Προς το περιεχόμενο

Κουλο προβλημα με Sapphire 5770, artifacts(?) σε μερικα μονο παιχνιδια..

scrooge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω στησει μηχανημα σε φιλαρακι μου παραπλησιο με το δικο μου που φαινεται στην υπογραφη. Ιδιο cpu κ ram, mobo http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/overview/ga-890gpa-ud3h_10.html τροφοδοτικο corsair 650w κ την προαναφερθεισα 5770 sapphire. Drivers 10.4 Αυτος τωρα ειναι Κομοτηνη κ εγω Θεσσαλονικη οποτε δε μπορω να δω το πισι απο κοντα. Win 7 x64 επανω. Το προβλημα του ειναι το εξης: Σε μερικα παλια κυριως παιχνιδια του εμφανιζει κατι "αστερακια" οπως τα ειπε αυτος που φαινονται μπλε πιξελ στην παρακατω εικονα. Το μηχανημα δεν εχει υποστει oc.

Τον εχω βαλει πανω RE5, Tomb Raider Underworld, COD MW2, παιζουν τελεια. Παει να βαλει το RE4 κ μου λεει οτι ξεκιναει κ γεμιζει η οθονη οριζοντιες κ διαγωνιες γραμμες, κ βγαινουν κ αυτα τα αστερακια. Δοκιμαζω εγω το game στα 7αρια μου παιζει μια χαρα...Λεω ε καμια ασυμβατοτητα θα ειναι (δοκιμασε σε win xp συμβατοτητα, πηγε να βαλει 10.5 οδηγους αλλα δε τα καταφερε-οχι οτι θα εφτιαχνε το RE4, τον ειπα να βαλει ολες τις λεπτομερειες στο φουλ κ παλι τιποτα) κ τον λεω καλα ξεχνα το καποια ασυμβατοτητα. Σημερα, ως μανιακος με παλια games, εβαλε τα παλια Prince of persia, μια χαρα κ αυτα. Βαζει TR Legend κ Constantine, κ του βγαζει τα ιδια αστερακια, χωρις γραμμες, κ τα κανει σπανια, μου ειπε μια φορα στα 5 λεπτα για 1-2 sec. βαζει το TR Anniversary κ παιζει μια χαρα. Βαζει ενα παλιο game το Obscure κ του βγαζει αστερακια.

Κ ρωταω: Αν ηταν χαλασμενη καρτα θα τα εκανε τα artifacts(ειναι?) σε καθε παιχνιδι, σωστα?? Αν ηταν driver θα το εκανε κ σε μενα, (δε νομιζω ο 10.5 που εχω να φτιαχνει τα συγκεκριμενα αυτα αρχαια παιχνιδια...), τι μπορει να ειναι? το μονο που μπορω να φανταστω ειναι το ολο συστημα σε συνδυασμο με τα 7αρια να δημιουργει ασυμβατοτητα σε μερικα παλια games. Σημ. το RE5 το εχει λιωσει ωρες, ειναι μαζι με το COD το πιο απαιτητικο απολα κ δεν εκανε κιχ η καρτα τα παντα οκ...Παραθετω screenshot απο το Obscure που μου εστειλε κ ζητω συγνωμη για το τερας ποστ. Λεω απο τωρα οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα βαλε βγαλε drivers, ρευματα καρτας κλπ, εχουν γινει ολα σωστα κ το μηχανημα κατα τα αλλα φυσαει. Βασικα εχω ξεμεινει απο ιδεες το τι μπορει να φταιει.. Ευχαριστω για την οποια βοηθεια!

Σημ. μαλλον θα τον πω να δοκιμασει κ τα XP σε αλλο σκληρο να δουμε σε αυτα τι θα κανει

post-101076-129063095365_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρίξε την συχνότητα των μνήμων και του πυρήνα της κάρτας γραφικών και δοκίμασε ένα από τα games που παρουσιάζουν πρόβλημα.

Δημοσ.

