Vasilisxd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Να πω και εγω την αμαρτια μου , το 13,3inch Macbook Pro μου , δεν το αλλαζω με τιποτα
Costis321 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Κοίταξε..πρέπει να σκεφτείς τη χρήση που το θες πρωτα.Είναι πολύ σημαντικό να καταλήξεις στη χρήση που θα του κάνεις.Με την παραπάνω περιγραφή σου το 13αρι σου φτάνει ΑΝΕΤΑ και άμα θές έλα να στο υπογράψω!Το μόνο που θα μπορούσε να σε κάνει να σκεφτείς το επόμενο μοντέλο-(και δε μιλάω για το 13 γιατι δεν συμφερει με τπτ η 2.66 εκδοση)-είναι η κάρτα γραφικών που για μένα δεν αξίζει αυτή η διαφορά τιμης. Αν επίσης σκέφτεσαι την οθόνη θα σου πω κατι να σε βάλω σε σκέψεις: Απο προσωπική εμπειρία θα σου πω οτι η 13αρα φτάνει να κανεις άνετα οποιαδήποτε δουλειά. Και λεω τωρα...θα μου πεις ρε φιλε μου πως θα δω ανετα μια ταινια-πως θα απλωθώ σε όλο το γραφειάκι μου να απλώσω τα πόδια μου και να βλέπω τα πάντα ανετα εφοσον θα το χρησιμοποιω περισσοτερο σαν desktop replacement:fear:...Ναι την εκανα και εγω αυτη τη σκεψη...και υπάρχει καλυτερη λυση απο 15αρι.. παίρνεις με 150 ευρω μια πολυ καλη οθονουλα και με ενα minidisplay port to hdmi cable(10 euro το πήρα εγω απο ebay) και έχεις σαν αποτέλεσμα κάτι καλύτερο σαν desktop λυση ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Κερδίζεις σε portability και σε άνεση χρησης στο σπιτι με λιγοτερο απο 1500 ευρω(βαζω και ενα σετ ποντικακι-πληκτρολογιο apple-ποντικι δεν χρειαζεται apple αλλα πληκτρολογιο θα το λατρέψεις-και ενα σετακι καλα ηχεια για να έχεις μια ολοκληρωμένη λυση)...Αν τα θεωρεις υπερβολικα αντε 1239macbook pro+150οθονη+11 ευρω καλωδιο=1400Ε Και για να απαντήσω στην ερωτηση σου.. Ναι στο εξωτερικό είναι φθηνοτερα όλα τα macbook. Τσεκαρε μια στο http://www.musicstore.com:80/en_EN/EUR/Computer/Apple-Shop/cat-COMPUTER-MACSHOP Είναι ενα γερμανικό site απο το οποίο είχε πάρει ενας φίλος μου τον imac πιο παλια(πριν 3 χρονια) και είναι υπερβολικά ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση. Εγω το πήρα απο ελλάδα γιατι το πήρα με τιμολόγιο οποτε μου βγήκε 1040ευρω το 13αρι γιατι "γλίτωσα" το ΦΠΑ. Sorry για την πολυλογία μου αλλα με αυτο το πληκτρολόγιο δεν θες να σταματήσεις να γράφεις... Πολυ εξυπνη η λυση, αλλα και παλι το 13αρι δεν ειναι ΠΟΛΥ μικρο? :/ θα παω να τα ξαναδω κ απο κοντα βεβαια... Α! κ κατι αλλο. Τα αναβαθμισμενα προ απο τα απλα τι διαφορα εχουν πρακτικα? Kαι to i5 απο το i7 σε τι διαφερουν?
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγώ θα σου προτείνω να πάρεις ένα απλό υπολογιστή εως 500-700ε και να δεις πως πας με τα Windows,και αν δεις ότι δεν σε ικανοποιούν(μάλλον δεν θα σε ικανοποιήσουν ) να βάλεις μια διανομή GNU/Linux πχ. ubuntu που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που έχεις θέσει.Θα μπορεις να παίζεις παιχνιδια,να ακους μουσικη,να σερφαρεις ,απροβλημάτιστα, με ασφάλεια και δωρεαν!Μην δωσεις τόσα χρηματα για ένα υπολογιστη που θα θες να τον αλλάξεις σε μερικά χρόνια. http://ubuntu-gr.org/content/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-ubuntu http://el.wikipedia.org/wiki/Ubuntu πας καλα??? linux σε αρχαριο??? και παιχνιδια???
Smaug Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ενώ τα mac σφύζουν απο τίτλους και έχουν και το hardware να τα υποστηρίξουν.
