tsioudiver Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εμεις ομως εχουμε και εναν Χρυσο Αιωνα... oh wait Εμείς;; Ποιοι εμείς;; Μάλλον εχεις μείνει δυο χιλιάδες χρόνια πίσω, διότι οι τωρινοί απέχουμε λίιιιιιιίγο απο τους τότε.Αυτή η καραμέλα έχει απαίσια γεύση. Για να δούμε οι γείτονες πόσα μέτωπα ανοιχτά παράλληλα θα έχουν.
_tasos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εμείς;; Ποιοι εμείς;; Μάλλον εχεις μείνει δυο χιλιάδες χρόνια πίσω, διότι οι τωρινοί απέχουμε λίιιιιιιίγο απο τους τότε.Αυτή η καραμέλα έχει απαίσια γεύση. Για να δούμε οι γείτονες πόσα μέτωπα ανοιχτά παράλληλα θα έχουν. +1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Όχι άλλο αυτό το παραμύθι. @LiKBeAsT: Ναι, έχεις δίκιο. Μάλλον κόλλησε η σελίδα κ μου έκανε κόλπα...
pournaras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εμείς;; Ποιοι εμείς;; Μάλλον εχεις μείνει δυο χιλιάδες χρόνια πίσω, διότι οι τωρινοί απέχουμε λίιιιιιιίγο απο τους τότε.Αυτή η καραμέλα έχει απαίσια γεύση. Για να δούμε οι γείτονες πόσα μέτωπα ανοιχτά παράλληλα θα έχουν. +1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Όχι άλλο αυτό το παραμύθι. @LiKBeAsT: Ναι, έχεις δίκιο. Μάλλον κόλλησε η σελίδα κ μου έκανε κόλπα... Ειρωνικα το ειπε...
lizart684 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αμφιβαλλεις; 1 εκατομμυριο τουρκους εχει μονο η γερμανια. Για την ακρίβεια η Γερμανια έχει λίγους παραπάνω... Υπολογίζεται ότι οι πολιτογραφημενοι Τουρκοι με γερμανική υποικοοτητα ανέρχονται πάνω από 12 εκατομμύρια σε μια χώρα με πληθυσμό 80!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Υπολογίζεται ότι οι πολιτογραφημενοι Τουρκοι με γερμανική υποικοοτητα ανέρχονται πάνω από 12 εκατομμύρια Δεν το νομιζω
john_active Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Για την ακρίβεια η Γερμανια έχει λίγους παραπάνω... Υπολογίζεται ότι οι πολιτογραφημενοι Τουρκοι με γερμανική υποικοοτητα ανέρχονται πάνω από 12 εκατομμύρια σε μια χώρα με πληθυσμό 80!! Sent from my iPhone using Insomnia.app lizart684 νομιζω οτι κανεις λαθος!εχω ζησει στη γερμανια και ειμαι βεβαιος οτι δεν εχει τοσους... παντως απιστευτο το ολο θεμα με το μπλοκαρισμα ip's/domains!! Δεν περιμενα οτι θα καταφερνε μια κυβερνηση κατι τετοιο.Αντιτιθεται ξεκαθαρα στο "χαρτη θεμελιωδων δικαιωματων" της ευρωπαικης ενωσης και συγκεκριμενα στο κεφαλαιο 2 περι ελευθεριας και σιγουρα δε μπορει να γινει μελος με κατι τετοια...
john_active Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Για την ακρίβεια η Γερμανια έχει λίγους παραπάνω... Υπολογίζεται ότι οι πολιτογραφημενοι Τουρκοι με γερμανική υποικοοτητα ανέρχονται πάνω από 12 εκατομμύρια σε μια χώρα με πληθυσμό 80!! Sent from my iPhone using Insomnia.app lizart684 νομιζω οτι κανεις λαθος!εχω ζησει στη γερμανια και ειμαι βεβαιος οτι δεν εχει τοσους... παντως απιστευτο το ολο θεμα με το μπλοκαρισμα ip's/domains!! Δεν περιμενα οτι θα καταφερνε μια κυβερνηση κατι τετοιο.Αντιτιθεται ξεκαθαρα στο "χαρτη θεμελιωδων δικαιωματων" της ευρωπαικης ενωσης και συγκεκριμενα στο κεφαλαιο 2 περι ελευθεριας και σιγουρα δε μπορει να γινει μελος με κατι τετοια...
Kopelaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ρωτάτε γιατί δεν έχουν youtube; Η Τουρκία όσο και να θέλει να μπει στην ΕΕ δεν θέλει τους ανθρώπους της μορφωμένους για να τους έχει κάτω υπό τον έλεγχό της και να τους φανατίζει όταν πρέπει. Θέλουν τα νησιά μας, θέλουν την Θράκη, θέλουν τα Σκόπια να πάρουν το όνομα Μακεδονία για να ξεκινήσουμε πόλεμο, θέλουν να κάνουν όλους τους Πόντιους ένα με τα μούτρα τους πώς λοιπόν νομίζετε ότι θα το καταφέρουν αυτό; Κρατώντας τους στην άγνοια. Εδώ πέρα συμμαθητής μου που είναι χάλια στο σχολείο κι ότι διαβάζει στο διαδύκτιο τον κάνει να θέλει να μάθει κι άλλα κι έχει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις πλεόν. Φανταστείτε αυτό το πράγμα σε 50εκ. Τούρκους(μόνο Τούρκοι δεν είναι αλλά τελος πάντων). Άμα δουν λοιπόν οι Τούρκοι πώς γίνονται τα πράγματα στην δύση μέσω youtube θα αρχίσουν να γίνονται πιο διαλακτικοί κι αυτό θα μας συμφέρει αφάνταστα σε όλους τους τομείς. καλύτερα πάντως να κοιτάμε τα δικά μας τα χάλια και μετά των άλλων...
Kopelaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ρωτάτε γιατί δεν έχουν youtube; Η Τουρκία όσο και να θέλει να μπει στην ΕΕ δεν θέλει τους ανθρώπους της μορφωμένους για να τους έχει κάτω υπό τον έλεγχό της και να τους φανατίζει όταν πρέπει. Θέλουν τα νησιά μας, θέλουν την Θράκη, θέλουν τα Σκόπια να πάρουν το όνομα Μακεδονία για να ξεκινήσουμε πόλεμο, θέλουν να κάνουν όλους τους Πόντιους ένα με τα μούτρα τους πώς λοιπόν νομίζετε ότι θα το καταφέρουν αυτό; Κρατώντας τους στην άγνοια. Εδώ πέρα συμμαθητής μου που είναι χάλια στο σχολείο κι ότι διαβάζει στο διαδύκτιο τον κάνει να θέλει να μάθει κι άλλα κι έχει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις πλεόν. Φανταστείτε αυτό το πράγμα σε 50εκ. Τούρκους(μόνο Τούρκοι δεν είναι αλλά τελος πάντων). Άμα δουν λοιπόν οι Τούρκοι πώς γίνονται τα πράγματα στην δύση μέσω youtube θα αρχίσουν να γίνονται πιο διαλακτικοί κι αυτό θα μας συμφέρει αφάνταστα σε όλους τους τομείς. καλύτερα πάντως να κοιτάμε τα δικά μας τα χάλια και μετά των άλλων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα