Προς το περιεχόμενο

προβλημα μητρικης?

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας fomuristes για ακομα μια φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας.λοιπον τον τελευταιο καιρο καμοια φορα οταν παιζω παιχνιδια και συγκεκριμενα call of duty μου κλεινει το pc αποτομα και μετα απο 2 δευτερολεπτα ανοιγει και ενα αλλο παταω να κλεισει το pc και μου λεει αρκετη ωρα τερματισμος λειτουργειας και τον κλεινω απο το κουμπι τι μπορει να φταιει?η μητρικη ειναι αυτη:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522629&ref=pathfinder

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

οι θερμοκρασιες που εχω ειναι: τις καρτα γραφικων γυρο στους 40 και οταν παιζω gta iv παει γυρο στους 80 αλλα δεν κλεινει το pc και η θερμοκρασια του cpu ειναι γυρο στους 40 με 55

Δημοσ.

Δοκίμασε και με το HWMonitor. Αν όντως εκεί παίζουν οι θερμοκρασίες, δε μπορεί να είναι λόγος για restart.

Τρεξε ένα bootable memtest γι' αρχή.

Δημοσ.

Θερμοκρασιες τσεκαρε και απο εμενα αλλα βλεπω πως δεν ηταν αυτο μαλλον... Κανε αυτο που ειπε ο phanispal στο post #6. Ρωτησα μηπως εκλεινε κατευθειαν γιατι μαλλον αυτο θα ηταν ανεπαρκης τροφοδοσια...

Δημοσ.

θα το δοκιμασω και θα σας πω

---------- Προσθήκη στις 17:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:30 ----------

φιλε πως δουλευει το OCCT?

Δημοσ.

Τι εννοείς ακριβώς; Τρέχεις το .exe, ανοίγει και τρέχεις όποια απ' τα test θες με τις ρυθμίσεις που θες.

Έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία; Μήπως πάτησες το cpu test και μπερδεύτηκες επειδή δεν ξεκίνησε αμέσως;

Δημοσ.

ενταξει θα το κανω τωρα

---------- Προσθήκη στις 18:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:36 ----------

φιλε την ωρα που εκανα το test μου εκανε restart μετα απο λιγη ωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...