Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένο double play Forthnet 25,75/μήνα υπό προϋποθέσεις

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν αν έχει αναφερθεί σε άλλο τόπικ, εγώ σήμερα επισκέφθηκα υποκατάστημα της Forthnet στη Δράμα και η προσφορά ισχύει αν γίνει η σύνδεση στο όνομα μέλους της οικογένειας που έχει κάρτα ανεργίας τους τελευταίους 6 μήνες.

309 ευρώ για ένα χρόνο αντί για 486,84.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το σκεφτηκες καλα; τόσο η forthnet όσο και η ΗΟL στη Δράμα έχουν μαυρα χάλια... Εγω περιμένω την CYTA για να φύγω από την κωλο-ΗΟL... 1 χρόνο είμαι και απο την 1η μέρα το ιντερνετ είναι σκατα και μου λένε οτι θα κάνουν σύντομα αναβάθμιση. τους δίνω 1 μήνα προθεσμία ακόμα... μετά ΔΙΑΚΟΠΗ.

Η "προσφορα" γνωστή και μέτρια... Ισχύει και για ηλικιωμένους, αναπηρους κλπ.

κοίταξε μένω ανάμεσα στους Κομνηνούς και στα κεντρικά του οτε,ένας φίλος που μένει επίσης πέριξ των Κομνηνών είναι ευχαριστημένος πέρα από κάποιες όχι συχνές διακοπές στη τηλεφωνία.

Στη vodafone-hol ήμουν και δεν φόρτωνε το youtube με τίποτα ουτε και streaming ποδόσφαιρο έβλεπα.

Με τον οτέ όλα καλά αλλά 89ευρώ το δίμηνο(40 περισσότερα από τη forthnet).

θα δοκιμάσω για 1 χρόνο και βλέπουμε μετά.

και εγω εθνικό μένω οπότε είμαι ιδια απόσταση απο κέντρο οτι-hol. Όπως τα λες με τη hol, μαυρα χάλια... Ο Οτε όντως απογοήτευση αλλα μην περιμένεις πολλά και απο τη forthnet, 3 φίλοι που έχουν και μένουν κέντρο σέρνονται... Good luck! :-)

Τελικα για αυτη την περιοχη που λέτε και γενικοτερα ποια ειναι η καλυτερη στη Δράμα? Τι προτείνετε? Τα 15 ευρω το μηνα της Forthnet σκεφτομουν να βαλω αλλα μετα απο αυτα που ακουω δεν ξερω.

τίποτα απο εναλλακτικούς φίλε, δυστυχώς είναι μαυρα χάλια. Ιδίως απο hol (που την εχω δοκιμάσει-λούζομαι) είναι για κλάματα. Σε 1 μήνα πάω για διακοπή. Θα τους πάρω τη Δευτέρα να τους δώσω τελεσίθγραφο, ή να μου μειώσουν το πάγιο ή να το τιορθώσουν, ειδάλλως κόψιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...