ninos30 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 +1 for size και by the way, η διαφορά 42" -> 50" δεν είναι 8" (δλδ 8/42 = +19%), αυτό είναι η διαγώνιος. Η πραγματική διαφορά είναι +42% επιφάνεια Σωστόοοος. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τελικά πόσο μεγάλη διαφορά έχει μια διάσταση από μια άλλη. 42% για 42->50 είναι τρελό νούμερο...
Mvpgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Η τηλεόραση είναι ΦΟΒΕΡΗ. Δυστυχώς την πήρα πριν 10 μέρες όταν μερικά καταστήματα την έριξαν στα 600Ε (είχε 700-750 πιο πριν) και πλήρωσα 180Ε παραπάνω. Είναι όμως φανταστική η εικόνα, ακόμα και σε SD. Για HD δεν το συζητάω. Για να βρεις τέτοια ποιότητα σε LCD πρέπει να πας στα 1000Ε ή και παραπάνω. Μόνο "μειονέκτημα", είναι λίγο βαθιά για τα σημερινά δεδομένα ή σε συγκριση με τις plasma της LG. 10cm πάχος. Και ναι, bigger is better. ΥΓ: Πόσο γκαντέμης... Περίμενα καμιά 20 μέρες μια καλή προσφορά και μόλις την πήρα, τσουπ -200 Ε. Δε μπορώ να το χωνέψω...
johnbond Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εγώ παρήγγειλα την 42άρα. Αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω τελικά την 50άρα. Η θέση μου απέχει περίπου 3.2μ απο την τηλεόραση.Είναι πολύ κοντά;Δε θέλω να κουράζει. Έχω και τα λεφτά που κοστίζει παραπάνω,αλλά η 42άρα μου φαίνεται πιο value for money. Τι να κάνω;
dimitris74 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 φιλε τραγικο λαθος. οι player των τηλεορασεων ειναι ελλειπεστατοι εκτος και αν δεν εχεις προβλημα με χρονοβορες μετατροπες (dts mkv) τι σου απαγορευει να παρεις ενα τοσο δα κουτακι και να βαλεις την τηλεοραση στον τοιχο πραγματικα δεν καταλαβαινω μια μικρή διόρθωση, οι samsung όσες είναι φετινά μοντέλα δηλαδή έχουν το Cxxxxx Και όχι το Bxxxxxx παίζουν τα πάντα απο usb ακόμα και ματρόσκες με dts
ninos30 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εγώ παρήγγειλα την 42άρα. Αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω τελικά την 50άρα.Η θέση μου απέχει περίπου 3.2μ από την τηλεόραση.Είναι πολύ κοντά;Δε θέλω να κουράζει. Έχω και τα λεφτά που κοστίζει παραπάνω,αλλά η 42άρα μου φαίνεται πιο value for money. Τι να κάνω; Είσαι άριστα σε αυτή την απόσταση για 50αρα. Κι αυτό το "κουράζει" πρέπει να το ξεχάσουμε πλέον. Ανήκει στην εποχή των CRT. Κι όχι στις ψηφιακές. Κι αν θες την γνώμη μου, είσαι για +50. Οι οδηγoί στο Internet την 50αρα την δίνουν από 1,95μ έως 3,05μ (έχει να κάνει με SD/HD/THD σήμα, 4:3 ή 16:9, δύναμη τηλεοπτικού σήματος κλπ). Για τα 3,4 που είσαι εσύ δίνουν την 55αρα: 2,1μ - 3,5μ). Θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα που μου το είπε ένας φίλος που ασχολείται επαγγελματικά με το θέμα audio/video. Σκέψου τον κινηματογράφο. Εκεί σε όποια απόσταση και να κάτσεις, ακόμα και στην τελευταία θέση, η αναλογία μέγεθος οθόνης/απόσταση θέασης είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε TV που θα βάλεις στο σαλόνι σου. Και πες μου αν έχεις πρόβλημα ή δεν σου αρέσει να βλέπεις όπως στον κινηματογράφο. Κι όσες φορές έχουμε κάτσει 1η-2η θέση (μπροστά στην οθόνη), το μόνο πρόβλημα που προκύπτει είναι το μέγεθος της γραμματοσειράς στους υπότιτλους που πρέπει να γυρνάς τα μάτια σου δεξιά-αριστερά. Ε, μην μου πεις πως κάποιος από εμάς, θα έχει τέτοιο πρόβλημα σπίτι του. Θα πρέπει να μιλήσουμε για +200 ιντσες... Τώρα τα 200€ παραπάνω είναι δικό σου θέμα αν θα τα δώσεις. Πάντως οι περισσότεροι μετανοιώνουν όταν παίρνουν μικρότερη τηλεόραση από αυτή που μπορούσαν. Δεν έχω ακούσει κάποιον που έχει πει: "μ... που πήρα μεγάλη, τι να την κάνω!". Και συνήθως είναι οι γυναίκες που γκρινιάζουν στην αρχή γιατί θα τους χαλάσει την μόστρα του σαλονιού (νομίζουν!) και μετά ξαναγκρινιάζουν για να την αλλάξεις με μεγαλύτερη (καλά αυτές το έχουν και χόμπι ). Και ΝΑΙ, η 42αρα είναι πιο value for money. Το θέμα είναι εσύ τι χρειάζεσαι.
