vasilisga Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδια διαπιστωσα οτι το νεο ρουτερ που μου εδωσε ο οτε, baudtech, δεν με με αφηνε με καποιο τροπο να παιξω online ενα παιχνιδι, το fs συγκεκριμενα μετα απο πολλα πειραματα, για να καταλαβω τι φταιει, και καθως εκανα και επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη περιοδο οπου ολα λειτουργουσαν σωστα, σκεφτηκα οτι το μονο που αλλαξε ηταν η μεταβαση μου απο οτε σε forthnet και η αλλαγη του router οπου ειχα παλιοτερα ενα dlink για να μην τα πολυλογω βγαζω το baudtech βαζω το dlink και ως δια μαγειας το προβλημα με το online στο fs λυθηκε... οπως επισης παρατηρησα οτι προηγουμενως με το baudtech οταν ειχα το utorrent ανοιχτο ακομη και αν δεν ανεβαζα τιποτα, στο borwsing μου σερνοταν, ενω τωρα με το dlink πεταει ακομη και με αρκετο uploading τι λετε να φταιει? μηπως θελει καμια ρυθμιση το baudtech? να του ανοιξω κανενα port? σορυ αν σας κουρασα
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ολα τα ρουτερ που εχω παρει χρειαστηκαν να ανοιξω πορτες για να δουλεψουν σωστα παιχνιδια,τορρεντς κτλπ δοκιμασε το και αν παραμεινει μας λες.
vasilisga Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 να σου πω την αληθεια το φανταστηκα οτι θα θελει κανενα port forwarding αφου διαπιστωσα το προβλημα, αλλα θελει λιγο ψαξιμο γιατι δεν το ξερω καθολου το router και ειναι μια διαδικασια και βαριεμαι, ακομα και αν ειναι δουλεια 5 λεπτων... απλα ηθελα να δω αν ειναι οντως αυτο το προβλημα, που μαλλον αυτο ειναι τελος παντων θα μεινω με το dlink προς το παρων, και θα το κοιταξω και το αλλο καποια στιμγη οπως και να εχει ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 απο forthnet σε οτε ηθελες να πεις οχι απο οτε se forthnet.β.το dlink ειναι 10 φορες καλυτερο απο το baudtec.επισης λογικα ειναι το dlink 2640b και εχει και firmware για αυτο.υπαρχει στο site τις forthnet και λογικα θα υπαρχει και στης dlink.επισης κλεισε απο το site του οτε την αυξημενη ασφαλεια .οχι οτι σε επηρεαζει αυτο αλλα γενικα να μην σου κανει και θεματα μελλοντικα.επισης κλεισε firewall σε baudtec. Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση. επισης κανε port forward και καλο θα ειναι να εχεις κλειστο το upnp kai na μην βαριεσαι.εδω τοση ωρα εφαγες να ανοιξεις το θεμα γενικα παντως το dlink ειναι πιο γρηγορο σε ολα για αυτο και εχεις καλυτερο browsing.κρατα αυτο και κανε Port foward και σε αυτο
vasilisga Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ναι απο fοrthnet σε οτε ηθελα να πω το dlink g624t εχω και αν θυμαμαι καλα του ειχα βαλει το τελευταιο firmware, και εχω κανει port forwarding στο παρελθον που το ειχα ψαξει λιγο, ειχε και απενεργοποιημενο απο μονο του και το upnp οποτε μαλλον για αυτο ειμαι κομπλε το interface του baudtech ειναι λιγο πιο περιεργο για αυτο δεν ασχοληθηκα πολυ αυτο για την ασφαλεια του οτε ουτε που το ειχα ακουσει, θα το κοιταξω οσονουπω σε ευχαριστω πολυ φιλε μου
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 και για το 624 υπαρχει Update.3.10 Νομιζω ειναι το last.δεν θυμαμαι απεξω.
vasilisga Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 και για το 624 υπαρχει Update.3.10 Νομιζω ειναι το last.δεν θυμαμαι απεξω. yeap το 3.1 εχω
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 οτι αλλο ειναι εδω ειμαστε.απλα το dlink einai κορυφη αντιθετα με το baudtec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.