Προς το περιεχόμενο

μισθος web developer

enjoyweb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Ειμαι 25 ετων , γνωρίζω πολυ καλα php , sql , frameworks κτλ με πτυχιο πληροφορικης ΤΕΙ και θελω σιγα σιγα να μπω στον χωρο εργασιας.

Θα θελα να μου πειτε αν εχετε εμπειρία απ το επαγγελμα αυτο τι περιπου παιζει απο μισθους και ωράρια ή τι έχετε ακουσει. Αξιζει κάποιος να ασχοληθει με αυτο επαγγελματικα στην Αθηνα?

Ξερω οτι ειναι περιεργα τα εργασιακα πλεον , σιγουρα θα υπαρχουν ακραια πράματα πχ 700 ευρώ για 10 ωρες δουλεια , αλλα θα θελα να ξερω ποια ειναι η μεση κατασταση. Ρωταω γιατι μενω σε επαρχιακη πολη και οσο να ναι ειναι δείλημμα να κατεβει καποιος αθηνα για δουλεια σε τετοιους καιρους.

Την αποψη σας επι του θεματος λοιπον :-)

Δημοσ.

1200 Ευρώ καθαρά για 8 μιση ώρες....

Κλασικός μισθός...αλλά προϋποθέτει εμπειρία.

Άρα εφόσον είσαι νέος θα πάρεις τα νόμιμα του πρωτάρη, δηλαδή: 870 Ευρώ καθαρά.

Δημοσ.

χωρίς προϋπηρεσία δύσκολα θα πιάσει πάνω από 700 στην Αθήνα. Στην προηγούμενη διαφημιστική που ήμουν ( digital marketing agency ) τους devs χωρίς προϋπηρεσία τους έπαιρναν με 700. Το 10ωρο είναι το 8ωρο του marketing...

Στην τωρινή που είμαι οι ώρες είναι υπερβολικές το 12ωρο παίζει συχνά και χωρίς προϋπηρεσία και portfolio πάλι κινείσαι σε χαμηλά νούμερα.

τα παραπάνω για digital agencies

Προσωπική άποψη: φτιάξε ότι σου έρχεται στο μυαλό οπότε να έχεις κάτι να δείξεις όταν με το καλό ξεκινήσουν τα interviews. Μη ξεχνάς ότι ζούμε σε δύσκολες εποχές και μπορεί ο συγκεκριμένος κλάδος να έχει ανάπτυξη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πληρώνει καλά και σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν και πολλά άτομα να δεχτούν αυτό που εσύ θα απορρίψεις.

Δημοσ.

Πανω απο 800 δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις τοσο τωρα οσο και για τα υπολοιπα χρονια.

Οσοι παιρνουν 1200+ εχουν προυπηρεσια, μπηκαν σε αλλες εποχες και ετσι οπως παμε δεν σημαινει πως θα μεινουν και για παντα εκει οχι οταν με τα ιδια χρηματα μια εταρεια μπορει να εχει 2 ατομα.

Δημοσ.

εχω προυπηρεσια απο την πρακτικη μου στην οποια εμεινα για 5 μηνες παραπανω με συμβαση. εχω φτιαξει γυρω στα 25 sites. Θα παιξει λετε αυτο καποιον ρολο?

Δημοσ.
εχω προυπηρεσια απο την πρακτικη μου στην οποια εμεινα για 5 μηνες παραπανω με συμβαση. εχω φτιαξει γυρω στα 25 sites. Θα παιξει λετε αυτο καποιον ρολο?

Τότε το χιλιάρικο το τσέπωσες :-)

Δημοσ.

Ε αφου ο God λεει πως τσακωσες το 1000αρικο ποιοι ειμαστε εμεις για να πουμε το αντιθετο ? :)

Κατεβα, ψαξε και βλεπεις. Οτι και να σου πει ο καθενας απεχει πολυ απο το τι θα σου πουν οι εργοδοτες.

Δημοσ.
Ε αφου ο God λεει πως τσακωσες το 1000αρικο ποιοι ειμαστε εμεις για να πουμε το αντιθετο ? :)

Καλα κουβεντα κανουμε...ολες οι αποψεις σεβαστες,αλλωστε νομιζω αυτο το θεμα αφορα πολλους!!!!

