Προς το περιεχόμενο

Iphone Broken Screen

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...πριν απο μια εβδομαδα μου επεσε το iphone μου σε ενα πεζοδρομιο και εσπασε η πανω πλευρα της οθονης...δν ειχε κανενα προβλημα και αποφασισα να μην κανω κατι και να περιμενω το 4g...οποτε ερθει!!σημερα ομως μου ξαναεπεσε κατω και εχει γεμισει ολη η οθονη με ραγισματα...Λειτουργει αψογα το τηλεφωνο ομως!!τι ακριβως εχει χαλασει αν γνωριζει καποιος!και θελω να ξερω αν αξιζει τον κοπο να το φτιαξω!!εχω το 3g το 8gb...μου το ζητησε και καποιος 100€ να το κανει gps μου ειπε...το εχω εναμιση χρονο!τι μου προτεινετε να κανω?ευχαριστω...

Δημοσ.

Το κινητο σου με 100 ευρω φτιάχνεται(να αγοράσεις οθόνη με digiter απο ebay πχ)...Ενας φίλος μου ήταν ακριβώς ιδια περίπτωση με εσένα και το έφτιαξε.Αν πιάνουν τα χέρια σου για την αλλαγή της οθόνης θα σου φανεί πολυ εύκολο.Με ένα google search θα βρείς και λεπτομερέστατες οδηγείες(iphone 3g assembly/disassemply).

Δική μου άποψη:

Περίμενε να πάρεις το 4G και κράτα το 3G να του αλλάξεις μόνος σου την οθόνη(οσο περνάει ο καιρός πέφτουν οι τιμές απο τις οθόνες).

Δημοσ.

Τα iPhone το μόνο που μπορούν να πάθουν για να σταματήσουν να δουλεύουν κανονικά είναι να τα πατήσει με το πόδι κάποιος υπέρβαρος ενήλικος άντρας ή κάτι να πέσει πάνω του με μεγαλύτερο βάρος, υπάρχουν crash test που το αποδεικνύουν, όπως και πτώσεις από πέμπτο όροφο πολυκατοικίας. Δεν θα πάθει τίποτα εκτός από γραντζουνιές όσες φορές και να το ρίξεις κάτω, αλλά μετά από ένα σημείο δεν θα δουλεύει το touch screen, δεν θα καταλαβαίνει που αγγίζεις. Τώρα άμα πραγματικά θες αλλαγή οθόνης (εμένα δεν θα με πείραζε), κάνε αυτό που είπε η ( ; ) papanikh.

Δημοσ.

Πάντως φίλου μου που του το πάτησε αμάξι (δεν θυμάμαι μοντέλο :-D) η εσωτερική οθόνη έπαθε μια ψιλοζημιά κατα τα αλλα το κινητό λειτουργούσε κανονικά.Επίσης σε εναν αλλο φίλο μου του έπεσε μεσα σε ενα συντριβάνι :lol: για κανα 4αμηνο λειτουργούσε κανονικά μετα απλα τα έφτησε το ακουστικό

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια...πριν απο μια εβδομαδα μου επεσε το iphone μου σε ενα πεζοδρομιο και εσπασε η πανω πλευρα της οθονης...δν ειχε κανενα προβλημα και αποφασισα να μην κανω κατι και να περιμενω το 4g...οποτε ερθει!!σημερα ομως μου ξαναεπεσε κατω και εχει γεμισει ολη η οθονη με ραγισματα...Λειτουργει αψογα το τηλεφωνο ομως!!τι ακριβως εχει χαλασει αν γνωριζει καποιος!και θελω να ξερω αν αξιζει τον κοπο να το φτιαξω!!εχω το 3g το 8gb...μου το ζητησε και καποιος 100€ να το κανει gps μου ειπε...το εχω εναμιση χρονο!τι μου προτεινετε να κανω?ευχαριστω...

Πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς αν έχει σπάσει μόνο το εξωτερικό τζάμι ή έχει σπάσει και η οθόνη (LCD).... Και μετά αναλόγως αποφασίζεις και παραγγέλνεις...

Στην πρώτη περίπτωση παραγγέλνεις αυτό , στην δεύτερη περίπτωση στην παραγγελία σου προσθέτεις και αυτό! Στις τιμές που θα δεις θα πρέπει να προσθέσεις και 30-40 δολάρια μεταφορικά, ανάλογα τον τύπο αποστολής που θα επιλέξεις! Στις σελίδες των εξαρτημάτων βρίσκεις και βιντεάκια που σε οδηγούν ακριβώς πως θα κάνεις την αλλαγή των κομματιών!

Το site είναι έμπιστο 100%, μια φορά έχω παραγγείλει εγώ και άλλη μία ένας φίλος μου χωρίς να αντιμετωπίσουμε κανένα απολύτως πρόβλημα!!!!!

Δημοσ.

λειτουργει κανονικα το τηλεφωνο δεν εχω αλλο προβλημα..μονο ειναι σπασμενη η εξωτερικη οθονη...απ οσο μπορω να καταλαβω!!!απο που μπορω να δω αν ειναι μονο η εξωτερικη οθονη?μονος μου να το αλλαξω ψιλοφοβαμαι!!αν κ πιστευω οτι πιανουν τα χερια μου...αφου ειμαι τεχνικος Η/Υ...αμα το δωσω 100€ που μου το ζηταει ο αλλος ειναι λιγα?το 4g ποτε ερχεται με το καλο?το site αυτο που μου ειπες Kpartsi δινει και εξαρτηματα αλλαγης της οθονης η σκετη την οθονη?

