paularas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Χαιρετε παιδια και απο εμένα.Έχουμε και λέμε: Χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό το Ps3 media server μαζί με ένα zyxel 660 hw όπου όλα ήταν αρκετά καλά με μοναδικό πρόβλημα που καμιά φορά λόγο φορτομένου δικτύου έκλεινε το rooter και ξεκινούσε ξανά. Έτσι πήρα την απόφαση να πάρω ένα νεο rooter. Πήρα το draytek vigor 2710n όπου αν και σπίτι όλα λειτουργουν καλα (15+ ip) με το ps3 μου είναι μαλωμένοι. Δηλαδη, το βλέπει κανονικά, συνδέεται στο δίκτυο, μπαίνει net, ΑΛΛΑ όταν παω να δω ταινία (απο απλή 600mb έως και mkv 4gb / 8gb) σταματάει σε συγκεκριμένες στιγμές να κάνει stream/ buffering (αν και buffarei κανονικα στο media server @ pc) και είτε με πετάει στιν αρχική οθόνη / το ξεκιναει απο την αρχή είτε μου πετάει το error το κλασικό σχετικά με τα dns (8017κατι). Δοκίμασα όλες τις ρυθμήσεις του rooter, να αλλάξω τα dns, να ανοιξω πόρτες και να κάνω port forwarding να βάλω το ps3 σε dmz η πως μπορεί να λέγεται, να αυξήσω / να μειώσω το buffer απο το media server, να ανοίξω / κλείσω τα dhcp και unhp η πως μπορεί να λέγονται (και στο ps3 και στο rooter), να περάσω πόσες φορές τις ρυθμήσεις του rooter / ps3 και να τα συνδέσω αποσυνδέσω ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ μου σταματούσε το stream της ταινίας. Υπάρχει κανένας άνθρωπος που είτε να έχει το συγκεκριμένο rooter να μου πει μήπως χρειάζονταν να κάνω καμια συγκεκριμένη ρύθμηση ή να μου δώσει λύση στο πρόβλημά μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα
paularas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Απο 7αρια 64bit παιζω. Αλλα με το zyxel 1 χρονο δεν ειχα προβλημα Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ειναι router Οχι rooter.το αλλο ειναι Upnp.με καλωδιο ειναι ολα η ασυρματα?
paularas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Το προβλημα εμφανιζεται στο ps3 που ειναι ασυρματα συνδεδεμενο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μπορεις να κανεις ενα prnt scr το advanced του ασυρματου στο vigor, να δω τις ρυθμισεις?
paularas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 έτοιμοςςς http://img717.imageshack.us/img717/6457/vigoradvanced.jpg
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 να δοκιμασεις τυπικα κανα αλλο καναλι μηπως γινεται πανικος σε αυτο?αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο απλα μια δοκιμη.
paularas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 channels 1-12 + auto mode δοκίμασα αλλα τζίφος
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 a) Για δοκιμασε το guard interval= long Σιγουρεψου για ψιλοαδειο καναλι γ) Δες μηπως ειναι κοντα σε ηλεκτρικα πεδια δ) κανε κανα update network drivers e) firmware sto router sou, δες στο site της draytek για ελλαδα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 και για το Playstation δεν βγαινουν Updates???firmware εννοω?το εχει δοκιμασει?
paularas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 έχω ότι τελευταίο υπάρχει και για τα 2. Όπως ειπα πριν δοκίμασα όλα τα κανάλια αλλά δεν δοκίμασα το long. I will try and inform you
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 δες για firmware στο ελληνικο site της Draytek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.