Mika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ντροπη στον συστημα που αναγκασε αυτον τον φοιτητη τοσες μερες να ... διαβασει. ντροπη
mikemar Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Like στον Mika..χεχε ---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ---------- Για να μην αρχισει το flame. Δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν ετοιμο κωδικα, για αυτο και πας εδω και εισαι ενταξει. Κι ομως τα παντα υπαρχει περιπτωση...
gtroza Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Κι ομως τα παντα υπαρχει περιπτωση... γι' αυτό έκλεισε το μεγάλο μαγαζί ! .
mikemar Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 γι' αυτό έκλεισε το μεγάλο μαγαζί ! . Απο βλακειες συνηθως κλεινουν τα ΜΕΓΑΛΑ μαγαζια....τα υπολοιπα που μενουν δεν εχουν αναγκες..χεχε...
Directx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Like στον Mika..χεχε ---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ---------- Κι ομως τα παντα υπαρχει περιπτωση... Σωστός καθώς αυτό είναι εδώ και πολλά χρόνια το πνεύμα του forum! Όσον αφορά τις αντιδράσεις - ήταν αναμενόμενο να μην υπάρξει δημοσίευση λύσης από κανέναν καθώς (μεταξύ μας..) είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που μπορούν να γράψουν τέτοιο κώδικα σε 80x86 assembly, οπότε ένα μεγάλο μπράβο από εμένα
mikemar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Σωστός καθώς αυτό είναι εδώ και πολλά χρόνια το πνεύμα του forum! Όσον αφορά τις αντιδράσεις - ήταν αναμενόμενο να μην υπάρξει δημοσίευση λύσης από κανέναν καθώς (μεταξύ μας..) είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που μπορούν να γράψουν τέτοιο κώδικα σε 80x86 assembly, οπότε ένα μεγάλο μπράβο από εμένα Σε ευχαριστω Directx..ναι οντως ηταν μια δυσκολη εμπειρια..Αλλα επειδη παντα υπαρχουν ανθρωποι σε αυτο το forum που εχουν αναγκη εχω σκοπο να ανεβαζω οτι βρισκω απο 8086 assebly που να δουλευει..προς το παρον ενα εχω μονο να πω...............ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Καλό καλοκαίρι και σε σένα. Απλα για να έχεις ολοκληρωμένη γνώση, είναι assembly!
mikemar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 εδω δεν βαζω καν τονους...αυτο σε πειραξε???που ξεχασα να γραψω ενα m???κλάιν...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 εδω δεν βαζω καν τονους...αυτο σε πειραξε???που ξεχασα να γραψω ενα m???κλάιν... Αλλάζουν τα δεδομένα...και τόνους θα χρειαστεί να βάλεις και μ και κ και άλλα πολλά και καλό είναι να απαλλαγείς από την νοοτροπία και τον μικρόκοσμο του Έλληνα φοιτητή (άχρηστα μαθήματα, να βρούμε "τρόπο" να τα περάσουμε γιατί έχω θείο στο υπουργείο και νονό στη Siemens) όσο είναι νωρίς γιατί σύντομα θα βγεις έξω και θα προσγειωθείς τόσο απότομα που δε θα το περιμένεις! Όλα τα μαθήματα γίνονται για κάποιο σκοπό, δεν επιλέγονται τυχαία και το ένα συμπληρώνει το άλλο για να έχεις μια ολοκληρωμένη και σφαιρική γνώση, όσο και "άχρηστα" αν σου φαίνονται. Ειδικά για την Assembly x86, ναι είναι πάρα πολύ βασική γνώση που πρέπει να έχεις είτε τη χρησιμοποιήσεις αργότερα είτε όχι, για να μπορείς να κατανοείς άλλα πράγματα, π.χ., C pointers, αρχιτεκτονική επεξεργαστών, embedded συστήματα, ψηφιακά ηλεκτρονικά, κλπ ! Φιλικά.
