dionysg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αποτι βλεπω τερμα στο site οι συγκεκριμενες προσφορες. Κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safer97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 απο οτι εμαθα οποιος παρει τηλεφωνο σε καποιο καταστημα μουλτιραμα ή στο τηλεφωνικο τους κεντρο που δινουν στο σαιτ βγαζουν ακρη και παραγγελνουν την τηλεοραση στην τιμη της προσφορας κι ας μην υπαρχει πλεον στη λιστα στο σαιτ. Εμενα με παραγγελια απο το σαββατο μου ηρθε σημερα κανονικα. Ειμαι στην αποσυσκευασια τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 και εγω 50' πηρα πολυ καλη τιμη για αυτο το μεγεθος αλλα και απο οσα εχω διαβασει την θεωρουν και αξιοπιστη! αντε να δουμε τωρα θελει στρωσιμο λεει ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberVibe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Πλέον δεν έχουν ανάγκη.Βάλε την στην πρίζα και καλές θεάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ήρθε και η δική μου.42άρα.Είχα αποφασίσει να αλλάξω και να πάρω 50άρα αλλά είχαν τελειώσει οπότε κράτησα αυτή που είναι και πιο καλή τιμή. Αρχικά συνηθισμένος απο την lcd μου φαινόταν οτι η εικόνα τρέμει λίγο(σαν crt,όχι βέβαια τόσο πολύ) αλλά πλέον συνήθισα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε fullhd σκοτώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Καταρχάς καλορίζικες σε όλους σας. Νομίζω ότι κάνετε μια εξαιρετική αγορά, είτε πήρατε την 42" είτε την 50" Αρχικά συνηθισμένος απο την lcd μου φαινόταν οτι η εικόνα τρέμει λίγο(σαν crt,όχι βέβαια τόσο πολύ) αλλά πλέον συνήθισα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Σε fullhd σκοτώνει. Αυτό που λες δεν πρέπει να ισχύει. Δεν υπάρχει κανένα είδος τρεμόπαιγμα στις PLASMA. Σε σχέση σε μια LCD το μονο που παρατηρείς με το μάτι είναι ότι δεν είναι τόσο φωτεινές (καλό είναι αυτό) με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι δεν έχουν τόσο έντονα χρώματα. Αν όντως σου τρέμει, μήπως έχεις κάποιο προβληματικό κομμάτι και πρέπει να το δεις με εγγυήσεις κλπ... (ελπίζω όχι για να μην ταλαιπωρηθείς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αν σε κανα μηνα δουμε την 50αρα 500ε μερικοι θα αρπαχτειτε Παντως εγω στο Σαλονι εχω 42' και στο υπνοδωματιο 55΄ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberVibe Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ήρθε και η δική μου.42άρα.Είχα αποφασίσει να αλλάξω και να πάρω 50άρα αλλά είχαν τελειώσει οπότε κράτησα αυτή που είναι και πιο καλή τιμή.Αρχικά συνηθισμένος απο την lcd μου φαινόταν οτι η εικόνα τρέμει λίγο(σαν crt,όχι βέβαια τόσο πολύ) αλλά πλέον συνήθισα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε fullhd σκοτώνει. Την έχεις ρυθμίσει να παίζει σε 100hz ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Την έχεις ρυθμίσει να παίζει σε 100hz ? Ναι.. Μη φανταστείτε κάνα τρομερό τρέμουλο.Απλά δεν είναι σταθερή σαν lcd.. Και αν κάνεις το κόλπο και κοιτάξεις μακριά απο την τηλεόραση και δεις με την περιφερειακή όραση φαίνεται πιο έντονα. Αλλά απ'ότι διάβασα στο internet οι plasma έχουν ένα μικρό τρέμουλο.Λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Κατ'αρχην ευχομαι σε ολους καλες θεασεις (ειδικα εν'οψη μουντιαλ). Κατα δευτερο καταθετω την ιστοριουλα. Ξημερωματα Σαββατου ((3 - 4 περιπου) κανω παραγγελια μεσω ιντερνετ. Το επομενο πρωι μιλαω με αντιπροσωπο και ρωταω τι μεγιστο περιθωριο εχω για το ποτε μπορω να την παραλαβω και παιρνω την διαβεβαιωση οτι μπορει να παραταθει η παραλαβη απο το καταστημα περαν των 2 ημερων (πιο συγκεκριμενα μεχρι την παρασκευη). Σημερα Τριτη παιρνω στο καταστημα τηλεφωνο και ρωταω για την εξελιξη της παραγγελιας και με ενημερωνουν οτι δεν υπαρχει καν ο αριθμος παραγγελιας μου. Στη συνεχεια παιρνω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και μαθαινω οτι ειχαν ξεστοκαρει απο το απογευμα της παρασκευης και οτι οποιαδηποτε παραγγελια απο το βραδυ της παρασκευης και μετα ηταν ακυρη διοτι δεν υπηρχε αποθεμα. Το γεγονος οτι βλεπω και διαβαζω για παιδια τα οποια παραγγειλαν Σαββατο η και Κυριακη και εχουν τις τηλεορασεις τους, μου προκαλει μια απορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtheod Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Κατ'αρχην