Προς το περιεχόμενο

Iphone Broken Screen

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω αποφασισει να το φτιαξω...μια εικονα μονο καταφερα να τραβηξω...πιστευω οτι ειναι καθαρη για να δειτε τι εχει...

th.820349a932.jpg

Ουτε αυτα τα εργαλεια τα εχω...αρα ποια χρειαζεται να παρω!!?

Δημοσ.
Λοιπον εχω αποφασισει να το φτιαξω...μια εικονα μονο καταφερα να τραβηξω...πιστευω οτι ειναι καθαρη για να δειτε τι εχει...

th.820349a932.jpg

Ουτε αυτα τα εργαλεια τα εχω...αρα ποια χρειαζεται να παρω!!?

Φιλαράκο τι ανέβασες;;; Αν δεν είναι αναμμένο πως θα δεις αν έχει ζημιά το LCD ή όχι;;;;

Ποια εργαλεία λες;;; Ένα σταυροκατσάβιδο μικρό και μια βεντούζα;;;

Είσαι σίγουρα τεχνικός Η/Υ;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Ειπα πως το τηλ δουλευει κανονικα δεν εχει προβλημα..ουτε η οθονη ουτε τπτ..αφου αυτο χρησιμοποιω...οσο για το αν ειμαι τεχνικος..ετσι λεει το πτυχιο μου...τωρα αν με κοροιδεψαν τι να σου πω!!και οσους υπολ κ αν εχω φτιαξει τοσο μικρο κατσαβιδι και ποσο μαλλον βεντουζα δν μου εχει χρειαστει ποτε!!και για να τελειωνουμε αμα θες να βοηθησεις απλα βοηθα...και μην ειρωνευεσαι!!ευχαριστω...

Δημοσ.

Δεν ειρωνεύομαι... Απλώς μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι πολύ απλό και δεν καταλαβαίνω που μπερδεύεσαι....

Το σταυροκατσάβιδο είναι ίδιο με αυτό που έχουν οι 2,5'' εξωτερικές θήκες για σκληρό.... Αν έχεις φτιάξει ποτέ 2,5άρη εξωτερικό usb σκληρό, τότε σίγουρα έχεις χρησιμοποιήσει τέτοιο σταυροκατσάβιδο, γιατί όλες οι θήκες το έχουν στην συσκευασία.... Διαφορετικά το αγοράζεις 1 ευρώ σε οποιοδήποτε κατάστημα με εργαλεία....

Βεντούζα από οποιοδήποτε ψιλικατζίδικο για να κρεμάσεις ρούχα στον τοίχο (χωρίς κόλλα βέβαια, αυτές που κάνουν κενό αέρα), γύρω στα 50 λεπτά του ευρώ!

Πρώτα ξεβιδώνεις τις δύο βιδούλες στο κάτω μέρος του κινητού και μετά εφαρμόζεις την βεντούζα στην οθόνη και το ανοίγεις σε μορφή τοστιέρας, δηλαδή ανασηκώνεις μόνο το κάτω μέρος (εκείνο με τις βίδες) ενώ κοιτάς το πάνω μέρος να μην το τραβήξεις και σπάσει το βυσμα που ενώνει το logic board στην οθόνη..... Άμα δεις το βίντεο, θα καταλάβεις ακριβώς πως γίνεται.... Είμαι της ιδέας, όχι μόνο εγώ αλλά πάρα πολλοί, ότι καλύτερα η βεντούζα από τον μοχλό ή οποιοδήποτε κατσαβίδι για να τραβήξεις έξω την οθόνη διότι έτσι θα γλυτώσεις τα σημάδια στο ασημένιο πλαίσιο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...