Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως γιατι ο panasat και το 60αρι πιατο είναι εξοπλισμος της πλακας και τον μοιράζει για να τον ξεφορτωθεί; ή μηπως για να βάλει μερικούς στο παιχνιδι και όταν θα βγουν τα HD της να τους φορτώσει με 300-400 euro extra για HD εξοπλισμο...;

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μια χαρά πιάνω tehparadox σε 720 και 1080. Σήμα καμπάνα.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Για μας που δεν ξέρουμε...??

Τι είναι αυτό..? Από που το πιάνεις...?? Σε τι συχνότητα...??

¨ολες τις λεπτομέρεις σε παρακαλώ

Δημοσ.
Τεχνολογικά μιλώντας μόνο καλό είναι το συγκεκριμένο νέο. Και φυσικά ελπίζουμε για το καλύτερο, δηλαδή 720p ή ακόμα καλύτερα 1080p.

Και για μια ακόμη φορά, ας πούμε το αυτονόητο - που εδώ στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει εδώ και καιρό.

Κανείς δε μπορεί να σου πιάσει τον κώλο, εκτός αν είσαι είτε εκτεθειμένος, είτε του τον προσφέρεις.

Ο καταναλωτής είναι η δύναμη, όχι η οποιαδήποτε εταιρία! Αν το προϊόν προς πώληση είναι ακριβό και μείνει απούλητο, τότε η εταιρία είτε θα μειώσει την τιμή, είτε θα το βάλει στο δικό της πισινο.

Είδομεν ...

Ο καταναλωτης αγαπητε μου spinmind ειναι δυναμη σε αλλες χωρες και οχι εδω !! , ειδες να μενει κατι απουλητο στην Ελλαδα που εχει αντικειμενικα ακριβη τιμη ? αν ηταν να βαλει η εταιρια στον δικο της πισινο κατι θα ειχε μειωσει την τιμη , αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει κανεναν απο αυτους με κατι στο πισινο , εδω εχουμε τον καθε μ...κα που δεν μπορει να κρατηθει να μην τα σκασει και παρει την καθε ακριβοπληρωμενη υπηρεσια που δινει ο καθενας , γιατι σε αυτη την χωρα ειναι μαγκια να εχεις κατι που δεν μπορει να εχει ο αλλος και να ξεχωρισεις μεσα απο αυτο.Το να περιμενει λιγο και να δειξει την δυσαρεσκεια του στην τιμη ωστε αυτη να πεσει απλα δεν υπαρχει σαν επιλογη απο αυτους.Βαζω στοιχημα οτι και 85 ευρουλακια να το βαλουν θα τρεξουν να τα σκασουν , και σιγα μην ριξει την τιμη η καθε νοβα , θα εχει τα μεγαλα κοροιδα με τα 85 ευρω και τα μικρα κοροιδακια με τα 60 ευρω , παλι κερδισμενη θα ειναι.Απλα το μοντελο προσφορας και ζητησης σε αυτη την χωρα δεν ισχυει , εκτος απο πολυ λιγες περιπτωσεις που ο ανταγωνισμος ειναι πολυ σκληρος και εχουν μπει στην Ελληνικη αγορα και ξενες εταιριες.

Παρολο την εναρξη του κονεξ τιβι ειδες εσυ ή κανενας αλλος καμια μειωση στην τιμη? εγω παντως δεν ειδα τιποτα.Δεν ιδρωσε καν το αυτακι της Νοβας.Ελα ομως με το που ειχαν αρχισει ολοι να βρισκουν ''αλλους'' τροπους για να βλεπουν αρχισε η νοβα τις κινησεις και σταματησε καποιους απο αυτους.

Τα πραγματα ειναι απλα , αν δεν συνεργαστουν ατυπα οι καταναλωτες δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει ουτε cent η συνδρομη.

Δημοσ.

λοιπον μετα τους αλβανους που εδω και 2 χρονια εχουν την δικη τους hd πλατφορμα,του πολωνους,τους τουρκους κλπ επιτελους μια σωστη κινηση στην σωστη κατευθυνση για κατι που επρεπε να το ειχαμε εδω και πολυ καιρο...

το κοστος ενοικιασης transporder στον δορυφορο ειναι αρκετα υψηλο και τα 4 καναλια hd θα εχουν το κοστος τους.δεδομενου με την αλητικη τιμολογιακη τιμη της forthenet-nova ειμαι σιγουρος οτι θα τα κοστολογησει ακριβα.

αν τα ειχε 60 ευρω ολα μαζι με τα hd και 40 ευρω ολα χωρις τα hd θα ηταν μια λογικη τιμη.

Δημοσ.

Αυτό είναι το κακό με τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Ότι θέλουν να πλουτίσουν σε μία νύχτα.

