fe31h Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Γεια σας... εχω τον υπολογιστη της υπογραφης και του περναω τους νεους οδηγους 197.45... αλλα αν παω να ξεκινισω οποιοδηποτε παιχνιδι τοτε εχω μια μαυρη εικονα.... τιποτα αλλο... αν πατησω alt+f4 τοτε ολα καλα.... τι μπορει να φταιει? τα αμεσως προηγουμε ποια ειναι? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων....
fe31h Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ναι τα εχω σβησει... πια ειναι τα προηγουμενα αν ειναι να τα βρω και να τα περασω.. μηπως και παιζουν....
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Λοιπον πηγαινε εναρξη> run > γραψε compmgmt.msc στο παραθυρο που θα ανοιξει πηγαινε διαχειρηση συσκευων και βρες την καρτα γραφικων σου πατα δεξι κλικ και απεγκατασταση και κανε ρεσταρτ. Μετα πηγαινε κατεβασε απο εδω http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-%28Setup%29_d1655.html to driver sweeper ανοιξε το και στο παραθυρο επελεξε 2 επιλογες nvidia display kai nvidia psysx και πατα analyse οτι αρχεια σου εμφανισει πατα clean και κανε ρεσταρτ παλι. Μετα πηγαινε http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk και βαλε την καρτα γραφικων σου και το λειτουργικο σου και επελεξε RECOMMENDED/CERTIFIED πατα search θα σου βγαλει ολους τους drivers εσυ διαλεξε τον αμεσως προηγουμενο απο τον 197.45, μολις τον κατεβασεις απενεργοποιησε το antivirus αν εχεις αρχισε το install και κανε οτι σου πει.
fe31h Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 το antivirus γιατι να το απενεργοποιησω?? Ευχαριστω πολυ παντως
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μήπως δεν εγκατέστησες τους σωστούς οδηγούς? Δηλ. για την σειρά 7χχχ και για το σωστό λειτουργικό σύστημα ?
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 το antivirus γιατι να το απενεργοποιησω??Ευχαριστω πολυ παντως Οταν εγκαταστεις drivers υπαρχει πιθανοτητα να σου δημιουργησει προβλημα το antivirus, μετα το ανοιγεις ξανα μονο για την εγκατασταση το κλεινεις
Theos_Gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 καλημερα παιδια.εγω εχω αλλο προβλημα με τους τελευταιυς drivers tis nvidia.καταρχην οταν παω στο σιτε της και κανω check δεν μου δειχνει current drivers και καλα οτι εχω βαλει και απλα μου λεει ποιυς να κατεβασω.λοιπον ακουστε το προβλημα.στο grand thief auto το καινουργιο(σχετικα)ανα λιγα λεπτα μαυρισει η οθονη αναβοσβηνει και ξαναεμφανιζει παλι και συνεχιζω...το κανει 5-6 φορες και μετα κολλαει και πρεπει με ctr+alt+del να κλεισω την εφαρμογη....αλλιως δεν κανει τιποτα.(με πεταει στην επιφανεια εργασιας και κολλαει εκει αν δεν το κανω.)επεισης μου το κανει και στο call of duty...δεν ειναι τυχαιο....για πειτε μου γνωμες παρακαλω...
JERONIMO888 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Κανε οτι ειπα και πιο πανω στο φιλο απεγκαταστησε τους παλιους, κατεβασε το προγραμμα που εχω λινκαρει και κατεβασε τους τελευταιους, αν συνεχισει τσεκαρε το ανεμιστηρη της καρτας μηπως εχει πολλες σκονες και δεν δουλευει καλα και υπερθεμενεται
konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Παντως οι καινουργιοι 257.21 μου crasharoyn το aliensvspredator με dx10 ,ενω οι παλιοι 197.25 επαιζαν πολυ καλυτερα.Επισης στο badcompany εχει κατεβασει το usage se 92% απο 98% που ειχαν οι προηγουμενοι ,οπως και το memory usage ειναι κολλημενο στα 550Μb.Δεν τους πηρα με καλο ματι ...
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Γαμησετα οι τελευταιοι ειναι για σκουπιδια εμενα δεν με αφηνουν να αλλαξω τις 3D ρυθμισεις κανουν ρεσετ μολις κλεισω το κοντρολ πανελ.. εβαλα του γεναρη που ειναι οι καλυτεροι που ειχα σε επιδοσεις στο game που παιζω αυτη την περιοδο. Οσο για το AVP δεν θυμαμαι που το διαβασα αλλα ειναι γενικο προβλημα με την nvidia και εμενα με κρασαρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.