οκ θα τον πω να το δοκιμασει αυριο. Καποιος αλλος καμια αλλη ιδεα? ειναι δυνατον να αρτιφακτιαζει η καρτα με τα μουφοπαιχνιδα κ να παιζει αψογα στα βαρια? :confused:

Δημοσ.

Από τη στιγμή που η κάρτα είναι καινούργια να τη δώσει για αλλαγή.

Μπορεί με διάφορα κόλπα να δουλέψει, αλλά μέχρι πότε; Κι αν σφίξουν οι ζέστες;

RMA και εύχομαι να μην την έχει αγοράσει από κανένα e-flop.......

Δημοσ.

οχι ευτυχως απο πλαισιο ειναι. τωρα μου ειπε οτι του πεταει τα μπλεδακια στο λογοτυπο της capcom πριν ανοιξει το RE5...κατι δεν παει καλα....

Δημοσ.

τον ειπα να κατεβασει συχνοτητες κ να στειλει να μου πει. αν σταματησει να το κανει με χαμηλες συχνοτητες παμε σιγουρα rma? αν το κανει? παλι rma? οταν μου την στειλει θα την δω κ στο δικο μου πισι

Δημοσ.

εγω λεω να μην κατεβασει συχνοτητες..κατευθειαν rma...

γιατι να παιζει με κατεβασμενες συχνοτητες μαν??

5770 πληρωσες κ αυτη πρεπει να παρεις,μην κανεις υποχωρησεις

Δημοσ.

ναι κ εγω αυτο λεω εννοειται δε θα παιζει ετσι. αν φτιαξει με χαμηλες συχνοτητες μιλαμε για defective πηρυνα σιγουρα ετσι?

---------- Προσθήκη στις 19:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:30 ----------

τις κατεβασε. στο RE4 παλι τα ιδια. απειρες γραμμες κ βουλιτσες. εβαλε κ το ALone in the dark 5 κ του κανει τα ιδια κ αυτο ειναι σχετικα new παιχνιδι. rma ετσι? θα τον πω να δοκιμασει κ τα xp μπας και φταιει το λειτουργικο (βασικα για να το σιγουρεψουμε οτι ειναι η καρτα).

Δημοσ.

την δοκιμασε κ στα xp, τα ιδια.μου την στελνει ταχυδρομικως να την κοιταξω κ εγω κ να παρω μετα στο πλαισιο να ζητησω αλλαγη λογω artifacts.επειδη δε γινεται σε ολα τα παιχνδια ομως, σε αυτη την περιπτωση τι γινεται? πως θα την τσεκαρουν? η θα με πιστεψουν αν πω οτι ειμαι τεχνικος κ την δοκιμασα σε 2 πισια κ 2 λειτουργικα κ κανει τα ιδια? λογικα θα περιμενω την ιδια υλοποιιηση της sapphire ε?

Δημοσ.
την δοκιμασε κ στα xp, τα ιδια.μου την στελνει ταχυδρομικως να την κοιταξω κ εγω κ να παρω μετα στο πλαισιο να ζητησω αλλαγη λογω artifacts.επειδη δε γινεται σε ολα τα παιχνδια ομως, σε αυτη την περιπτωση τι γινεται? πως θα την τσεκαρουν? η θα με πιστεψουν αν πω οτι ειμαι τεχνικος κ την δοκιμασα σε 2 πισια κ 2 λειτουργικα κ κανει τα ιδια? λογικα θα περιμενω την ιδια υλοποιιηση της sapphire ε?

Βαλτης να τρεξει το furmark.Ετσι νομιζω τη δοκιμαζουν και αυτοι.Θα σου πιστωσουν το ποσο αγορας(μαλλον) και μπορεις να παρεις οτι θελεις.Αν ειναι ακριβοτερο + την διαφορα.

Δημοσ.

οκ θα το δοκιμασω. κ αν το furmark ειναι απο τα "παιχνιδια" που δεν βγαζουν artifacts τοτε τι κανουμε?....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...