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ενώ τα mac σφύζουν απο τίτλους και έχουν και το hardware να τα υποστηρίξουν. a) να δεχεται μερικα απλα παιχνιδια (δεν λεω την τελευταια τεχνολογια) steam, fm, wow, cod...
iliaskr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 πας καλα??? linux σε αρχαριο??? και παιχνιδια??? Συγνώμη,αλλά έχεις δοκιμάσει ποτέ το Ubuntu ή καποια διανομή GNU/Linux; Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι χωρίς να έχουν δοκιμάσει κάτι έχουν αυτόματα καποια γνωμη για αυτό. Για τα παιχνιδια υπάρχει το Wine.Διαβάζουμε και καμιά Βικιπαίδεια που και που!
JimGer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγώ που έχω περάσει και από τα 3 λειτουργικά θα σου πω οτι: συμφωνώ γενικά με ένα ποστ πιο πάνω που έλεγε για το touchpad και τα υπόλοιπα.Πραγματικά αν κάτι λατρεύω στο macbook pro 15 ειναι το touchpad κυρίως όσο και το ότι συνήθως είναι αθόρυβο καθώς και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Μπορείς πλέον με το steam να παίξεις αρκετά παιχνίδια αλλά για σπασμένα δεν ξέρω τι παίζει...Προγράμματα επίσης υπάρχουν αλλά δεν είναι πάντα ίδια με των windows.Υπάρχει περισσότερη ασφάλεια από άποψη ιών σε σχέση με τα windows.Για χρήση απλού user δεν θα έχεις κολλήματα ούτε εκνευριστικά εμπόδια που βάζει η apple σε πιο advanced users.Εφόσον δεν σου αρέσουν τα windows αλλά σου αρέσουν τα μακ θα σου πρότινα ένα macbook pro 15 άρι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ unibody με τιμή μέχρι 1000 ευρώ άντε 1100 το πολύ και εξαρτάται.Θα σε καλύψει πιστεύω απολύτως και είναι και ωραίο για ταινιούλες καθώς έχει την καλύτερη οθόνη που κυκλοφορεί σε λάπτοπ.Δεν θα έχεις την συμβατότητα που έχεις με τα windows ούτε την ασφάλεια και την ελευθερία των λίνουξ αλλά 1) δεν θα έχεις και τα κολλήματα ή περίεργα προβλήματα που αυτά μπορεί να έχουν και 2)δεν πιστεύω οτι θα χρειαστείς ποτέ καποιο πρόγραμμα που θα έβρισκες σε windows και δεν θα βρεις αντίστοιχο στο μακ.Στην χειρότερη υπάρχει και η λύση του bootcamp καθώς και του parallels.
papaniki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Συγνώμη,αλλά έχεις δοκιμάσει ποτέ το Ubuntu ή καποια διανομή GNU/Linux;Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι χωρίς να έχουν δοκιμάσει κάτι έχουν αυτόματα καποια γνωμη για αυτό. Για τα παιχνιδια υπάρχει το Wine.Διαβάζουμε και καμιά Βικιπαίδεια που και που! Εγω φίλε μου που έχω δοκιμάσει αρκετά το linux και συγκεκριμένα ubuntu,fedora,puppy ακόμη και σαν πρωτο λειτουργικό δεν ενθουσιάστηκα.Εχει αρκετά πλεονεκτήματα το linux(αλλωστε ειναι unix based) ειδικά για αυτούς που είναι αρκετά "ψαχμενοι".Απλά θέλει πολύ δουλειά να το φέρεις στα μέτρα σου και υπάρχει ενα σχετικα μεγάλο κενό απο προγράμματα...μεγαλύτερο απ'οτι στο Mac(πλέον...γιατι παλιότερα δεν ισχυε αυτό). Ολα τα λειτουργικά είναι καλά. Mac θα επέλεγα για πρώτο λειτουργικό(browsing,mail,organising,editing,programming,music-γενικά απο απλή προς πιο επαγγελματική χρηση). Windows θα χρησιμοποιώ πάντα εφόσον με αυτό μεγάλωσα και μεγάλωσαν όλες οι εταιρίες μαζι του. Linux θα το επιλέγω για να το "πειράζω" και να βρίσκω ενδιαφέροντα-καινούρια πραγματα. Θέλεις να σου πω και εγώ την αμαρτια μου;Θες δε θες θα την πω Αν δεν υπήρχε το hackintosh εγω ειναι πολυ πιθανό να μην είχα πάρει το macbook. Εχω και σταθερό υπολογιστή αρκετα δυνατό ο οποιος εχει snow leopard και windows 7 για παιχνιδακια και δουλειές σχολής. Δεν τολμάς πολύ εύκολα να σκάσεις τα λεφτά που ζητάει ενα macbook.Αυτη είναι η αληθεια...Απλά εγώ σε αυτο που έχω καταλήξει ειναι οτι κανείς δεν μετανιώνει τα χρήματα του.