Δημοσ.

Καλό θα είναι να φτιάξεις ένα portfolio.

Πριν 3 χρόνια (ουσιαστικά) πρώτος μου μισθός στον χώρο έχοντας αντίστοιχες γνώσεις, σε μικρή εταιρία, ήταν 850-900€ (πτυχίο ΑΕΙ, 2 ψιλοχαζά sites). Τώρα είτε λόγω κρίσης είτε με αφορμή την κρίση, δεν ξέρω πού παίζουν οι μισθοί.

Δημοσ.

enjoyweb, φτιάξε ένα καλό βιογραφικό, φρόντισε η δουλειά σου να φαίνεται και ξεκινά τα interview. Επίσης αρκετές εταιρείες θέλουν και παίρνουν developers με μπλοκάκι. Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του... κοίτα τα κρατάς ανοιχτές πόρτες.

Ο καθένας μας έχει διαφορετικές εμπειρίες, καλό είναι να ακουστούν όλες οι απόψεις για να σχηματίσεις μια πλήρη ιδέα, αλλά γνώμη μου, κράτα μικρό καλάθι!

Δημοσ.
enjoyweb, φτιάξε ένα καλό βιογραφικό, φρόντισε η δουλειά σου να φαίνεται και ξεκινά τα interview. Επίσης αρκετές εταιρείες θέλουν και παίρνουν developers με μπλοκάκι. Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του... κοίτα τα κρατάς ανοιχτές πόρτες.

Ο καθένας μας έχει διαφορετικές εμπειρίες, καλό είναι να ακουστούν όλες οι απόψεις για να σχηματίσεις μια πλήρη ιδέα, αλλά γνώμη μου, κράτα μικρό καλάθι!

Βασικα κυριως ειμαι του development. εννοω οτι στο προγραμματισμο ειμαι καλος και "το'χω" . Τα sites που φτιαχνω ειναι ωραια μεν αλλα οχι κατι εξαιρετικο. Ηθελα να ρωτησω αν παιζει διαφορα στο χρηματικο μεταξυ σχεδιαστικου/προγραμματιστικου τομέα.

Δημοσ.

Φίλε μου ο καθένας θα πει την γνώμη του..

Άλλος μπορεί να σου πει 800 άλλος 1.000 και άλλος 1.200

Πρέπει να κατέβεις μόνος σου να δεις και να ψάξεις.

Πάντως η εποχή αυτή είναι πολύ δύσκολη, ειδικά και για εσένα που δεν έχεις προϋπηρεσία.

Ενημερωτικά, από προσωπική εμπειρία, έψαχνα για δουλειά πριν 2 μήνες και δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ.

Ελάχιστες εταιρείς, ελάχιστα interviews....

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είναι η αλήθεια.

Και πάνω από 900 ευρώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν πουθενά.

Μόνο php και sql ξέρεις?

Τώρα όταν λες ότι έφτιαξες 25 sites μου φαίνεται υπερβολικό για 6 μήνες.

Τεσπα, δεν θα σταθώ εκεί...

Δημοσ.

Σε 11 μηνες Uberaless Οχι σε 5. με κρατησαν με συμβαση 5 μηνες παραπανω επειδη ηταν ευχαριστημενοι.

Ναι php , sql , Php Cake . Χρειαζεται κατι αλλω μηπως που θα χρειαστει σαν εφοδιο?

Δημοσ.

Στις σοβαρές-μεγάλες εταιρείες η δουλειά του designer έιναι εντελώς διαφορετική. Ο άνρθωπος ξέρει απο design και θα σχεδιάσει ένα όμορφο εικαστικό. Μετά είναι δουλειά του developer να το κάνει web site και να υλοποιήσει όλες τις λειτουργίες.

Οι designers πληρώνονται ανάλογα με την προϋπηρεσία/MsA και το portfolio που έχουν.

Δημοσ.

@enjoyweb HTML,CSS,Javascript,Jquery,AJAX ξέρεις?

Ο designer φτιάχνει το εικαστικό, δίνοντας στον developer το site έτοιμο εικαστικά (HTML,CSS) και μετά ο developer το κάνει λειτουρικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...