Προς το περιεχόμενο

μισθος web developer

enjoyweb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@enjoyweb HTML,CSS,Javascript,Jquery,AJAX ξέρεις?

Ο designer φτιάχνει το εικαστικό, δίνοντας στον developer το site έτοιμο εικαστικά (HTML,CSS) και μετά ο developer το κάνει λειτουρικό...

ε Html , css προφανως και ξερω. ΠΩς αλλιως δουλευα τοσου μηνες με drag & drop απ το design view του dreamweaver? :confused:

javascript , Jquery , Ajax τα βασικα μονο. Κυριως να χρησιμοποιω ετοιμα scripts. Καλα οπως προειπα ξερω Php , sql , xml , και αρκετο phpcake. :shifty:

Δημοσ.
χωρίς προϋπηρεσία δύσκολα θα πιάσει πάνω από 700 στην Αθήνα. Στην προηγούμενη διαφημιστική που ήμουν ....τους devs χωρίς προϋπηρεσία τους έπαιρναν με .... Το 10ωρο είναι το 8ωρο του marketing...

Στην τωρινή που είμαι ....

@ enjoyweb , o καθένας εδώ κρίνει με τις εμπειρίες του,

ειναι αδυνατο να εχεις συνολικη εικονα της αγοράς.

Στη χωρα μας, και σε αυτα τα επαγγέλματα, ειμαστε ακομα στο ο καθενας οτι θελει ζητά και οτι θελει δινει.

στείλε οσο περισσότερα βιογραφικά μπορείς, ακομα κι αν δεν πιστευεις οτι ταιριάζεις 100%. πολλές αγγελιες της συντασουν άτομα όχι πολύ σχετικά, και γραφουν ότι να'ναι.

-------------------------------------------------------------------------

πχ. καποτε, πριν πολλα χρονια, επι δραχμών ακόμα, ενας τύπος δουλευε για 220, πηγε σε 1 συνεντευξη, τον ρωτησαν ποσα παιρνει, ειπε 250. μετά τον ρωτησαν ποσα θελει, ειπε 300.

την αλλη μερα πηγε σε αλλη, ειπε τα ιδια. και στις δυο περιπτωσεις οι προαπαιτουμενες δεξιοτητες ηταν ιδιες, (κατείχε τις μισές).

μετα 1 βδομαδα, του απαντησαν την ιδια μερα και οι 2 εταιριες.

η 1η εδινε 300, η 2η εδινε 400. πηγε φυσικα στη 2η. οπου και συναντησε αλλους 3 πρωην της 1ης.

Η 1η μετα απο 2-3 χρόνια έκλεισε.

Ειμαι 25 ετων , γνωρίζω πολυ καλα ..............θελω σιγα σιγα να μπω στον χωρο εργασιας.

περιπου παιζει απο μισθους και ωράρια

με βάση την ηλικία, και την εργασιακή εμπειρία σου, μην κάνεις λόγο για ωράρια.

κανει κακή εντύπωση.

Αν ο αλλος ειναι σοβαρός, η ερώτηση θα τον δυσαρεστήσει. Αν ειναι ασόβαρος, έτσι κι αλλιως θα σου πει ψέμματα για οτιδήποτε.

αν ο αλλος σε θελει για σκλάβο, θα το καταλαβεις την πρωτη βδομάδα και τον παρατάς.

Το τι μισθο θα σου προσφέρει, θα το μαθεις μονο σε συνέντευξη.

Και κατι αλλο, μια που εισαι ακομα πολυ νέος, και έτσι κι αλλιως, φευγεις απο την πατρίδα σου (επαρχία -> Αθήνα).

Ψάξε το να πας εξωτερικό: αλλα επιπεδα αμοιβών (διπλά και τρίδιπλα), όχι μαύρα/ανασφάλιστα, και όχι μπακαλοδουλειές (προσλαμβανεσαι για προγραμματιστής, αλλα κανε και design/φωτοσοπιές, database managment, εγκατάσταση windows, καθαρισμό ιών, πετάξου για σουβλάκια, και μετά δες γιατι δεν δουλευει το δίκτυο μικρέ! ..)

Δημοσ.
@ enjoyweb

Και κατι αλλο, μια που εισαι ακομα πολυ νέος, και έτσι κι αλλιως, φευγεις απο την πατρίδα σου (επαρχία -> Αθήνα).

Ψάξε το να πας εξωτερικό: αλλα επιπεδα αμοιβών (διπλά και τρίδιπλα), όχι μαύρα/ανασφάλιστα, και όχι μπακαλοδουλειές (προσλαμβανεσαι για προγραμματιστής, αλλα κανε και design/φωτοσοπιές, database managment, εγκατάσταση windows, καθαρισμό ιών, πετάξου για σουβλάκια, και μετά δες γιατι δεν δουλευει το δίκτυο μικρέ! ..)

+++++++++++++++++1000000000

αν μπορείς just do it!

Δημοσ.

Παιδιά αυτό είναι δύσκολη απόφαση. Οι περισσότεροι που δουλεύουν έξω ήταν από πριν για σπουδές κ συνεχίσαν δουλεύοντας. Ναι αξίζει από θέμα αποδοχών κ ποιότητας περιβάλλοντος εργασίας, αλλά η ζωή είναι αρκετά διαφορετική. Ειδικά αν δεν έχεις ζήσει καθόλου έξω.

Δημοσ.