Δημοσ.

Αν είχε σπάσει η LCD θα είχες αλλοιωμένη εικόνα. Αν βλέπεις μόνο «ραγίσματα» πάει να πει ότι έσπασε μόνο το γυαλί απ' έξω. Μικροζημιά εν ολίγοις.

Μη περιμένεις το καινούριο. Έστω ότι το παίρνεις, αυτό τι θα το κάνεις; Ενώ αν το φτιάξεις μετά το πουλάς κιόλας...

Δημοσ.

Απλά κράτα αυτό μωρέ, στο κάτω κάτω ποιός σου είπε ότι θα ανακοινωθεί το καινούριο το iPhone μετά τη βλακεία που έγινε και έχασε ο Powel το beta-testing iPhone του στο μπαράκι, το πιο λογικό είναι να κάτσουν οι developers και να βάλουν κι άλλα πρόσθετα στη συσκευή για το γαμώτο και μόνο, μην τους μείνει έτσι χωρίς κάτι επαναστατικό που λέει και ο Στιβ :P

Δημοσ.
λειτουργει κανονικα το τηλεφωνο δεν εχω αλλο προβλημα..μονο ειναι σπασμενη η εξωτερικη οθονη...απ οσο μπορω να καταλαβω!!!απο που μπορω να δω αν ειναι μονο η εξωτερικη οθονη?μονος μου να το αλλαξω ψιλοφοβαμαι!!αν κ πιστευω οτι πιανουν τα χερια μου...αφου ειμαι τεχνικος Η/Υ...αμα το δωσω 100€ που μου το ζηταει ο αλλος ειναι λιγα?το 4g ποτε ερχεται με το καλο?το site αυτο που μου ειπες Kpartsi δινει και εξαρτηματα αλλαγης της οθονης η σκετη την οθονη?

Πουλάει για λίγα δολάρια και τα εξαρτήματα αλλά δεν χρειάζονται....

Θέλει ένα μικρό σταυροκατσάβιδο και μία βεντούζα για να ανοίξεις το κινητό (όχι το εξάρτημα που δείχνουν συνήθως τα βιντεάκια γιατί παίζει να σημαδέψεις το ασημί πλαίσιο της οθόνης)....

Τίποτα το ιδιαίτερο.... Προσοχή μόνο στο ηλεκτροστατικό φορτίο όταν αγγίξεις το logic board.... Σαν τεχνικός θα ξέρεις ότι δεν ακουμπάμε μητρικές, κάρτες, σκληρούς κτλ. χωρίς το ηλεκτροστατικό βραχιολάκι!!!!! ;)

Το 4G παρουσιάζεται την Δευτέρα, αλλά Ελλάδα δεν ξέρουμε ακόμα.... Μέσα στο καλοκαίρι πιθανόν... Ίσως τέλη Ιούλη, ίσως αργότερα...

Απλά κράτα αυτό μωρέ, στο κάτω κάτω ποιός σου είπε ότι θα ανακοινωθεί το καινούριο το iPhone μετά τη βλακεία που έγινε και έχασε ο Powel το beta-testing iPhone του στο μπαράκι, το πιο λογικό είναι να κάτσουν οι developers και να βάλουν κι άλλα πρόσθετα στη συσκευή για το γαμώτο και μόνο, μην τους μείνει έτσι χωρίς κάτι επαναστατικό που λέει και ο Στιβ :P

Εγώ στο λέω!!!! Δευτέρα παρουσιάζεται!!!!!!! ;)

H ιστορία με το κλεμμένο πρωτότυπο και το μπαράκι ήταν ζημιά για την Apple ή όφελος;;;;; ;)

Δημοσ.

Πότε το δηλώσανε μωρέ;;; Ώχου φαγωθήκατε όλοι, δεν παίζει να δούμε καινούριο iPhone, στο υπογράφω, και άμα δούμε, δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που βρήκαν στο μπαράκι.

Δημοσ.
 Πότε το δηλώσανε μωρέ;;; Ώχου φαγωθήκατε όλοι, δεν παίζει να δούμε καινούριο iPhone, στο υπογράφω, και άμα δούμε, δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που βρήκαν στο μπαράκι.

Παίζει τελικά να δούμε καινούργιο ή δεν παίζει;;;; Αποφάσισε!!!!!! :-)

Ο τρόπος σου μου θυμίζει ένα φίλο μου που λέει ότι το πρωτάθλημα θα το κερδίσει ή ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης και πέφτει πάντα μέσα!!!!!!!!!!!! :-)

Δημοσ.

Εγώ λέω Ολυμπιακός και πέφτω πάντα μέσα :PΤόση ώρα λέω ότι δεν θα βγει καινούριο ιPhone λόγω της μακακίας του Gray Powel που το άφησε στο μπαράκι και το βρήκε το gizmondo, τι σου λέω;;; -.-'

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...