triggerman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγω φίλε μου που έχω δοκιμάσει αρκετά το linux και συγκεκριμένα ubuntu,fedora,puppy ακόμη και σαν πρωτο λειτουργικό δεν ενθουσιάστηκα.Εχει αρκετά πλεονεκτήματα το linux(αλλωστε ειναι unix based) ειδικά για αυτούς που είναι αρκετά "ψαχμενοι".Απλά θέλει πολύ δουλειά να το φέρεις στα μέτρα σου και υπάρχει ενα σχετικα μεγάλο κενό απο προγράμματα...μεγαλύτερο απ'οτι στο Mac(πλέον...γιατι παλιότερα δεν ισχυε αυτό). Ολα τα λειτουργικά είναι καλά. Mac θα επέλεγα για πρώτο λειτουργικό(browsing,mail,organising,editing,programming,music-γενικά απο απλή προς πιο επαγγελματική χρηση). Windows θα χρησιμοποιώ πάντα εφόσον με αυτό μεγάλωσα και μεγάλωσαν όλες οι εταιρίες μαζι του. Linux θα το επιλέγω για να το "πειράζω" και να βρίσκω ενδιαφέροντα-καινούρια πραγματα. Θέλεις να σου πω και εγώ την αμαρτια μου;Θες δε θες θα την πω Αν δεν υπήρχε το hackintosh εγω ειναι πολυ πιθανό να μην είχα πάρει το macbook. Εχω και σταθερό υπολογιστή αρκετα δυνατό ο οποιος εχει snow leopard και windows 7 για παιχνιδακια και δουλειές σχολής. Δεν τολμάς πολύ εύκολα να σκάσεις τα λεφτά που ζητάει ενα macbook.Αυτη είναι η αληθεια...Απλά εγώ σε αυτο που έχω καταλήξει ειναι οτι κανείς δεν μετανιώνει τα χρήματα του. +1.Συμφωνω απολυτα
iliaskr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πότε δοκίμασες το GNU/Linux; Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα απο άποψης ικανοποιήσεως των χρηστων.Υπάρχει μιά Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α γκάμα ελεύθερου λογισμικου έτοιμο να καλύψει τη όποια ανάγκη του χρήστη.Πλέον όλα παίζουν 'out-of-the-box' χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το τερματικό ή να κάνεις οτιδήποτε. Και πάνω απο όλα εισαι πραγματικά ελευθερος να κάνεις ότι θέλεις.Κάτσε εσύ αγόρασε το iLife,το iWork,το Photoshop,το Mac OS X για να βλέπεις το ωραίο γκρι μηλαράκι στην εκκινηση και να καμαρώνεις για τα γιαλυστερά κουτιά τους και άσε με εμένα με το GNU/Linux ,το GIMP, το OpenOffice και τις χιλιάδες άλλες δωρεάν εφαρμογες να απολαμβάνω μια εμπείρια χρήσης στην οποία έχω εγώ το πάνω χέρι και όχι μια πολυεθνική
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αφου τελειωσα με το σχολειο (πανελλαδηκες) οι γονεις μου σαν δωρο μου ειπαν οτι μπορω να παρω ενα laptop. Και επειδή ολη την χρονια ακουγα για τα μακ και εχω κολλησει σκεφτομαι να παρω ενα macbook pro 15' απο τα πιο προσφατα (μετα την αναβαθμιση.) Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν ξερω ουτε απο που αλλα ουτε και τι χαρακτηριστικα πρεπει να κοιταξω να εχει. Με λιγα λογια δεν εχω ΙΔΕΑ απο υπολογιστες και το παραδεχομαι. Δεν ειμαι απο αυτους που νομιζουν οτι ειναι χακερ και το μονο που ξερουν ας πουμε ειναι να μπαινουν στο ιντερνετ , να κατεβαζουν κανα τραγουδι, να παιζουν κανα παιχνιδι και κατι εγινε.. Και επειδη ακριβως δεν εχω ασχοληθει ποτε με υπολογιστη (επειδη μου εσπαγαν τα νευρα και επειδη κολλαγε συνεχεια και επειδη δεν μου αρεσε το περιβαλλον τους ) με τα μακ ξετρελαθηκα. Μου φανηκε σαν ευκαιρια να μπορεις να