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 +1000 στον nino30 ειδικά για την τελευταία παράγραφο...
ninos30 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 +1000 στον nino30 ειδικά για την τελευταία παράγραφο... Το 'ζησα χθες φίλε μου (ξανά!). Άλλαξα χθες την TV του δωματίου από μια 27αρα Thomson που είχα με μια 37αρα LG από την προσφορά του Κοτσόβολου. Και δεν της το είπα για έκπληξη. Ε, το τι κρεβατομουρμούρα έφαγα χθες, δεν λέγεται... Σήμερα γύρισα από τον καφέ μου με την παρέα, με πιάνει και μου λέει. Τελικά ωραία είναι, και μεγαλύτερη δεν θα με χαλούσε!!! Γιατί δεν πήρες την 42αρα που ήταν μόνο 36€ ακριβότερη... Δεν παίζονται! Που να ήμασταν και παντρεμένοι... EDIT: Συγνώμη για το off-topic
louben Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Η τηλεόραση είναι ΦΟΒΕΡΗ. Δυστυχώς την πήρα πριν 10 μέρες όταν μερικά καταστήματα την έριξαν στα 600Ε (είχε 700-750 πιο πριν) και πλήρωσα 180Ε παραπάνω. Είναι όμως φανταστική η εικόνα, ακόμα και σε SD. Για HD δεν το συζητάω. Για να βρεις τέτοια ποιότητα σε LCD πρέπει να πας στα 1000Ε ή και παραπάνω. Μόνο "μειονέκτημα", είναι λίγο βαθιά για τα σημερινά δεδομένα ή σε συγκριση με τις plasma της LG. 10cm πάχος. Και ναι, bigger is better. ΥΓ: Πόσο γκαντέμης... Περίμενα καμιά 20 μέρες μια καλή προσφορά και μόλις την πήρα, τσουπ -200 Ε. Δε μπορώ να το χωνέψω... Κανε μου μια χαρη φιλε μου εσυ που την εχεις.Δες σε παρακαλω τελικα τι αρχεια παιζει απο τη θυρα sd να μας φυγει ολων η περιεργεια (και κυριως εμενα που ειμαι στο τσακ να ακυρωσω την παραγγελια-με μαυρη καρδια).
GoldenEye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 μια μικρή διόρθωση,οι samsung όσες είναι φετινά μοντέλα δηλαδή έχουν το Cxxxxx Και όχι το Bxxxxxx παίζουν τα πάντα απο usb ακόμα και ματρόσκες με dts ναι αλλα ποσο κοστιζουν; παιζουν καλα και αρχεια απο 30 gb και πανω; BR-iso;
Innersense Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Φίλε GoldenEye οι ερωτήσεις που κάνεις από μόνες τους αποτελούν quality overkill. Αποτελώ ορκισμένο HTPC user, στο media player όμως της Samsung C650, απλά βγάζω το καπέλο. Αναπαράγει χωρίς πρόβλημα 1080p αρχεία όλων των profile και μεγέθους μέχρι 12G που βρήκα στους σκληρούς μου. Αναπαράγει άψογα και κατ επιλογή κάνει και pass trough AC3 και DTS στην optical έξοδο της για σύνδεση με εξωτερικο A/V ενισχυτή. Όχι δεν παίζει BR-Rip, ούτε iso αλλά δεν κόβω τις φλέβες μου για την έλλειψη. Μια χαρά μου κάνει η υποστήριξη dlna και τα web applications της samsung.
johnbond Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Nino30 σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.Έχω πειστεί οτι με το μέγεθος δε θα έχω πρόβλημα. Τώρα το σκέφτομαι μόνο για τα χρήματα. Όταν έρθει θα ενημερώσω.
GoldenEye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Φίλε GoldenEye οι ερωτήσεις που κάνεις από μόνες τους αποτελούν quality overkill. Αποτελώ ορκισμένο HTPC user, στο media player όμως της Samsung C650, απλά βγάζω το καπέλο. Αναπαράγει χωρίς πρόβλημα 1080p αρχεία όλων των profile και μεγέθους μέχρι 12G που βρήκα στους σκληρούς μου. Αναπαράγει άψογα και κατ επιλογή κάνει και pass trough AC3 και DTS στην optical έξοδο της για σύνδεση με εξωτερικο A/V ενισχυτή. Όχι δεν παίζει BR-Rip, ούτε iso αλλά δεν κόβω τις φλέβες μου για την έλλειψη. Μια χαρά μου κάνει η υποστήριξη dlna και τα web applications της samsung. ενταξει αν κανει αυτα που λες ειναι μια χαρα ευκολια αλλα ποσες τηλεορασεις ακομα το κανουν αυτο;
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δοκίμασα πριν λίγο να την προσθέσω στο καλάθι, αλλά δεν μπορώ... Εξαντλήθηκε;
CyberVibe Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εγώ πάντως πρίν απο λίγο πήγα σε κατάστημα multirama και χτύπησα δύο 50άρες.Μεθαύριο τις παραλαμβάνω.
ermaros Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 κατέφθασε το θηρίο μου.Καλές μου μουντιαλικές θεάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.