NteliX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-100605.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Καλή περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Αν ειναι ευκολο να μεταφερθει το Θεμα στις προσφορες..... δικο μου το λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Νομιζω οτι μακραν ειναι οι χειροτερες προσφορες (κατ' εμε) που εχω δει στο e-shop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 +1 10 χαρακτηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulgeorge Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παιδιά μες στο χαμό που γίνεται για προσφορές tv και το e-shop τίποτα... Το expert να δείτε, πήγα χτές να ρίξω μία ματιά τι προσφορές είχαν βαλει, οταν στα άλλα διαφήμιζαν 21%,25%,30% και τι μου λένε ... πάρε τώρα την tv, τιμές 30-40% πάνω και λαμβάνεις μέρος σε διαγωνισμό, αν βρείς το ζευγάρι του τελικού του mundial κερδίζεις την μίση αξία της tv... Τι λέτε ρε παιδιά αν παίξω στοίχημα ένα 20αρικάκι και βρω το ζευγάρι δεν έχω ανάγκη την παίρνω όλη την tv... Μάλλον έχουν βάση οι φήμες οτι ετοιμάζονται βαριά κανόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igrasias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Το laptop δε λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Το micro HI-FI μου αρεσε εμενα, οτι πρεπει για το δωματιο. Αν ειχε και usb θα το επαιρνα σιγουρα. Απλως με ηχεια 1,5 RMS δεν νομιζω οτι θα ακουγεται καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.