gate6 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδιά! Όπως αναφερει και ο τίτλος ενδιαφερομαι να αγοράσω μια GPS συσκευή όχι για το οδικό δίκτυο αλλά με ενδιαφέρει πιο πολύ για θάλασσα. Όποτε μετά απο έρευνα που έκανα διαπιστώσα ότι η εταιρεία Garmin είναι κορυφαία και διακρίνεται στο χώρο.Λοιπόν έχω μερικές ερώτησεις όποιος γνωρίζει (..να το κάτεχει το θέμα) θα είμαι του ευγνώμων. Το συγκεκριμενο μοντέλο στην αγορά του λογικά δίνεται με χάρτες ενσωματουμενους σώστα?Αν ειναι άδειο τι να το κάνω? 2)Η ίδια εταιρεία παρέχει δωρεαν αναβαθμισεις στους χάρτες που έχει ενσωματουμενους ή πρέπει να πληρώσω? 3)Ψάχνοντας στο web ειδα πολλούς χάρτες και ιδιαιτερα ναυτικούς (π.χ.Garmin BlueChart MapSource) λογικά τους κατέβαζω και τους πέρναω στη συσκευή και δουλευουν κανονικά ή θέλει το λέγομενο "σπάσιμο"?? 4)Αν οντως χρειαζεται "σπάσιμο" συσκευη και χάρτης προκειμένου να δουλέψουν ....όποτε απομακρυνομαι απο τη συγκεκριμενη εταιρεία...μπορείτε να μου προτεινετε μια συσκευή που να είναι πιο ευχρηστη?(διευκρινιζω δε θέλω gps αυτοκινητου αλλά gps για θάλασσα κατα πρωτο λογο,βουνο κλπ) Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων!!
nemesiskp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Φιλε μου γραψου εδω και ρωτα που ασχολουνται με το "αθλημα" http://www.navimania.gr/
stelios_2809 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι πολύ καλό. το έχω δει σε λειτουργία
ioannis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Να κάνεις την ερώτησή σου στα ειδικά για gps forums: www.navimania.gr, www.gpspocketpc.gr, www.gpsnavi.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.