NickPlusPlus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Λοιπόν καλησπέρα . Σκέφτομαι να αγοράσω ένα psp 3000 ή 3004 με σκοπό να του περάσω CFW για να παίζω τα αντίγραφα των παιχνιδιών μου και να έχω homebrew. Η αλήθεια είναι οτι μετά απο αρκετό ψάξιμο έχω μπερδευτεί κάπως και κάπου εδω θα ήθελα τη βοήθεια σας. Από ότι έχω καταλάβει το ιδανικό θα ήταν να έβρισκα μια κονσόλα με OFW μικρότερο του 5.03 (διορθώστε με αν κάνω λάθος) καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα downgrade αν πέσω σε μεγαλύτερη έκδοση firmware (και με αυτό όμως εχω μπερδευτεί). Με βάση λοιπόν τα γράμματα που υποδηλώνουν το firmware δεν έβγαλα άκρη καθώς είτε στα κουτιά δεν υπήρχε αυτοκόλλητο οπως σε αυτήν την εικόνα http://img406.imageshack.us/img406/5256/img0002ad.jpg, ή όταν ρώτησα στο πλαίσιο για το 3000 τι γράμμα έχει το κουτί μου είπανε οτι όσα εχουνε μείνει απο 3000 έχουνε Η, J κτλ (που αν κατάλαβα σωστά είναι πάνω απο 5.50).. Η ερώτηση λοιπόν είναι αν ξέρει κάποιος τα τωρινά 3004 που πουλάνε μαγαζία στυλ multirama τι ΟFW έχουν. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.!
papp0us Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Κοιτα να πετύχεις τώρα 3000 με 5.03 ή παλιότερη είναι λίγο δύσκολο. Δοκίμασε κανα παρακμιακό μαγαζί που να μην πουλάει ούτε καλώδιο μπας και έχει στοκ(αν και θα το πληρώσεις κάτι παραπάνω) Μπορείς να απεθυνθείς και σε κάποιο online μαγαζί(ebw ή κατι τέτοιο) μήπως μπορείς να τους "συννενοηθείς" για να βρείς αυτό που θες. Αν θες βέβαια να είσαι σίγουρος, μπορείς να πάρεις ένα μεταχειρισμένο και να τελειώνεις
NickPlusPlus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μάλιστα.. Κάπως ετσι το σκεφτόμουνα και εγώ αν και δεν μ'αρέσει η ιδέα του μεταχειρισμένου... Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
Sir Pretender Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Παρότι δεν κολλάει και τόσο στο θέμα του φίλου, η Sony έβαλε σε προσφορά το PSPgo: παίρνετε κονσόλα και δώρο 10 παιχνίδια! Ισχύει και για όσους πήραν το φορητό από την 1η Απριλίου κι έπειτα.
NickPlusPlus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Παρότι δεν κολλάει και τόσο στο θέμα του φίλου, η Sony έβαλε σε προσφορά το PSPgo: παίρνετε κονσόλα και δώρο 10 παιχνίδια! Ισχύει και για όσους πήραν το φορητό από την 1η Απριλίου κι έπειτα. χααχα ισχύει οτι δεν κολλάει άσε που το go ειναι τίγκα σάπιο και btw την λυση φενεται να την δινει το ebw που τα πουλαει με CFW προεγκατεστημενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 χααχα ισχύει οτι δεν κολλάει άσε που το go ειναι τίγκα σάπιο και btw την λυση φενεται να την δινει το ebw που τα πουλαει με CFW προεγκατεστημενο. Να ξέρεις όμως οτι λογικά θα ναι μεταχειρισμένο αυτό που θα σου δώσουν γιατι πως αλλιώς να πέρασαν CFW? Πάντως και εγώ είχα την ίδια απορία με σένα και το πήρα μεταχειρισμένο τελικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
NickPlusPlus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Να ξέρεις όμως οτι λογικά θα ναι μεταχειρισμένο αυτό που θα σου δώσουν γιατι πως αλλιώς να πέρασαν CFW?Πάντως και εγώ είχα την ίδια απορία με σένα και το πήρα μεταχειρισμένο τελικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος. ναι τους εστειλα ηδη mail για να το ξεκαθαρισω... εσυ απο που το πηρες? και μετα απο αυτο απομακρυνεται και η λυση του ebw : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269561
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.