μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να πάρεις την γλώσσα με το ακόλουθο : >$lang =& JFactory::getLanguage(); echo 'Current language is: ' . $lang->getName(); ή με το : >$this->language
snik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Καταρχην σε ευχαριστω για τον χρονο σου, αρα ο κωδικας μου θα γινει ετσι; ><?php $lang =& JFactory::getLanguage(); echo 'Current language is: ' . $lang->getName(); $currentpage = $_SERVER['REQUEST_URI']; if($lang =="el" ) { ?> <object width="800" height="200"> <param name="movie" value="home_main.swf"> <embed src="home_main.swf" width="962" height="200"> </embed> </object> <?php }else { ?> <object width="800" height="200"> <param name="movie" value="home_main_eng.swf"> <embed src="home_main_eng.swf" width="962" height="200"> </embed> </object> <?php } ?>
snik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τελικα με το > <?php $lang =& JFactory::getLanguage(); echo 'Current language is: ' . $lang->getName(); if($lang =="Greek" ) { ?> <object width="800" height="200"> <param name="movie" value="home_main.swf"> <embed src="home_main.swf" width="962" height="200"> </embed> </object> <?php }else { ?> <object width="800" height="200"> <param name="movie" value="home_main_eng.swf"> <embed src="home_main_eng.swf" width="962" height="200"> </embed> </object> <?php } ?> Μου εχει βγαλει μυνημα οτι η γλωσσα ειναι αγγλικα η ελληνικα αναλογα την επιλογη, το προβλημα μου τωρα ειναι στο if, οτι και να πατησω απο γλωσες περναει στο else και εμφανιζει το αγγλικο banner. Οποτε κατι εχω κανει λαθος εκει, εχει κανεις καμια ιδεα πως θα το διορθωσω; Υγ το μυνημα του echo ειναι Current language is: Greek EDIT Τελικα το αλλαξα με if($lang->getName() =="Greek" ) { ?> και δουλεψε μια χαρα οποτε το θεμα μπορει να κλεισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.