damastes Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ρε παιδιά που μπήκατε και δεν το βρήκατε; Εδω το έχει κανονικά αλλα μόνο driver για XP, Vista 32, Vista 64. http://support.asus.com/download/download.aspx Στο φορουμ της asus βρήκα αυτό όμως, δοκίμασε το Windows 7 drivers CD/DVD - F3sA/sE/sC/sR/s. Εχει λινκ να τα κατεβάσεις και οδηγίες
benign Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Στο Αsus Ελλαδας ειχα παει εγω.Αν ψαξεις στα μοντελα laptops δεν το εχουν.Φαινεται πως support για τα παλιοτερα μοντελα εχουν μονο στο global site.Και στο link που εδωσες καποιος δινει ενα download link απο το Γερμανικο site της Asus. Απο οτι φαινεται ηξερε Γερμανικα ο συγκεκριμενος για αυτο μπορεσε να βοηθησει εκεινο τον τυπο απο Πορτογαλια. Συμπερασμα.Το laptop ειναι παλιο και εκτος απο το Γερμανικο site της Asus δεν υπαρχουν drivers για windows 7 σε ολα τα υπολοιπα Asus sites.Αρα μπορει να υπαρξουν ασυμβατοτητες στα windows 7. Η δικη μου γνωμη ειναι αν ξαναεχει προβληματα πρεπει να βαλει παλι Vista.
Giristroula10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Στο Αsus Ελλαδας ειχα παει εγω.Αν ψαξεις στα μοντελα laptops δεν το εχουν.Φαινεται πως support για τα παλιοτερα μοντελα εχουν μονο στο global site.Και στο link που εδωσες καποιος δινει ενα download link απο το Γερμανικο site της Asus. Απο οτι φαινεται ηξερε Γερμανικα ο συγκεκριμενος για αυτο μπορεσε να βοηθησει εκεινο τον τυπο απο Πορτογαλια. Συμπερασμα.Το laptop ειναι παλιο και εκτος απο το Γερμανικο site της Asus δεν υπαρχουν drivers για windows 7 σε ολα τα υπολοιπα Asus sites.Αρα μπορει να υπαρξουν ασυμβατοτητες στα windows 7. Η δικη μου γνωμη ειναι αν ξαναεχει προβληματα πρεπει να βαλει παλι Vista. Ναι ,κι εγώ στο ASUS Ελλάδος είχα μπεί δεν σκέφτηκα να μπώ στο global site :-p Όπως και να χει,μάλλον πρέπει να επιστρέψω στο vista, γιατί δεν λέει να κολλάει όταν τον χρειάζομαι ο υπολογιστής..αα...επίσης άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασία όταν λειτουργεί,μιλάμε τσουρουφλάειι!!!Ή αυτό ή να πάρω κανένα νέο ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.