Προς το περιεχόμενο

χα! προβλημα με 2710 draytek και stream

paularas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε παιδια και απο εμένα.Έχουμε και λέμε:

Χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό το Ps3 media server μαζί με ένα zyxel 660 hw όπου όλα ήταν αρκετά καλά με μοναδικό πρόβλημα που καμιά φορά λόγο φορτομένου δικτύου έκλεινε το rooter και ξεκινούσε ξανά. Έτσι πήρα την απόφαση να πάρω ένα νεο rooter.

Πήρα το draytek vigor 2710n όπου αν και σπίτι όλα λειτουργουν καλα (15+ ip) με το ps3 μου είναι μαλωμένοι. Δηλαδη, το βλέπει κανονικά, συνδέεται στο δίκτυο, μπαίνει net, ΑΛΛΑ όταν παω να δω ταινία (απο απλή 600mb έως και mkv 4gb / 8gb) σταματάει σε συγκεκριμένες στιγμές να κάνει stream/ buffering (αν και buffarei κανονικα στο media server @ pc) και είτε με πετάει στιν αρχική οθόνη / το ξεκιναει απο την αρχή είτε μου πετάει το error το κλασικό σχετικά με τα dns (8017κατι).

Δοκίμασα όλες τις ρυθμήσεις του rooter, να αλλάξω τα dns, να ανοιξω πόρτες και να κάνω port forwarding να βάλω το ps3 σε dmz η πως μπορεί να λέγεται, να αυξήσω / να μειώσω το buffer απο το media server, να ανοίξω / κλείσω τα dhcp και unhp η πως μπορεί να λέγονται (και στο ps3 και στο rooter), να περάσω πόσες φορές τις ρυθμήσεις του rooter / ps3 και να τα συνδέσω αποσυνδέσω ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ μου σταματούσε το stream της ταινίας.

Υπάρχει κανένας άνθρωπος που είτε να έχει το συγκεκριμένο rooter να μου πει μήπως χρειάζονταν να κάνω καμια συγκεκριμένη ρύθμηση ή να μου δώσει λύση στο πρόβλημά μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα

Δημοσ.

να δοκιμασεις τυπικα κανα αλλο καναλι μηπως γινεται πανικος σε αυτο?αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο απλα μια δοκιμη.

Δημοσ.

a) Για δοκιμασε το guard interval= long

B) Σιγουρεψου για ψιλοαδειο καναλι

γ) Δες μηπως ειναι κοντα σε ηλεκτρικα πεδια

δ) κανε κανα update network drivers

e) firmware sto router sou, δες στο site της draytek για ελλαδα.

Δημοσ.

έχω ότι τελευταίο υπάρχει και για τα 2. Όπως ειπα πριν δοκίμασα όλα τα κανάλια αλλά δεν δοκίμασα το long. I will try and inform you

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...