Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση: 1055t vs i7-860 vs ?

typhon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vcore1.jpg

Νομίζω 1.90 πρέπει να το έχω βάλει στο BIOS. Δε μπορώ να κάνω restart τώρα για τους προαναφερθέντες λόγους. Δεν είναι θέμα επιλογής. Γύρω στο 1.48-1.5 το είχα όταν έκανα oc. Το θέμα είναι ότι από τότε σταδιακά χρειάζεται όλο και μεγαλύτερο vcore για να είναι σταθερό. Βέβαια η θερμοκρασία αυξάνεται αναπόφευκτα και αργά ή γρήγορα θα καεί και θα πάρω καινούριο. Το θέμα είναι γνωστό σε μερικούς conroe. Ξέρω ημίμετρο είναι και όλα βράζουν μέσα αλλά έτσι κι αλλιώς έχει κρατήσει πολύ καιρό.

Τώρα plz ας επικεντρωθούμε στο θέμα της αναβάθμισης...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Man.. κατάφερες και degradιασες τον Ε6600. Του άλλαξες τα πετρέλαια βασικά.

Πόσο τον είχες πάρει και πότε; Μπορεί να είσαι τυχερός και να σου κόψουν πιστωτικό απ' τη στιγμή που δεν είναι σε θέση να παίξει σε stock clocks με το Vcore στο auto.

Δημοσ.

Πόσο τον είχες πάρει και πότε; Μπορεί να είσαι τυχερός και να σου κόψουν πιστωτικό απ' τη στιγμή που δεν είναι σε θέση να παίξει σε stock clocks με το Vcore στο auto.

Η υπογραφή σου ταιριάζει στην περίπτωση :lol:

degradιασες, που σημαίνει ? :rolleyes:

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό έχω κάνει!Θυμάμαι και τον όρο!Καλά όμως του είχα κάνει 1 oc...3.8ghz rock solid και 4ghz top speed(σχεδόν σταθερό)!Και θερμοκρασίες πολύ καλές για αέρα.

Δε νομίζω να είμαι τόσο τυχερός. Πριν 3.5 χρόνια τον είχα πάρει περίπου.Τιμή γύρω στα...200-240.Ίσως λίγο παραπάνω και για τα 2 (χρόνο-χρήμα)...Αν κάνεις μόνος σου σύνθεση δεν ακυρώνεται η εγγύηση;

Δημοσ.

Το κάθε part έχει τη δική του εγγύηση. Μόνο τον επεξεργαστή θα πήγαινες στο service εξάλλου, όχι όλο το κουτί.

Χμμ.. κάπως δύσκολο να τον έχεις 3½ χρόνια, εκτός κι αν τον είχες πάρει με το που είχε βγει (κάπου στα τέλη του 2006 βγήκαν οι πρώτοι C2D.

degradιασες, που σημαίνει ? :rolleyes:

Όπως ομολογεί κι ο ίδιος, τον τάισε με τάση για καιρό, με αποτέλεσμα να «υποβαθμιστεί» (degradation) και πλέον να απαιτεί πολύ περισσότερο Vcore για να λειτουργήσει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα.

Χαρακτηριστικό που έγινε ευρέως γνωστό με την έλευση των C2D που έχουν κατασκευαστεί στα 45nm.

Για να τα κατάφερε στον Ε6600 (65nm) και σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, του άλλαξε τον αδόξαστο.

Δημοσ.
Screenshot για το παραπάνω. Αν ισχύει: την παλεύεις; 1.92V Vcore με αέρα;

Γιατί ρε Φάνη, γίνεται με νερό?:P 1,92V!!!:shock::shock: Έλεος μεγάλε, απορώ πως δεν τα έχει τινάξει μέχρι τώρα. Εγώ μόλις κλοκάρω τον i7 1,425V του βάζω....Κατεβασέ το αμέσως μην πάθει τίποτα ρε.:fear::fear:

edit: Τώρα είδα και τα άλλα ποστ. Έπαθε τελικά.

Δημοσ.

Μπορεί... γιατί και στο sreen shot ένα από τα voltages θα είναι και το nb και δεν βλέπω και κάποιο άλλο αρκετά τσιμπημένο...ξέρω 'γω;

Δημοσ.

Δεν το ξερα οτι αντεχουν και 1.9vcore με αερα αυτα τα διαολια...να εφερνα 2 κουτες απο Sigapore προπερσι !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...