ξεκινησεις να εχεις μια καλη σχεση με τον υπολογιστη σου και με αυτα που θες να κανεις χωρις να χρειαζεται να εισαι προγραμματιστης. Χωρις να παθαινεις εγκεφαλικα και ταχυπαλμιες χωρις λογο προσπαθοντας να βγαλεις ακρη. Ισως τα πραγματα βεβαια να ειναι (ακομη) πιο δυσκολα απ οτι νομιζω. Απ οσους εχω ακουσει μεχρι στιγμης συμβουλη (και ο αδερφος μου μεσα σε αυτους) μου ειπαν οτι ειμαι τρελος που θελω μακ γιατι δεν αξιζει τοσα λεφτα για μια βλακεια κ οτι θα το μετανιωσω. Φυσικα δεν επηρεαζομαι ευκολα απο αρνητικες (η θετικες) κριτικες ,μιας και αν εισαι κλειστομυαλος γενικοτερα ΚΑΙ δεν ειχες και εμπειρια ποτε με τη συγκεκριμενη μαρκα δεν πρεπει να εισαι τοσο απολυτος. Και για να εξηγησω αυτα που ζηταν απο εναν υπολογιστη δεν ειναι πολλα. Καταρχην να μην ΚΟΛΛΑΕΙ. Να υποστηριζει αρκετα προγραμματα , να μην δημιουργει συνεχεια προβληματα, να δεχεται μερικα απλα παιχνιδια (δεν λεω την τελευταια τεχνολογια) , να μπορεις να επεξεργαζεσαι εικονες και μουσικη .να μπαινεις στο ιντερνετ και γενικα να μην καταριεζαι την ωρα και την στιγμη που τον αγορασες. Τι λετε? Μηπως αυτα που ζηταω ειναι επιστημονικη φαντασια? Η εχω θεοποιησει τα μακ στο μυαλο μου ενω μπορω να εχω ακριβως τα ιδια πραγματα και με εναν φθηνοτερο υπολογιστη (sony,acer etc..) ? Επισης ,προτασεις για το απο που πρεπει να αγορασω καλοδεχουμενες! (καταστηματα εδω η στο εξωτερικο που στελνουν , ebay sellers κτλπ) Πότε δοκίμασες το GNU/Linux;Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα απο άποψης ικανοποιήσεως των χρηστων.Υπάρχει μιά Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α γκάμα ελεύθερου λογισμικου έτοιμο να καλύψει τη όποια ανάγκη του χρήστη.Πλέον όλα παίζουν 'out-of-the-box' χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το τερματικό ή να κάνεις οτιδήποτε. Και πάνω απο όλα εισαι πραγματικά ελευθερος να κάνεις ότι θέλεις.Κάτσε εσύ αγόρασε το iLife,το iWork,το Photoshop,το Mac OS X για να βλέπεις το ωραίο γκρι μηλαράκι στην εκκινηση και να καμαρώνεις για τα γιαλυστερά κουτιά τους και άσε με εμένα με το GNU/Linux ,το GIMP, το OpenOffice και τις χιλιάδες άλλες δωρεάν εφαρμογες να απολαμβάνω μια εμπείρια χρήσης στην οποία έχω εγώ το πάνω χέρι και όχι μια πολυεθνική το 95% των χρηστων δεν εχει τις γνωσεις για να εκμεταλευτει αυτες τις ελευθεριες...! για advanced users βεβαια ειναι οτι καλυτερο...! συμφωνα με την παραπανω περιγραφη ο χρηστης μπορει να διαλεξει μεταξυ windows - mac... linux με τιποτα!
iliaskr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 το 95% των χρηστων δεν εχει τις γνωσεις για να εκμεταλευτει αυτες τις ελευθεριες...!για advanced users βεβαια ειναι οτι καλυτερο...! Ή νομίζει πως δεν τις έχει.Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνωσεις για να χρησιμοποιήσεις GNU/Linux ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ :Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι χωρίς να έχουν δοκιμάσει κάτι έχουν αυτόματα καποια γνωμη για αυτό. Κατέβασε το Ubuntu 10.04,δοκίμασε το και μετά έλα πες μου αν χρειάζεσαι γνώσεις σε συστήματα UNIX για να το χρησιμοποιήσεις.
