Προς το περιεχόμενο

πως μπορω να γραψω ταινιες σε dvd

zrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θελω να μου πειτε πως μπορω να γραψω μια ταινια(με υποτιτλους) σε dvd με το nero?? πια κατηγορια θα επιλεξω και πως θα βαλω μεσα και τους υποτιτλους?

Δημοσ.
γεια σας θελω να μου πειτε πως μπορω να γραψω μια ταινια(με υποτιτλους) σε dvd με το nero?? πια κατηγορια θα επιλεξω και πως θα βαλω μεσα και τους υποτιτλους?

Εξαρτάται από διάφορα :

Σε τί φορμάτ είναι; (Είναι σε δισκάκι; Είναι ήδη "DVD"; Είναι "Avi /DivX/ Mkv"; Θες να διαβάζεται συγκεκριμένα ΚΑΙ από κάποιο "DVD player", εκτός του υπολογιστή; )

Όταν λες "σε dvd", θες απλά να την αντιγράψεις ως data σε ένα DVD δισκάκι, ανεξάρτητα με το φορμάτ της; Θες να φτιάξεις ένα δισκάκι "ποιότητας DVD";

Δημοσ.
Και εγώ αυτό προτείνω, αλλά δεν καταλαβαίνω ακόμα γιατί μου κάνει τη ταινία 2,5GB και όχι 4,3!

Πήγαινε στο μενού Ρυθμίσεις->Κωδικοποίηση και βάλε στο Μέγεθος επιλογή Άλλο (Εισάγετε μέγεθος σε MB) και γράψε 4470.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα τρομερό πρόβλημα: Όπως το μαρτυρά και το όνομά μου είμαι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Michael Jackson στην Ελλάδα. Έχω λοιπόν στον υπολογιστή μου μια συναυλία του σε μορφη avi. Τώρα θέλω να τη γράψω και σε dvd. Βρήκα λοιπόν το πρόγραμμα Avi2DVD. Και εδώ αρχίζει το πρόβλημά μου. Λοιπον το ρυθμισα στα ελληνικά και συνέχισα: Επέλεξα το "avi mode" επέλεξα την ταινία και έκανα όλες τις ρυθμίσεις που ήθελα και πάτησα "Ξεκίνα" και μου έβγαλε ένα παραθυράκι που έλεγε "Add a job first!" και εγώ πάτησα "Πρόσθ. job". Μετά πάτησα ξανά "Ξεκίνα" και μου έβγαλε ένα άλλο παραθυράκι που έλεγε "Choose an audiostream" Έτσι πήγα εκεί που έλεγε "Διάλεξε Ήχο" και εκεί ένα κενό κουτάκι και δίπλα το γνωστό μπλε βελάκι που δείχνει προς τα κάτω και το πατώ. Αλλά δεν έχει καμία επιλογή!!! Τι κάνω????

Δημοσ.

...δεν ξέρω τί λες εσύ, αλλά εγώ όποτε τον πετυχαίνω πλέον να κάνει τη γνωστή κίνηση με το χέρι, ανακατεύομαι :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...