louben Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Παιδια καταπληκτικη τηλλεοραση σε πολυ καλη τιμη. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0470131&catid=060100 Απλα μια ερωτηση.Ξερει κανεις αν απο την sd μπορει να αναπαραγαγει αρχεια avi/mkv κτλ? Παντως εγω παρηγγειλα μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Παιδια καταπληκτικη τηλλεοραση σε πολυ καλη τιμη.http://www.multirama.gr/products/product?pid=0470131&catid=060100 Απλα μια ερωτηση.Ξερει κανεις αν απο την sd μπορει να αναπαραγαγει αρχεια avi/mkv κτλ? Παντως εγω παρηγγειλα μια. Υπάρχει το θέμα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=380495 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το ξερω οτι υπαρχει το θεμα. Απλα δε διδεται απαντηση στα ερωτηματα που εθεσα. Ξερει καποιος που την εχει τελικα τι ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το ξερω οτι υπαρχει το θεμα.Απλα δε διδεται απαντηση στα ερωτηματα που εθεσα. Ξερει καποιος που την εχει τελικα τι ισχυει? οχι δεν μπορει. η τιμη ειναι χωμα αξιζει μεχρι το τελευταιο cent (ελεος 419 και 629 για τηλεορασεις με υπεραριστη ποιοτητα εικονας και μαλιστα τις καλυτερες για τηλεοπτικο σημα και μαλιστα για μπαλα τωρα με το μουντιαλ) καλοριζικη βαλε κατι ακομα και χτυπα ενα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0435973&catid=060704 που παιζει τα παντα και πολυ καλυτερα απο τους players των τηλεορασεων (ακομα και DTS σε mkv) και θα εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγώ πάλι, γιατί νομίζω πως η 50αρα είναι καλύτερη ευκαιρία? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0470133&catid=060100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 200€ για 8 " ...? Παραπάει... Και η 50" παραπαει, εκτος αν το σαλόνι σου είναι διαστάσεων γηπέδου τέννις... Φοβερη τιμή πάντως, κρίμα που δεν μπορεί να παίξει media απο την sd... θα την επαιρνα... (μη προτείνετε εξωτερικά κουτιά, αμαν και πως κάνω να τα ξεφορτοθώ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δυστυχως αν δεν παιζει αρχειακια απο την sd ακυρωνω και εγω την παραγγελια.Και εγω κανω αμαν να απαλλαγω απο τα κουτια κτλ και ο ρολος της ηταν να μπει στοντοιχο.Κριμα ομως γιατι νομιζω οτι ηταν σουπερ σε σουπερ τιμη...... Σε επικοιονωνια γνωστου με την panasonic του ειπαν οτι σιγουρα δεν παιζει mkv.Και καπου διαβασα οτι η sd παιζει sdvideo kai hdjpeg. Αν καποιος την εχει θα μας βοηθουσε πολυ ενημερωνοντας μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 παιδια η 50αρα δεν εχει συνδεση vga??? μου φαινεται θα ακυρωσω και εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δυστυχως αν δεν παιζει αρχειακια απο την sd ακυρωνω και εγω την παραγγελια.Και εγω κανω αμαν να απαλλαγω απο τα κουτια κτλ και ο ρολος της ηταν να μπει στοντοιχο.Κριμα ομως γιατι νομιζω οτι ηταν σουπερ σε σουπερ τιμη......Σε επικοιονωνια γνωστου με την panasonic του ειπαν οτι σιγουρα δεν παιζει mkv.