ευχομαι σε ολους καλες θεασεις (ειδικα εν'οψη μουντιαλ). Κατα δευτερο καταθετω την ιστοριουλα. Ξημερωματα Σαββατου ((3 - 4 περιπου) κανω παραγγελια μεσω ιντερνετ. Το επομενο πρωι μιλαω με αντιπροσωπο και ρωταω τι μεγιστο περιθωριο εχω για το ποτε μπορω να την παραλαβω και παιρνω την διαβεβαιωση οτι μπορει να παραταθει η παραλαβη απο το καταστημα περαν των 2 ημερων (πιο συγκεκριμενα μεχρι την παρασκευη). Σημερα Τριτη παιρνω στο καταστημα τηλεφωνο και ρωταω για την εξελιξη της παραγγελιας και με ενημερωνουν οτι δεν υπαρχει καν ο αριθμος παραγγελιας μου. Στη συνεχεια παιρνω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και μαθαινω οτι ειχαν ξεστοκαρει απο το απογευμα της παρασκευης και οτι οποιαδηποτε παραγγελια απο το βραδυ της παρασκευης και μετα ηταν ακυρη διοτι δεν υπηρχε αποθεμα. Το γεγονος οτι βλεπω και διαβαζω για παιδια τα οποια παραγγειλαν Σαββατο η και Κυριακη και εχουν τις τηλεορασεις τους, μου προκαλει μια απορια. Καλημερα Το ιδιο προβλημα εχω και εγω που εκανα παραγγελια το Σαββαρο το πρωι.Αν μπορειτε βοθηστε με το ποτε κανατε παραγγελια εσεις που παραλαβατε. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbil Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 παιδια καντε μια βολτα απο κωτσοβολο και εκει κανουν -25% νομιζω βγαινει καπου στα 675Ε? και με λιγο μπλα-μπλα μπορει να σας την κατεβασουν στα -30% που ειχαν τα μουλτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Panasonic TX 50U20 στα 628,99 ευρώ στο public: http://www.public.gr/prod/sound-and-vision/tv/plasma-tv/panasonic-tx-p50u20e-50%22-plasma-tv-full-hd-400hz-sub-field-driving/prod390293pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbil Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Panasonic TX 50U20 στα 628,99 ευρώ στο public: http://www.public.gr/prod/sound-and-vision/tv/plasma-tv/panasonic-tx-p50u20e-50%22-plasma-tv-full-hd-400hz-sub-field-driving/prod390293pp/ και εγω για αυτο το λογο μπηκα τωρα να ποσταρω και στο public για οσους δεν προλαβαν το μουλτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω καινούριο θέμα, γιαυτό προς το παρόν το παραθέτω μόνο εδώ. Σε χθεσινή συνομιλία με τον υπεύθυνο στις τηλεοράσεις στο μεγαλύτερο Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη (Φοίνικα) μου είπε κάτι το οποίο το είχα ακούσει από τρίτους, αλλά αυτή την φορά το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μου είπε: "Φέρε μου γραπτή προσφορά (εκτύπωση από Internet, χαρτί από το κατάστημα, φυλλάδιο προσφορών κλπ) από οποιοδήποτε κατάστημα για όποια τηλεόραση έχω κι εγώ, και θα σου κάνω καλύτερη τιμή έστω και λίγα ευρώ. Ανεξαρτήτως τιμής που την πουλάει εκείνη την στιγμή το Πλαίσιο. Είναι κάτι το ποίο δεν μπορούμε να το διαφημίσουμε, αλλά ισχύει". Τα συμπεράσματα δικά σας, κι οποίος θέλει ας το εκμεταλλευτεί. Ζητήστε όμως τον υπεύθυνο. Το μικρό του είναι Βασίλης. Δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα είδη του Πλαισίου ή μόνο στις ΤV. ---------- Προσθήκη στις 12:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ---------- Ναι..Μη φανταστείτε κάνα τρομερό τρέμουλο.Απλά δεν είναι σταθερή σαν lcd.. Και αν κάνεις το κόλπο και κοιτάξεις μακριά απο την τηλεόραση και δεις με την περιφερειακή όραση φαίνεται πιο έντονα. Αλλά απ'ότι διάβασα στο internet οι plasma έχουν ένα μικρό τρέμουλο.Λάθος; Διάβασα λίγο στο Internet για το flickering που λες ότι βλέπεις και όντως ισχύει. Έχει να κάνει με τον τρόπο που τα Plasma Pixels αναπροσαρμόζονται συνεχώς στο σήμα που παίρνουν ανεξαρτήτως αν το πάνελ του λέει να αλλάξει χρώμα ή οχι (πχ ακόμα κι αν πρέπει να μείνει άσπρο, αυτό κάνει reset και επανέρχεται στο άσπρο). Το περίεργο είναι ότι το παραπάνω φαινόμενο δεν το "πιάνουν" όλα τα μάτια. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι ΔΕΝ το βλέπουν. Μπορεί να κάτσετε 5 άτομα στην ίδια TV και να το βλέπεις μόνο εσύ και να σε περνάνε για τρελό οι άλλοι. Έχει να κάνει με το πόσο "εκπαιδευμένα" είναι τα μάτια σου στην απότομη αλλαγή φωτός/χρωμάτων. Γιαυτό και το βλέπεις όταν εστιάσεις σε άλλο σημείο και το παρατηρείς με την περιφερειακή σου όραση. Πάντως δεν είναι κάτι για να ανησυχείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.