ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Θέλω να φτιάξω ένα μηχάνημα και καλά server Και σκέφτομαι να βάλω αυτά λόγω του ότι είναι φτηνά. Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορώ να βρω αν υποστηρίζει sharepoint services η θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε standard και δεν ξέρω πόσο πάει αυτή η αναβάθμιση Αν είναι να τα πάρω μόνο για file sharing και ασφάλεια παίρνω καλύτερα ένα μηχάνημα με xp Και φτιάχνω ένα Mirror και μου έρχεται και φτηνά Τα έχει δοκιμάσει κανένας?
cb_papi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Θέλω να φτιάξω ένα μηχάνημα και καλά server Και σκέφτομαι να βάλω αυτά λόγω του ότι είναι φτηνά. Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορώ να βρω αν υποστηρίζει sharepoint services η θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση σε standard και δεν ξέρω πόσο πάει αυτή η αναβάθμιση Αν είναι να τα πάρω μόνο για file sharing και ασφάλεια παίρνω καλύτερα ένα μηχάνημα με xp Και φτιάχνω ένα Mirror και μου έρχεται και φτηνά Τα έχει δοκιμάσει κανένας? Μπορείς να κατεβάσεις την Evaluation version του Foundation Server καθώς και του Sharepoint Server και να τα δοκιμάσεις για 180 μέρες. Δεν είμαι σίγουρος εάν το Sharepoint Services απαιτεί Active Directory, αλλά στην έκδοση foundation υποστηρίζονται μέχρι 15 χρήστες στο AD. Δες και εδώ: link
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι δεν απαιτεί. IIS θέλει μόνο νομίζω , ASP.NET και SQL . Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια. Εχω ξαναδουλέψει sharepoint αλλά δεν έχω ξαναστήσει.Θα δοκιμάσω τα versions Που μου λες και θα δούμε αν θα το αγοράσω η όχι. 6 Μήνες ειναι καλά πιστεύω για να το έχω τελειώσει...χαχα Ευχαριστώ
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τελικά έστησα προς το παρόν στο pc μου στην δουλειά σε virtual machine τα windows 2008 std evaluated version και τα sharepoint services 3.0 . Σέρνεται λίγο βέβαια το μηχάνημα αλλά πάει καλά. IIS μόνο ήθελε και ASP.NET . Θα το δοκιμάσω κανά δίμηνο και θα το στήσω έτσι όπως θέλω και από κει και πέρα . Δεν δοκίμασα sharepoint 2010 Μιας και είχαν αρκετές απαιτήσεις. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.