Και καπου διαβασα οτι η sd παιζει sdvideo kai hdjpeg. Αν καποιος την εχει θα μας βοηθουσε πολυ ενημερωνοντας μας. φιλε τραγικο λαθος. οι player των τηλεορασεων ειναι ελλειπεστατοι εκτος και αν δεν εχεις προβλημα με χρονοβορες μετατροπες (dts mkv) τι σου απαγορευει να παρεις ενα τοσο δα κουτακι και να βαλεις την τηλεοραση στον τοιχο πραγματικα δεν καταλαβαινω ---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:18 ---------- παιδια η 50αρα δεν εχει συνδεση vga??? μου φαινεται θα ακυρωσω και εγω... οχι η U ασχετα απο ιντσες δεν εχει. τι να το κανεις το vga;εδω αγοραζεις στην ξεφτιλα ποιοτητα εικονας και κινησης που δεν παιζει ουτε σε ακριβοτερες tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ξέρετε αν έχει mpeg4 δέκτη; Σκέφτομαι να χτυπήσω και εγώ μια 42άρα.Χρόνια τώρα ζαχαρώνω μια panasonic plasma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 of course: Ψηφιακός δέκτης TV DVB-C, DVB-T Αναλογικός δέκτης TVPAL, SECAM MPEG Decoder MPEG-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 εχει γινεται καινουργια τηλεοραση και να μην εχει; χτυπα την κορυφαια ποιοτητα εικονας σε τιμη χωμα. ας ειναι καλα το ψευτομαρκετινκγ με το κουτοχορτο για τις led που ριχνει τις τιμες στις πλασμα που ειναι μακραν καλυτερες σχετικα παντα και με την τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 φιλε τραγικο λαθος. οι player των τηλεορασεων ειναι ελλειπεστατοι εκτος και αν δεν εχεις προβλημα με χρονοβορες μετατροπες (dts mkv) τι σου απαγορευει να παρεις ενα τοσο δα κουτακι και να βαλεις την τηλεοραση στον τοιχο πραγματικα δεν καταλαβαινω Φιλε καταλαβαινω τι λες.Η συγκεκριμενη τηλεοραση ειναι προς αντικατασταση μιας 21crt που ηδη υπαρχει και οπωσδηποτε προοριζεται για αναρτυηση στον τοιχο μια και ο χωρος ειναι λιγος.Αν υπηρχε o xωρος για media player φυσικα και θα την επαιρνα αφου ξερω οτι οι plasma ειναι ασυγκριτα καλυτερες σε ποιοτητα εικονας απο τις lcd.Ομως υπαρχει η δυνατοτηατα αναρτηησης στον τοιχο media player?Δεν υπαρχει. Επιπλεον η τηλεοραση προοριζεται κατα 70% για αναλογικα καναλια τηλεορασης και κατα 30% για ταινιες σε μορφη αvi.Με mkv κτλ δεν εχω ασχοληθει.Θα με εξυπηρετουσε λοιπον να παιζει avi απο το slot( φιλος με lg pq6000 που εχει αυτη την δυνατοτητα εχει σωθει)>.Οσο ελλιπης και να ειναι ο player για την τηλεοραση τη δουλεια του θα την κανει ελπιζω..... Αν ηταν για το σαλονι δε θα το συζηταγα καν......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 200€ για 8 " ...? Παραπάει... Και η 50" παραπαει, εκτος αν το σαλόνι σου είναι διαστάσεων γηπέδου τέννις... Φοβερη τιμή πάντως, κρίμα που δεν μπορεί να παίξει media απο την sd... θα την επαιρνα... (μη προτείνετε εξωτερικά κουτιά, αμαν και πως κάνω να τα ξεφορτοθώ...) Φίλε μου νομίζω ότι κάνεις λάθος. Τουλάχιστον ως προς την απόσταση. Και στα 2,5 μέτρα να κάθεσαι από την TV σου, η 50αρα είναι άριστη αγορά. "size does Matter..." Και πως εννοώ ότι η 50αρα είναι καλύτερη περίπτωση. 42αρες, καλές σε αυτή την τιμή έχουν βγει και στο παρελθόν. Ίσως όχι τόσο καλή όσο αυτή, αλλά εφάμιλλες. 50αρα όμως, χλωμό. Μιλάμε για +900 συνήθως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 +1 for size έχω την 42U10 (plasma, περσινή της 42U20) σε απόσταση 2.5-3.5 μέτρα. Για τηλεοπτικό είναι οκ, αλλά για HD, ειδικά στις ταινίες με αναλογία 2.35:1 (οι περισσοτερες δλδ, που τις βλέπεις με μπάρες πάνω-κάτω) η tv φαίνεται μικρή. Εγώ συνήθως ανοίγω projectorα. Αν δεν τον είχα ήδη θα χτύπαγα την 50άρα. και by the way, η διαφορά 42" -> 50" δεν είναι 8" (δλδ 8/42 = +19%), αυτό είναι η διαγώνιος. Η πραγματική διαφορά είναι +42% επιφάνεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.