Προς το περιεχόμενο

Θα θελα τη γνωμη σας για κατι στο Facebook....

manolas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Δεν ξερω πως γινετε να εμφανιζονται τα βιντεο μου απο το youtube η αυτα που αναιβαζω κατω απο τους φιλους μου...Ετσι δηλαδη

885_6_2010_10_46_32_.png

και οχι πανω στην καρτελα που γραφει ''βιντεο''.θα εκτιμουσα μια βοηθεια σας....

Δημοσ.

Στη σελίδα του δικού σου profile ψάξε για την επιλογή Options. Είναι κάτω δεξιά από το "What's on your mind".

Έπειτα, Settings και μετά Application settings page. Επέλεξε στην εφαρμογή Links το Edit Settings. Τώρα δήλωσε το Box από Available σε Added.

Τέλος, ξαναπήγαινε στο profile σου και θα δεις ένα νέο tab. Click εκεί και μετά click στο μολύβι δεξιά από το Links. Επιλέγεις "move to wall" και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
Στη σελίδα του δικού σου profile ψάξε για την επιλογή Options. Είναι κάτω δεξιά από το "What's on your mind".

Έπειτα, Settings και μετά Application settings page. Επέλεξε στην εφαρμογή Links το Edit Settings. Τώρα δήλωσε το Box από Available σε Added.

Τέλος, ξαναπήγαινε στο profile σου και θα δεις ένα νέο tab. Click εκεί και μετά click στο μολύβι δεξιά από το Links. Επιλέγεις "move to wall" και είσαι έτοιμος.

καταρχιν σ ευχαριστω πολυ.Λοιπον παω στο προφιλ μου και μετα επιλογες και μετα ρυθμισεις.Μετα παταω "σελίδα ρυθμίσεων εφαρμογής." μεχρι εκει ομως...μετα δεν καταλαβαινω τι μου λες και που ειναι...Μηπος μπορεις να μου τα πεις στα ελληνικα...σορι αλλα δεν πολικαταλαβαινω...σ ευχαριστω και παλι και θα περιμενω βοηθεια σου....

Δημοσ.
καταρχιν σ ευχαριστω πολυ.Λοιπον παω στο προφιλ μου και μετα επιλογες και μετα ρυθμισεις.Μετα παταω "σελίδα ρυθμίσεων εφαρμογής." μεχρι εκει ομως...μετα δεν καταλαβαινω τι μου λες και που ειναι...Μηπος μπορεις να μου τα πεις στα ελληνικα...σορι αλλα δεν πολικαταλαβαινω...σ ευχαριστω και παλι και θα περιμενω βοηθεια σου....

Δες που πρέπει να clickάρεις αφού είσαι στη σελίδα ρυθμίσεων εφαρμογής.

screenshotob.jpg

Από εκεί και πέρα συνεχίζεις με το να αλλάξεις τη ρύθμιση του Box απο Avaiable σε Added και με τη συνέχεια που γράφω πιο πάνω. Δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρεις τα αντίστοιχα στα ελληνικά. Παρ' ολ' αυτά αν έχεις απορίες γράψε εδώ.

Ελπίζω να έγινε κατανοητό :-)

Δημοσ.

λοιπον παω εδω826_6_2010_8_00_12_.png και μετα παταω ΄΄Επεξεργασία Ρυθμίσεων΄΄.Τα αλλαζω οπως μου λες και τα κανω οπως φενοντε στην εικονα426_6_2010_8_03_07_.png σωστα???Αφου τα κανω παταω ''ενταξει''.Παω μετα στο προφιλ μου αλλα δεν βλεπω διαφορα.Το μονο που εχει αλλαξει οι καρτελες και εχει προστεθει ενας συνδεσμος 846_6_2010_8_06_48_.png....η καρτελα ΄΄συνδεσμοι΄΄.Μηπος δεν κανω κατι σωστα η πρεπει να κανω κατι αλλο?κατω απο τους φθλους μου δεν υπαρχει παλι τιποτα.Σ ευχαριστω και παλι και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος....

Δημοσ.

Τώρα μένει να clickάρεις στην καρτέλα 'Πλαίσια' και μετά click στο μολύβι δεξιά από το 'Συνδέσμοι'. Επιλέγεις "μεταφορά στον τοιχό" και οι Συνδέσμοι θα εμφανίζονται πλέον κάτω από τους φίλους σου.

Ορίστε και μία ss:

69954882.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...