LouCi4er Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 οκ θα το δοκιμασω. κ αν το furmark ειναι απο τα "παιχνιδια" που δεν βγαζουν artifacts τοτε τι κανουμε?.... Tι να σου πω.Το furmark υποτιθεται οτι στρεσαρει την καρτα στα ορια.Ειναι λιγο απιθανο να εχει προβλημα η καρτα και να μην βγαζει artifacts στο furmark.Αλλιως πες τους να τρεξουν τα παιχνιδια που σας βγαζει artifacts η καρτα.A ξεχασα να σου πω οτι και εγω ειχα μια 5770 και αλλα παιχνιδια τα επαιζε ενω σε μερικα κρασαρε..Αφου στο pc1 για να διαπιστωσει το παλικαρι οτι ειναι οντως χαλασμενη την ταλαιπωρουσε στο furmark 4 μερες.
scrooge Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 4 μερες? πωω.. κ κανονικη να ηταν θα τα εφτυνε 4 μερες furmark...μαλλον αυτο θα κανω, θα βαλω κ εγω τα παιχνιδια που εχει προβλημα να δω τι θα κανει σε μενα κ θα την ψησω κ στο furmark. παντως ειναι πολυ cool καρτα. δεν ανεβαζει καθολου θερμοκρασιες. τεσπα θα δω τι θα κανω κ θα ενημερωσω. Σας ευχαριστω ολους.
LouCi4er Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 4 μερες? πωω.. κ κανονικη να ηταν θα τα εφτυνε 4 μερες furmark...μαλλον αυτο θα κανω, θα βαλω κ εγω τα παιχνιδια που εχει προβλημα να δω τι θα κανει σε μενα κ θα την ψησω κ στο furmark. παντως ειναι πολυ cool καρτα. δεν ανεβαζει καθολου θερμοκρασιες. τεσπα θα δω τι θα κανω κ θα ενημερωσω. Σας ευχαριστω ολους. Καλα δεν την ειχε 4 24ωρα στο furmark.Λογικα τη δοκιμαζε κανα 3ωρο τη μερα αλλα το εβγαλε το προβλημα την 4 μερα.Τεσπα δοκιμασε τη και πες μας.
scrooge Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 την ελαβα σημερα την καρτα, κ σε μενα τα ιδια. την πηγα στο πλαισιο κ τελικα μου την αλλαξανε με την sapphire 5770 vapor-x, την οποια δοκιμαζω τωρα κ ειναι μια χαρα. αρα τελος καλο ολα καλα..
scrooge Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ναι τον ρωτησα σοβαρα την βαπορ θα μου δωσεις? κ μου λεει ναι αυτην εχω μπροστα μου...
LouCi4er Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 ναι τον ρωτησα σοβαρα την βαπορ θα μου δωσεις? κ μου λεει ναι αυτην εχω μπροστα μου... Καλα και 'συ τον δυσκολο εκανες?
scrooge Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 οχι απλα μου φανηκε περιεργο και i doublechecked:P παντως δε τους νοιαζει αν θα δωσουν στο σερβις ακριβοτερο προιον απο αυτο που γυρνας εσυ πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.