Προς το περιεχόμενο

3 beeps, no boot

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εννοείς ότι είναι DDR1, (aka "DDR400") PC-3200 oι "400άρες" που λες, υποθέτω...;

Καλά υποθέτεις Τάσο.

To λέω διότι έχω εδώ ένα pc με μια PC3200 και δυο PC2100 ("DDR266" δλδ) πάνω, και κανένα πρόβλημα, χωρίς μάλιστα καμμιά ρύθμιση στο BIOS (του κάνω reset πχ, κι όλα εντάξει).

Μωρέ, κανονικά δεν θα ΄πρεπε να παίζει πρόβλημα. Το λέω αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη μητρική, γιατί βρήκα κάποιον στο google να το λέει. Ζήσε Μάη δηλδή, αλλά θέλω να το δοκιμάσω και αυτό.

Εν τω μεταξύ, έτσι για το γαμώτο που θες, είχα φανταστεί πως άμεσα θα βρεθεί κάποιος να σ' εξυπηρετήσει από εκεί...

Δυστυχώς τίποτα.

Αν το ψήνεις, να κάνουμε την τράμπα, έστω κι από μακρυά, αν σου κάνουν.

* είναι 256ΜΒ η κάθε μία τους

Βέβαια ψήνομαι. Και σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Αλλά ας περιμένουμε καναδυό μέρες μπας και βρεθεί κανένας συντοπίτης και μετά αν είναι στο ξαναλέω.

χωρις καθολου μνημες δοκιμασες να το αναψεις ;

Δοκίμασα φίλε και κάνει το ίδιο. 3 σύντομα beeps δηλαδή. Τώρα ρε φίλε που το λες και το ξανασκέφτηκα, μπας και δεν είναι οι μνήμες ρε γαμώτο? 3 σύντομα beeps στη συγκεκριμένη μητρική σημαίνουν σίγουρα πρόβλημα στη μνήμη, αλλά χωρίς τις μνήμες δεν θα έπρεπε να κάνει άλλου είδους beeps? Ή όχι? Ζαλίστηκα ρε.

Δημοσ.

Βέβαια ψήνομαι. Και σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Αλλά ας περιμένουμε καναδυό μέρες μπας και βρεθεί κανένας συντοπίτης και μετά αν είναι στο ξαναλέω.

αν/όποτε θες

3 σύντομα beeps στη συγκεκριμένη μητρική σημαίνουν σίγουρα πρόβλημα στη μνήμη, αλλά χωρίς τις μνήμες δεν θα έπρεπε να κάνει άλλου είδους beeps? Ή όχι? Ζαλίστηκα ρε.

τα ίδια μπιπ είναι

Δημοσ.

Ναι φίλε, έκανα clear cmos.

τα ίδια μπιπ είναι

Οπότε μάλλον μνήμη είναι. Για να δούμε.

Δημοσ.

Παιδιά, τίποτα. Βρήκα και μνήμες δοκίμασα, τιποτα. 3 beeps, no boot. Μίλησα με την asrock με έναν τύπο που ήταν εντελώς άκυρος. Εγώ του έλεγα για 3 beeps και αυτός μου απαντούσε για 1, 5 και 8. Του έβαλα λίγο χέρι και τώρα μάλλον είμαι για νέα μητρική. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...