Προς το περιεχόμενο

προβλημα μητρικης?

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο τελευταίο έχει πέσει ο πολλαπλασιαστής και δεν είναι εφικτό να δω το Vcore σε φόρτο.

Επίσης θα 'θελα να δω και το VID του μέσω του Core Temp.

Δημοσ.
Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, τί τροφοδοτικό και ποια κάρτα γραφικών έχεις ?

gpu:nvidia TwinTech Cuda GTS 250 SVGA

psu:AXP Simple Power AXP-630P12P PSU (630W)

---------- Προσθήκη στις 11:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:51 ----------

Μάλιστα.. και πόσο είναι το Vcore υπό φόρτο;

91867990.png

Uploaded with ImageShack.us

---------- Προσθήκη στις 13:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:02 ----------

παιδια καμια αλλη βοηθεια>

Δημοσ.

ναι αλλα το εδωσα σε εναν φιλο μου και δεν του εκλεισε αλλα μπορει να φταιει το call of duty αλλα μου το εκανα και στο 4 το call

Δημοσ.

Δε νομιζω να εβαλαν απο την Activision και την infinity ward καποιο software που να κλεινει τον υπολογιστη μονο του και να ετυχε να λειτουργισει μονο σε εσας τους 2....κατι αλλο ειναι και δεν ειναι προβλημα software μαλλον...

Δημοσ.

Καλά εγώ για πλάκα το είπα. Θέλω να βάλω default settings στην μητρική για να δω αν θα το κάνει πάλι αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω...

edit: Δοκίμασα και με default settings στην μητρική και τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.

Δημοσ.

Έχεις κάνει παλιαότερα overclocking ; Αυτό το πρόβλημα το είχε με το Call of Duty κι ένας φίλος μου με τον 8400 του. Πλέον ούτε στα stock δεν μπορούσε να παίξει το CoD ( μόνο αυτό το παιχνίδι ). Εν το μεταξύ, Prime, SPi και memtest έτρεχαν απροβλημάτιστα 8ώρα.

Δημοσ.

Patch και drivers έχουν μπει οι πιο πρόσφατες εκδόσεις. Δεν το κάνει μόνο αυτό το παιχνίδι. Δοκίμασα και σε άλλο ένα και τα ίδια. Είπα να δοκιμάσω μήπως φταίει το full-screen αλλά καθώς έπαιζα το άλλο παιχνίδι,αυτό crashαρε ( πρόβλημα του παιχνιδιού ήταν 100% ) και μετά από αυτό έκανε πάλι την "γνωστή επανεκκίνηση".... :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...