Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 tbh πιο πολύ επηρεάζεσαι αν έχεις δει Artwork από John Howe, Ted Nasmith και Alan Lee παρά από την ταινία (Howe & Lee συνεργάστηκαν με τον Jackson για τις ταινίες)
xaiko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν συγκρίνονται τα δύο πράγματα. Εγώ τον Άρχοντα τον Διάβασα στην Τετάρτη ή Πέμπτη Δημοτικού τον 1ο τόμο (τώρα είμαι 21) και απο τότε έχω διαβάσει την Τριλογία γύρω στις 5 φορές. Θεϊκά βιβλία, μαγεύεσαι, ταξιδεύεις, Χάνεσαι... Και οι ταινίες του Άρχοντα καλές είναι αλλα είναι ταινίες και όσο καλός κι αν είναι ένας σκηνοθέτης δεν μπορεί ποτέ να φτάσει την Φαντασία σου που πραγματικά οργιάζει την ώρα που διαβάζεις τα εξαιρετικά βιβλία του Τόλκιν (βέβαια τώρα εσύ θα είσαι επηρρεασμένος απο τις ταινίες και η φαντασία σου θα καθοδηγήται κατα κάποιο τρόπο αλλα αυτό δεν διορθώνεται). δεν ειναι το hobby μου να διαβαζω βιβλια αλλα ξερω οτι δεν σιγκρινοντε η ταινια με το βιβλιο, tnx guys θα αρχησω με τον αρχοντα 1
mariaqgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν συγκρίνονται τα δύο πράγματα. Εγώ τον Άρχοντα τον Διάβασα στην Τετάρτη ή Πέμπτη Δημοτικού τον 1ο τόμο (τώρα είμαι 21) και απο τότε έχω διαβάσει την Τριλογία γύρω στις 5 φορές. Θεϊκά βιβλία, μαγεύεσαι, ταξιδεύεις, Χάνεσαι... Και οι ταινίες του Άρχοντα καλές είναι αλλα είναι ταινίες και όσο καλός κι αν είναι ένας σκηνοθέτης δεν μπορεί ποτέ να φτάσει την Φαντασία σου που πραγματικά οργιάζει την ώρα που διαβάζεις τα εξαιρετικά βιβλία του Τόλκιν (βέβαια τώρα εσύ θα είσαι επηρρεασμένος απο τις ταινίες και η φαντασία σου θα καθοδηγήται κατα κάποιο τρόπο αλλα αυτό δεν διορθώνεται). Συμφωνώ απόλυτα...Όταν διαβάζεις τα βιβλία αυτά πραγματικά ταξιδεύεις! Φαντάζεσαι την ιστορία όπως θέλεις εσύ και φτιάχνεις στο μυαλό σου τη δική σου ταινία...Γι΄αυτό έμεινα στην πρώτη ταινία και δεν επιχείρησα να δω τις άλλες δύο...επειδή αλλιώς τα είχα φανταστεί και ήθελα να μείνουν έτσι στο μυαλό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.