Πριν 7 χρονια στο Dubai εδιναν 4500ε + Πληρωμενο διαμερισμα / μηνα...Δεν πηγα....

Για μενα ειναι αδυνατον να εγκαταλειψω την μπανανια μας.....Δυστυχως.....

Αλλοι μακαρι να το μπορεσουν....

Δημοσ.

Oι μισθοι εξω ειναι υψηλη αλλα και η ζωη αρκετα πιο ακριβη.Λονδινο για παραδειγμα ο κολλητος μου δινει 700 λιρες για νοικι και αλλα 700 η κοπελα του.... 1400 λιρες δηλαδη 1709 ευρω σχεδον. Ενω εκεινος σε μια απο τις μεγαλυτερες εταιριες και σαν IT manager περνει 1700 λιρες. Μην τα θεοποιουμε ολα στο εξωτερικο λοιπον και μην περιμενει κανεις ο πρωτος μισθος εξω να ειναι 4 και 5 χιλιαρικα...

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι η κότα με τα χρυσά αυγά, αλλά τα πράγματα είναι φυσιολογικά. Δουλεύεις 8ωρο, πληρώνεσαι υπερωρίες, ο μισθός σου φτάνει για να μένεις με νοικι

Πες μου αν ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι αρκετός για να νοικιάσεις σπίτι; Με την καμία όμως...

Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις να παρει 4-5 πρώτο (εκτος αν πας Ελβετία).

οπως εδω δεν θα παρει ποτέ 1500 πρωτο.

αλλα αν σου δινουν 700 εδώ, ειναι δυσκολο να παρεις 1400 εξω ;

(στην Ολλανδια ο βασικός ειναι 1300+κάτι)

Οσο για το κόστος ζωής, να κανουμε συγκρίσεις επι ομοίων. Μη συγκρίνουμε Αθήνα στο σπίτι της μαμάς, vs. εξω στο νοίκι.

αλλα όλα στο νοίκι.

(το να μη ζεις με τη μαμά, εχει κι αυτο την δική του αξία. priceless)

Δημοσ.
Σίγουρα δεν είναι η κότα με τα χρυσά αυγά, αλλά τα πράγματα είναι φυσιολογικά. Δουλεύεις 8ωρο, πληρώνεσαι υπερωρίες, ο μισθός σου φτάνει για να μένεις με νοικι

Πες μου αν ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι αρκετός για να νοικιάσεις σπίτι; Με την καμία όμως...

8ωρο εξω; που να παω και εγω;

Δημοσ.
Δεν ειπε κανεις να παρει 4-5 πρώτο (εκτος αν πας Ελβετία).

οπως εδω δεν θα παρει ποτέ 1500 πρωτο.

αλλα αν σου δινουν 700 εδώ, ειναι δυσκολο να παρεις 1400 εξω ;

(στην Ολλανδια ο βασικός ειναι 1300+κάτι)

Οσο για το κόστος ζωής, να κανουμε συγκρίσεις επι ομοίων. Μη συγκρίνουμε Αθήνα στο σπίτι της μαμάς, vs. εξω στο νοίκι.

αλλα όλα στο νοίκι.

(το να μη ζεις με τη μαμά, εχει κι αυτο την δική του αξία. priceless)

Φίλος στην Γενεύη εξάγλωσσος με υποτροφία στο LSE παίρνει κατι λιγοτερα απο 5 (στην P&G). Σιγά μην δίνουν βασικό 4-5κ. 1200 το νοικι σε 60 τετραγωνικά.

Αυτό που λες με το νοικι ισχύει και για τα υπολοιπα. Δηλαδη μην συγκρινουμε ζωή εδω με οικογένεια παιδιά vs δουλειά υπνο στην Ελβετία όπου το κόστος των υπηρεσιών είναι εξωφρενικα υψηλό (τα 100 του υδραυλικού εδω είναι ψιχουλα εκεί).

Overall η ποιότητα ζωής είναι ασύγκριτα καλύτερη αλλά η εικόνα του επίγειου παραδείσου στο εξωτερικό δεν ισχύει ακόμα και για την Ελβετία. Έχουν και αυτοί τα προβλήματα τους.

'Οσο για την αρχική ερώτηση.

Στο όχι και τόσο corporate περιβάλλον που εργάζομαι εγώ αυτά τα μαστίγια και τις αλυσίδες δεν τις έχω δεί. Δουλεύουμε αυστηρό 8άωρο. Αν κάποιος θέλει να κατσει παραπάνω μπορεί αλλά δεν είναι υποχρεωμένος (οι developers κολλάνε στην καρέκλα τους μερικές φορές όταν πετύχουν κατι ενδιαφέρον) και συμβαίνει σπάνια. Δεν υπάρχουν deadlines για να πιέζουν έμμεσα , ούτε meeting που ξεκινάνε στις 4:45. Έχουμε ninja fridays (κάτι σαν το "κανε οτι νομιζεις" της google) που παίζουμε με νέες τεχνολογίες (ουτε καν beta) και σπάμε πλάκα με τον προγραμματισμό. Είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν και άλλες εταιρίες σαν και εμας, λίγες αλλά υπάρχουν. Δεν είναι corporate όμως και σίγουρα δεν θα προσλάμβανα κάποιον που θα με ρώταγε στο πρώτο interview για τις υπερωρίες , το ωράριο, πόσα θα παίρνει και αν αξίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...