mikemar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Αλλάζουν τα δεδομένα...και τόνους θα χρειαστεί να βάλεις και μ και κ και άλλα πολλά και καλό είναι να απαλλαγείς από την νοοτροπία και τον μικρόκοσμο του Έλληνα φοιτητή (άχρηστα μαθήματα, να βρούμε "τρόπο" να τα περάσουμε γιατί έχω θείο στο υπουργείο και νονό στη Siemens) όσο είναι νωρίς γιατί σύντομα θα βγεις έξω και θα προσγειωθείς τόσο απότομα που δε θα το περιμένεις! Όλα τα μαθήματα γίνονται για κάποιο σκοπό, δεν επιλέγονται τυχαία και το ένα συμπληρώνει το άλλο για να έχεις μια ολοκληρωμένη και σφαιρική γνώση, όσο και "άχρηστα" αν σου φαίνονται. Ειδικά για την Assembly x86, ναι είναι πάρα πολύ βασική γνώση που πρέπει να έχεις είτε τη χρησιμοποιήσεις αργότερα είτε όχι, για να μπορείς να κατανοείς άλλα πράγματα, π.χ., C pointers, αρχιτεκτονική επεξεργαστών, embedded συστήματα, ψηφιακά ηλεκτρονικά, κλπ ! Φιλικά. Μας τα παν κι αλλοι φιλος...1)Αν ηταν ετσι τα πραγματα οπως τα περιγραφεις δεν θα ηταν ετσι η ελλαδα..Και η ελλαδα θα μεινει ελλαδα..2)Απο την στιγμη που δεν ξερεις δεν ειναι αναγκη να προσβαλεις η να εκφερεις μια λανθασμενη αποψη..3)Τα φοιτητικα χρονια δεν θα αλλαξουν ποτε γιατι απλα εισαι φοιτητης(δεν νομιζω οτι θες να κατσουμε να συζητησουμε για το ποιοι δημιουργησαν την "φοιτητικη νοοτροπια" νομιζω οτι γνωριζεις..)...4)ειναι ελλαχιστοι οι προγραμματιστες που γνωριζουν assembly και αυτο την καθοριζουν αχρηστη ,παρολο που ειναι η αρχη του προγραμματισμου(αν κ προσωπικα δεν ενδιαφερομαι γι αυτον)..Κ στην τελικη αναρωτιεμαι αν ξερει κανεις εδω μεσα για το πως κ με ποιες προυποθεσεις εφευρεθηκε ο τροχος ή το τηλεφωνο ή ο λαμπτηρας η ακομα κ το iphone το οποιο οι περισσοτεροι εχουν στις μερες μας...αν το πας με πολυ γενικες γνωσεις ετσι??..το νοημα ειναι το τι μπορω να κανω με ολα αυτα κ στα υπολοιπα ας ειδικευτουν αυτοι που ενδιαφερονται... Κ κατι τελευταιο...Μην κρινεις για να μην κριθεις.. Φιλικα..
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μην κρινεις για να μην κριθεις Από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω ακούσει. Φοβάται αγαπητέ φοιτητή να κριθεί όποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του. Διαφορετικά κρίνε άφοβα! Πάντως Φίλος κρίση δεν αποκτάς με το να "ζητιανεύεις" έτοιμες λύσεις για να περάσεις τα μαθήματα σου...όπως και να έχει, πετάει ο γάιδαρος, μέχρι να προσγειωθεί στο κεφάλι σου.
mikemar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω ακούσει. Φοβάται αγαπητέ φοιτητή να κριθεί όποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του. Διαφορετικά κρίνε άφοβα! Πάντως Φίλος κρίση δεν αποκτάς με το να "ζητιανεύεις" έτοιμες λύσεις για να περάσεις τα μαθήματα σου...όπως και να έχει, πετάει ο γάιδαρος, μέχρι να προσγειωθεί στο κεφάλι σου. Φοβαται οποιος θελει να ειναι σωστος αγαπητε fuzzy..Αυτος που δεν εχει τιποτα να χασει δεν φοβαται τιποτα..γιατι ετσι κ αλλιως δεν εχει κατι να χασει ..Οοουυ "ζητιανευεις"....εχεις τραγικη φαντασια ..το ομολογω..Οπως και να χει εξαρχης ηξερα οτι το μονο που θα επερνα θα ηταν μονο ειρωνια κ αυτο ηταν το λαθος μου ....τουλαχιστον εγω δεν το παιζω καποιος..ειμαι ειλικρινης κ οχι μονο λογια..κ οπως μπορεις να δεις κραταω τον λογο μου ..Τελος παντων δεν εχω αλλο την ορεξη να τσακωθω μαζι σου..Βλεπεις τα πραγματα απο δικια σου οπτικη γωνια κ εγω απο την δικια μου..κ αυτο δεν αλλαζει..Επισης θεωρω βλακωδες να τσακωνομαστε μεσα σε ενα αξιοπρεπες forum..για αυτο απο την θεση μου βαζω ενα τελος εδω..Προσεχε μονο στο μελλον γιατι οτι κορο'ι'δευουμε συνηθως το περιχυνομαστε ....
Dr.Fuzzy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 κ αυτο δεν αλλαζει..Προσεχε μονο στο μελλον γιατι οτι κορο'ι'δευουμε συνηθως το περιχυνομαστε .... Εμ έλα που αλλάζει...θα βρεθείς λοιπόν αργά η γρήγορα να αναθεωρήσεις όλα αυτά που πιστεύεις, λούσιμο με ultrex!
mikemar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εμ έλα που αλλάζει...θα βρεθείς λοιπόν αργά η γρήγορα να αναθεωρήσεις όλα αυτά που πιστεύεις, λούσιμο με ultrex! Θα το δειξει το μελλον..
gtroza Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Θα το δειξει το μελλον.. το έχει αποδείξει..το παρελθόν ! .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.