Φέρνουν κάτι νέο στην Ελλάδα και το τιμολογούν υπέρογκα και δυσανάλογα με το κόστος του και χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν το ύψος των μισθών.

Αλλά τώρα η Ελλάδα έχει αλλάξει ή αλλάζει.

Όποιος το πάρει χαμπάρι καλώς.

Δημοσ.
Αν η κάρτα της Nova είναι ξεκλείδωτη ίσως πάρω ένα CI για το PC και πληρώνω συνδρομή για να βλέπω HD κανάλια ενώ δουλεύω, αλλά με τον δικό της δέκτη μόνο δεν πρόκειται. Όλη την μέρα είμαι στο PC και στο δωμάτιο δεν έχω TV, μου είναι άχρηστη η κλειδωμένη κάρτα.

Υπαρχουν "κλειδωμενες" καρτες Nova; Οι δικοι μου παντως στην Αθηνα που εχουν nova, η καρτα πηγαινοερχεται μεταξυ Panasat και Humax (που ειχε αγοραστει πριν απο 5 χρονια για να βλεπουμε τα ελευθερα) χωρις προβληματα. Αλλα δεν ξερω αν πρέπει να ζητησεις "ξεκλειδωτη" καρτα για να στη δωσουν, ή αν στην δινουν οπως και να χει.

ΥΓ: Εγω παντως δεν βλεπω κατι κακο στον Panasat. Το μονο που βλεπω ειναι οτι πρέπει τα μη-Nova καναλια να τα περασεις χειροκινητα (δεν τα βλεπει αυτοματα), αλλα αμα δεις το ποσα κλειδωμενα/χωρις καλη ληψη υπαρχουν, χωρια τα HotLine, δεν απορω που το εχουν ετσι. Το πιατο (60cm) ειναι οντως μικροσκοπικο, αλλα ευτυχως η Nova εχει καλη ληψη.

Το προβλημα δεν ειναι στον εξολπισμο που δινουν. Βασικος entry-level εξοπλισμος ειναι, αμα σας χρεωνανε για διμετρο πιατο, θα λεγατε μας δινουν πανακριβο εξοπλισμο. Το προβλημα ειναι στο περιεχομενο. :o

Τελικα σε τι σημα (αναλυση, aspect ratio, fps) θα εκπέμψει η Nova το HD το ξέρουμε;;

Δημοσ.
Υπαρχουν "κλειδωμενες" καρτες Nova; Οι δικοι μου παντως στην Αθηνα που εχουν nova, η καρτα πηγαινοερχεται μεταξυ Panasat και Humax (που ειχε αγοραστει πριν απο 5 χρονια για να βλεπουμε τα ελευθερα) χωρις προβληματα. Αλλα δεν ξερω αν πρέπει να ζητησεις "ξεκλειδωτη" καρτα για να στη δωσουν, ή αν στην δινουν οπως και να χει.

ΥΓ: Εγω παντως δεν βλεπω κατι κακο στον Panasat. Το μονο που βλεπω ειναι οτι πρέπει τα μη-Nova καναλια να τα περασεις χειροκινητα (δεν τα βλεπει αυτοματα), αλλα αμα δεις το ποσα κλειδωμενα/χωρις καλη ληψη υπαρχουν, χωρια τα HotLine, δεν απορω που το εχουν ετσι. Το πιατο (60cm) ειναι οντως μικροσκοπικο, αλλα ευτυχως η Nova εχει καλη ληψη.

Το προβλημα δεν ειναι στον εξολπισμο που δινουν. Βασικος entry-level εξοπλισμος ειναι, αμα σας χρεωνανε για διμετρο πιατο, θα λεγατε μας δινουν πανακριβο εξοπλισμο. Το προβλημα ειναι στο περιεχομενο. :o

Τελικα σε τι σημα (αναλυση, aspect ratio, fps) θα εκπέμψει η Nova το HD το ξέρουμε;;

Λογικα εισαι παλιος συνδρομητης, διοτι σε νεους συνδρομητες παει μονο ο πατατασατ 1110 (αν θυμαμαι καλα), ο οποιος παει μονο παντρεμενος με την καρτα και επισης νομιζω οτι δεν μπορεις να δεις ελευθερα καναλια, διοτι καθε φορα που ανοιγει κανει scan και διαβαζει ενα configuration κατευθειαν απο το δορυφορο που σβηνει ολα τα αλλα απο μεσα του.

