Προς το περιεχόμενο

HD εκπομπή σήματος από τη Nova

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τα 60Ε που ζητανε με την ποιοτητα προγραμματος που δινουν ειναι κλεψια. Οι περισσοτεροι κολλημενοι βολευονται με την μπαλα και παραβλεπουν οτι απο ταινιες και ποιοτητας εικονας ειναι μαπα. Καλη κινηση το HD (αν και καθυστερημενη) αλλα με χρεωση 74,99 που το κοβω θα ειναι παλι μεγιστη κοροϊδια. Ιδιως απο τη στιγμη που το μελλον ειναι στο video on demand. Το θεμα ειναι οτι θα βρεθουν παλι πολλοι που θα τα δινουν.

Τις προαλλες στις TV στο πλαισιο ηταν ενας και ενδιαφεροταν για 3D tv !!! Ελεος ρε μεγαλε τι θα βλεπεις στην 3d τα κουτσομπολιστικα????????? Ειμαστε απιστευτα θυματα.

Βεβαια οπως εχω πει και σε αλλο σχετικο τοπικ που εχω ανοιξει ο ανταγωνισμος με το connx ειναι 2 φορες πιο κοροϊδια. Μιλαω σαν δοκιμαστης και των 2 προιοντων.

isohunt και παλι isohunt...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με πηραν τηλ απο forthnet και μου ειπαν οτι υπαρχει προσφορα για ενα χρονο δωρεαν νοβα start pack και εξοπλισμος λογικα και HD

Αλλα δε νομιζω οτι αξιζει αν εχεις ηδη εξοπλισμο

mdr21 δεν ειναι ετσι.ο καθενας μας τα ακουμπαει σε οτι του αρεσει.ειναι γνωστο οτι υπαρχει λιγο υλικο σε 3d αλλα μην ξεχνας οτι με μια 3dtv μπορει ο αλλος να την θελει για να παιζει παιχνιδια.που εκει παιζουν τα περισοτερα φυσικα με πολυ καλο αποτελεσμα.

παντως ανυπομονω να δω ποσο θα το κοστολογησει.

fabiawrc συμφωνοι αλλα η 3D ειναι κατι αχρηστο στην Ελλαδα τουλαχιστον για 1 χρονο , για να μην πω τα επομενα 2-3.

Κανενα καναλι δεν εκπεμπει 3d σημα , ουτε προκειται , 3D BD αργουν ακομα να κυκλοφορησουν και για τα game παιρνεις gaming οθονι oxi 40αρα tv.

Ασε που αυτος ηταν ενας 50αρης με μια συζυγο που κοιταζε το ταβανι και φαινοταν ο τυπος οτι δεν ξερει ουτε την διαφορα HD ready με full HD. ΠΟυ μεταξυ μας και αυτες αχρηστες ειναι αν δεν κατεβαζεις απο τορρεντ ή αν δεν εχεις Blu-ray , δηλαδη το 80% των κατοχων τους...

Τιμη δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω του ειπε 4.000Ε

fabiawrc συμφωνοι αλλα η 3D ειναι κατι αχρηστο στην Ελλαδα τουλαχιστον για 1 χρονο , για να μην πω τα επομενα 2-3.

Κανενα καναλι δεν εκπεμπει 3d σημα , ουτε προκειται , 3D BD αργουν

Υπενθυμιζω οτι το MKV μπορει να δεχθει οποιοδηποτε stream, συμπεριλαμβανομενου και του Mpeg 4 MVC (= 3d video stream). Κατσε λοιπόν τα παιδια απο το x264 να βγαλουν MVC encoder, και δεις τι πλουτος υλικου θα υπαρξει στο διαδικτυο :devil: Μετα φυσικα το βαζεις στο συνηθισμενο m2ts container μεσω του TsMuxer και το γραφεις σε ενα BD9 για συμβατότητα με ολα τα players.

Βεβαια, υπαρχει ενα 50% αυξηση στο μεγεθος, οποτε δεν το βλεπω για 800p/1080p, μαλλον 720p, αλλα με το 3D θα ειναι το κατι αλλο.

Ασε που αυτος ηταν ενας 50αρης με μια συζυγο που κοιταζε το ταβανι και φαινοταν ο τυπος οτι δεν ξερει ουτε την διαφορα HD ready με full HD. ΠΟυ μεταξυ μας και αυτες αχρηστες ειναι αν δεν κατεβαζεις απο τορρεντ ή αν δεν εχεις Blu-ray , δηλαδη το 80% των κατοχων τους... Τιμη δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω του ειπε 4.000Ε

Πολυς κοσμος θελει μονο την μεγαλη LCD οθονη, δεν τον νοιαζουν τα υπολοιπα, οπως καποτε επερνε projector για την κινηματογραφικη διασταση και δεν τον ενοιαζαν οι Dsub ή Svideo υποδοχες.

μεχρι τωρα στελναν σε παλιους συνδρομητες νεες καρτες...οσοι ειχαν αλλο αποκ/τη ζηταγαν να ανοιξουν την νεα καρτα για να δουλευει με τον δεκτη που χρησιμοποιουσαν...(υποθετω στο συμβολαιο που ειχαν κανει παλια δεν εγραφε για παντρεμα καρτας-δεκτη)

εγω ξερω οτι 12 μηνες συνδρομη στα 8 καναλια του al jazeera sports 24χ7 ειναι 70$

και εκει στο CL εχει εκπομπη ο λινεκερ με σουνες - σερινχαμ - βεναμπλς - γκουθλιτ κ.α.

εγω ξερω οτι 12 μηνες συνδρομη στα 8 καναλια του al jazeera sports 24χ7 ειναι 70$

και εκει στο CL εχει εκπομπη ο λινεκερ με σουνες - σερινχαμ - βεναμπλς - γκουθλιτ κ.α.

Εχουν ελληνικη μεταγλωτιση εκει;

Όχι φυσικά :lol:

Με τα ίδια λεφτά πάντως μπορείς να έχεις τα περισσότερα πακέτα τις ευρώπης. HD included.CCcam Rulez

Α πα πα μωρε παιδι μου, αστο στην ησυχια του αυτο :-). Δεν ειναι για διαφημιση αυτα τα πραγματα. :-)

ο τζαμπας αργοπεθαίνει παιδια. Πάντως με αυτέ τις τιμές ελάχιστοι θα μείνουν έτσι όπως παμε... Προσωπικά θεωρω οτι με συμφέρει αντι για 60 ευρω το μήνα να βγω 20 φορες που θα έχει αγώνες που θέλω να δω και να πιω 20 καφεδες με την παρέα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...