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ή νομίζει πως δεν τις έχει.Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνωσεις για να χρησιμοποιήσεις GNU/LinuxΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ :Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι άνθρωποι χωρίς να έχουν δοκιμάσει κάτι έχουν αυτόματα καποια γνωμη για αυτό. Κατέβασε το Ubuntu 10.04,δοκίμασε το και μετά έλα πες μου αν χρειάζεσαι γνώσεις σε συστήματα UNIX για να το χρησιμοποιήσεις. το μεγαλο πλεονεκτημα που εχει ειναι οτι μπορεις να διαβασεις και να πειραξεις τον κωδικα οπου χρειαζονται προγραμματιστικες γνωσεις...!! εγω εχω δοκιμασει ubuntu, εσυ εχεις δοκιμασει mac os??
iliaskr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι μπορείς να έχεις ενα πιο ασφαλες λειτουργικο σύστημα απο το MacOSX (και φυσικά ασφαλέστερο απο τα Windows),ένα σύστημα που σέβεται τον χρήστη και τον αντιμετωπίζει ως άνθρωπο και όχι ως πελάτη-καταναλωτή,ένα σύστημα που σε βοηθά να μάθεις πολλά για το πως λειτουργει ,εφόσον θες, αντι να σου αποκρύπτει τα πάντα,ένα σύστημα που σε προτρέπει να βοηθάς και να βοηθειεσε απο την κοινοτητα,ένα σύστημα που σου δίνει πάρα πολες επιλογές και όλα αυτά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και νόμιμα. Το ΜacOS X ειναι το FreeBSD,με τα μπιχλιμπίδια της Apple.Οπότε δεν βλεπω τον λόγο να μην δοκιμάσω το ίδιο λειτουργικο σύστημα που μάλιστα είναι και ελεύθερο λογισμικό,να δοκιμάσω δηλαδή το FreeBSD αντι του MacOS X. εγω εχω δοκιμασει ubuntu Ποιά έκδοση; Εχουν αλλάξει πολλά όπως είπα στον κόσμο του GNU/Linux τελευταία. Αλλά και πάλι GNU/Linux δεν είναι μόνο το Ubuntu,υπάρχουν χιλιάδες διανομες για να επιλέξεις.
papaniki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εγω συνονόματε Ηλία δοκιμαζω διανομες κάθε λιγο και λιγάκι(είμαι ανθρωπος που μου αρέσει να ψάχνομαι).Το ubuntu για να πω την αληθεια το δοκιμασα προπερυσι για πρωτη φορα και δοκιμασα και φετος την 9.10 που είναι η ολοκληρωμένη πρόταση.Αυτο που με ενόχλησε παρα πολυ είναι ορισμένα "χασιματα" που ειχε στα κλικ(ισως κολλουσε λιγο) παρολο που το συστημα που το ειχα βαλει δεν ηταν και αδυναμο(lenovo διπυρηνο με 1 γιγα μνημη).Τεσπα μπορεί να έτυχε κιολλας... Τωρα θελω να βαλω arch linux στον σταθερο μου(Q9550-4bg ram-9800gt) γιατι είδα κάτι σεταρίσματα και μου άρεσε πάρα πολύ.Αλλα δεν λεω τπτ μεχρι να το δοκιμάσω. Θα πω κατι και ελπιζω να μην σε ενοχλησει...δεν το λεω με κακο σκοπο ούτε πρόκειται να τσακωθω μαζι σου.Στην υπογραφη σου εχεις προφανως "διαφημιση"(προσεξε τα εισαγωγικα) για το εν λογω λειτουργικο.Αν εδω μεσα μπει ενας που δουλευει-υποστηριζει-εχει μετοχες(αστειευομαι απλα θελω να δωσω εμφαση) στην apple ή στη microsoft θα μου βγαλει αχρηστα τα microsoft και τα apple αντιστοιχα.Λογω της υπογραφης σου λοιπον εγω υποθέτω πολλα πράγματα και το σιγουρο που ξερω ειναι οτι εισαι ενθερμος υποστηρικτης οποτε δεν μπορω να παρω στα σοβαρα τα λεγομενα σου.Ειναι σαν να λες στον steven "επαγγελματα" οτι το linux ειναι το καλύτερο λειτουργικο.Ε δεν θα σε παρει στα σοβαρα εννοειται... Μην το πάρεις στραβα..δεν σε προσβαλλω και ελπίζω να καταλαβαίνεις το ποσο ήρεμα και φιλικά μιλάω. Είμαι και εγω υποστηρικτής της ανοιχτής διανομής αλλα ως ενα σημείο... Και για να μπω λιγο on topic και να βοηθησουμε το φιλο να αποφασισει...σκεψου σοβαρα αυτο που σου ειπα με δευτερη οθονη κτλ..Για μένα δεν αξιζει να πάρεις το 15αρι με την εννοια οτι εισαι πολυ απλος χρήστης.Και η τιμη εκκινησης του ειναι παρα πολυ υψηλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.