Δημοσ.
Λογικα εισαι παλιος συνδρομητης, διοτι σε νεους συνδρομητες παει μονο ο πατατασατ 1110 (αν θυμαμαι καλα), ο οποιος παει μονο παντρεμενος με την καρτα και επισης νομιζω οτι δεν μπορεις να δεις ελευθερα καναλια, διοτι καθε φορα που ανοιγει κανει scan και διαβαζει ενα configuration κατευθειαν απο το δορυφορο που σβηνει ολα τα αλλα απο μεσα του.

Τους @#$%#!. Με τον panasat των γονιων μου παντως και ελευθερα πιανουμε, μεχρι και τα Hotline.

Αλλα τωρα μαλλον ειδαν οτι πολυς κοσμος μοιραζει τις καρτες τους μεσω internet, και τις κανανε να δουλευουν μονο με δικο τους δεκτη. Μια απορια εχω: Αμα καποιος εχει ηδη δεκτη- διμετρο πιατο και θελει μονο την καρτα; Του φορτωνουν ολο το πακετο, με δεκτη panasat και το 60cm πιατακι του καφε;

Δημοσ.
Μια απορια εχω: Αμα καποιος εχει ηδη δεκτη- διμετρο πιατο και θελει μονο την καρτα; Του φορτωνουν ολο το πακετο, με δεκτη panasat και το 60cm πιατακι του καφε;

Βάζεις digitalb και ησυχάζεις :-D

Δημοσ.
Βάζεις digitalb και ησυχάζεις :-D

Το οποιο ειναι;

Kurkosdr: Το πιατο δε σε υποχρεωνουν, μονο το δεκτη.

Δημοσ.
Το οποιο ειναι;

Το δορυφορικο της Αλβανιας :lol: (link)

Kurkosdr: Το πιατο δε σε υποχρεωνουν, μονο το δεκτη.

Και παλι, οι δικοι μου ηθελαν ουτως ή αλλως εναν δευτερο δεκτη γιατι εχουν δυο τηλεορασεις. Αμα εχεις ηδη καλο humax δεκτη, και μια τηλεοραση, γιατι να πρέπει να αγορασεις τον panasat και να εχεις δυο δεκτες; :mad: Παλια αγοραζες μονο την καρτουλα, και αυτο ηταν.

Και το ωραιο ειναι οτι ολα αυτα τα κουλα τα κανουν τωρα, που με το internet κατεβαζουμε το προγραμμα των καναλιων τους, και μετα παμε στο torrentάδικο και κατεβαζουμε ολο το προγραμμα. Να το εκαναν το '90 οπου η μονη αλλη πηγη ηταν τα επιγεια καναλια και το VHS...

Δημοσ.
Το δορυφορικο της Αλβανιας :lol: (link)

Και παλι, οι δικοι μου ηθελαν ουτως ή αλλως εναν δευτερο δεκτη γιατι εχουν δυο τηλεορασεις. Αμα εχεις ηδη καλο humax δεκτη, και μια τηλεοραση, γιατι να πρέπει να αγορασεις τον panasat και να εχεις δυο δεκτες; :mad: Παλια αγοραζες μονο την καρτουλα, και αυτο ηταν.

Και το ωραιο ειναι οτι ολα αυτα τα κουλα τα κανουν τωρα, που με το internet κατεβαζουμε το προγραμμα των καναλιων τους, και μετα παμε στο torrentάδικο και κατεβαζουμε ολο το προγραμμα. Να το εκαναν το '90 οπου η μονη αλλη πηγη ηταν τα επιγεια καναλια και το VHS...

Τα αλβανικα μου αυτο τον καιρο δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση οποτε ας το αφησουμε αυτο :lol:

Οσο για τα αλλα, ο καιρος γαρ εγγυς που λεει κι ο αλλος. Ηδη ο οτες κανει δοκιμαστικες εκπομπες στον hellas sat, αν βαλεις και το connx tv και τι αλλο θα βγει στο αμεσο μελλον, ριξε και λιγο απο την κριση στο πιατο, οπου αρκετοι θα κοψουν τις συνδεσεις (60 ευρω το μηνα ειναι ΠΟΛΛΑ), θα αρχισουν τα λουρια να σφιγγουν.

Δημοσ.

οι δεκτες για τα HD καναλια θα ειναι μαρκας Pace.H εταιρεια Pace θα αναλαβει και τα μοντελα χαμηλης ευκρινειας και τους δεκτες PVR ,μιας και η συνεργασια με την Panasat ελαβε τελος..Στην συμφωνεια με την Pace συμπεριλαμβανετε και οι προμηθεια επιγειων ψηφιακων δεκτων mpeg-4 με ενσωματομμενο secure silicon irdeto, ετσι η καρτα θα παντρευεται πλεον και στους επιγειους δεκτες τις εταιριας.Με αλλα λογια για να δεις απο το επιγειο σημα nova θα χρειαζεται πλεον και καρτουλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...