Προς το περιεχόμενο

Panasonic plasma Panasonic TX P42U20E 419 euro

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

μόλις επικοινώνησα με multirama..

οι τύποι είναι απίθανοι.. δεν υπάρχει πλέον stock ώστε να διατεθεί στις παραγγελίες που έχουν ήδη μπεί.

Οι super (!!!) προσφορά που αντιπροτείνουν είναι:

α. 50S20 στα 889€

β. 37Χ20 στα 370€..

τι να τους πεις.. η μία είναι τέρας στα διπλά λεφτά από αυτήν την οποία είχα παραγγείλει κ η άλλη HD ready η οποία μάλιστα στον τσιγκούνη την βρίσκεις 10€ λιγότερο..

Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..

φιλικά..

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια σας,

μόλις επικοινώνησα με multirama..

οι τύποι είναι απίθανοι.. δεν υπάρχει πλέον stock ώστε να διατεθεί στις παραγγελίες που έχουν ήδη μπεί.

Οι super (!!!) προσφορά που αντιπροτείνουν είναι:

α. 50S20 στα 889€

β. 37Χ20 στα 370€..

τι να τους πεις.. η μία είναι τέρας στα διπλά λεφτά από αυτήν την οποία είχα παραγγείλει κ η άλλη HD ready η οποία μάλιστα στον τσιγκούνη την βρίσκεις 10€ λιγότερο..

Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..

φιλικά..

Μια απο τα ίδια αλλά εμένα μου έκατσε καλά γιατί με 250 euro επιπλέον μου δίνουν την S20 ενώ χωρίς το μπέρδεμα που έγινε για να την πάρω ήθελα 560 παραπάνω απο την U20 της προσφοράς κι έτσι έχω επιπλέον και αντιανακλαστική επίστρωση στην tv μου , μια θύρα επιπλέον HDMI και το σημαντικότερο.....IFC που δεν έχει η U20.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω καινούριο θέμα, γιαυτό προς το παρόν το παραθέτω μόνο εδώ.

Σε χθεσινή συνομιλία με τον υπεύθυνο στις τηλεοράσεις στο μεγαλύτερο Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη (Φοίνικα) μου είπε κάτι το οποίο το είχα ακούσει από τρίτους, αλλά αυτή την φορά το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μου είπε:

"Φέρε μου γραπτή προσφορά (εκτύπωση από Internet, χαρτί από το κατάστημα, φυλλάδιο προσφορών κλπ) από οποιοδήποτε κατάστημα για όποια τηλεόραση έχω κι εγώ, και θα σου κάνω καλύτερη τιμή έστω και λίγα ευρώ. Ανεξαρτήτως τιμής που την πουλάει εκείνη την στιγμή το Πλαίσιο. Είναι κάτι το ποίο δεν μπορούμε να το διαφημίσουμε, αλλά ισχύει".

Τα συμπεράσματα δικά σας, κι οποίος θέλει ας το εκμεταλλευτεί. Ζητήστε όμως τον υπεύθυνο. Το μικρό του είναι Βασίλης. Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα είδη του Πλαισίου ή μόνο στις ΤV.

---------- Προσθήκη στις 12:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ----------

Διάβασα λίγο στο Internet για το flickering που λες ότι βλέπεις και όντως ισχύει.

Έχει να κάνει με τον τρόπο που τα Plasma Pixels αναπροσαρμόζονται συνεχώς στο σήμα που παίρνουν ανεξαρτήτως αν το πάνελ του λέει να αλλάξει χρώμα ή οχι (πχ ακόμα κι αν πρέπει να μείνει άσπρο, αυτό κάνει reset και επανέρχεται στο άσπρο).

Το περίεργο είναι ότι το παραπάνω φαινόμενο δεν το "πιάνουν" όλα τα μάτια. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι ΔΕΝ το βλέπουν. Μπορεί να κάτσετε 5 άτομα στην ίδια TV και να το βλέπεις μόνο εσύ και να σε περνάνε για τρελό οι άλλοι. Έχει να κάνει με το πόσο "εκπαιδευμένα" είναι τα μάτια σου στην απότομη αλλαγή φωτός/χρωμάτων. Γιαυτό και το βλέπεις όταν εστιάσεις σε άλλο σημείο και το παρατηρείς με την περιφερειακή σου όραση.

Πάντως δεν είναι κάτι για να ανησυχείς

ειναι και πως θα ξυπνησουν το πρωι ισως ...πηγα πριν 2μηνο με προσφορα στο χερι απο ελεκτρο(σε φυλλαδιο) για 1ν φορητο 17αρι που ειχε 599 κι αυτοι τον ειχαν 699 η 749 και αρνηθηκαν και στο φοινικα και στην ευκαρπια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...