Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με windows 7

Giristroula10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δώστε μου τα φώτα σας...πρόσφατα πέρασα στο laptop τα ws7 και σήμερα ξαφνικά μου κόλλησε ενώ ήμουν στο Internet ,πάγωσε η οθόνη με τα παράθυρα και όταν προσπάθησα να το κλείσω,έκλεισε και ξαναάνοιξε μόνο του πέντε λεπτά μετά ενώ είχα επιλέξει τερματισμό και όχι επανεκκίνηση....τί μπορεί να το προκάλεσε;;Αα..αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία για να κλείσει,δεν έκλεινε με κανέναν άλλο τρόπο!!!

Δημοσ.
Ναι,μαλλον ειναι θεμα drivers.

Μα η αλλαγή έγινε από φίλο τεχνικό ηλ.υπολογιστών (εγώ δεν έχω τις γνώσεις για κάτι τέτοιο) και φαντάζομαι ότι θα το έλεγξε δεδομένου ότι αυτός μου το πρότεινε για καλύτερη απόδοση του υπολογιστή.Και δεν είχα πρόβλημα εδώ και δύο εβδομάδες μέχρι σήμερα!ΜΠορεί να έπαιξε κάτι με το Internet αφού όταν συνέβη ήμουν online???

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Μα η αλλαγή έγινε από φίλο τεχνικό ηλ.υπολογιστών (εγώ δεν έχω τις γνώσεις για κάτι τέτοιο) και φαντάζομαι ότι θα το έλεγξε δεδομένου ότι αυτός μου το πρότεινε για καλύτερη απόδοση του υπολογιστή.Και δεν είχα πρόβλημα εδώ και δύο εβδομάδες μέχρι σήμερα!ΜΠορεί να έπαιξε κάτι με το Internet αφού όταν συνέβη ήμουν online???

Ολοι κανουν λαθος,ακομη και οι τεχνικοι.Τον ενημερωσες για το θεμα σου?Παντως δεν εχω ακουσει για ιο που ενω ειναι κλειστο το laptop σου,να το ανοιγει.

Μπορει να βοηθησει και το driver genius αλλα μπορει να παει και στο site της Asus.

Δημοσ.

Ολοι κανουν λαθος' date='ακομη και οι τεχνικοι.Τον ενημερωσες για το θεμα σου?Παντως δεν εχω ακουσει για ιο που ενω ειναι κλειστο το laptop σου,να το ανοιγει.

Μπορει να βοηθησει και το driver genius αλλα μπορει να παει και στο site της Asus.[/quote']

Θα τον ρωτούσαν αλλά λείπει εκτος Ελλάδας για 2εβδομάδες και δεν μπορώ να περιμένω,χρειάζομαι τον υπολογιστή μου.Λέω να μπώ στο site της ASUS και να δώ τί θα βρώ!thanks anyway guys!!!

Δημοσ.
Εψαξα αλλα δεν βρηκα το συγκεριμενο μοντελο.Μηπως το εγραψες λαθος?

Τί να σου πώ,επάνω αυτό γράφει,είναι αγορασμένο δύο χρόνια πριν απo MediaMarkt...

Έχεις δίκιο,δεν το βρήκα ούτε κι εγώ,παίζει να μην υπάρχει επειδή θεωρείται παλιό μοντέλο;;;

Δημοσ.

το ότι τα πέρασε τεχνικός δεν παει να πει τίποτα.. όλοι μας κανουμε λάθος εκτιμήσεις.. :) Είναι κατα 99,9% θεμα drivers. Σε περίπτωση που η εταιρια σου δεν υποστηρίζει drivers για το συγκεκριμενο λειτουργικό σύστημα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να το αλλάξεις σε κάτι που υπάρχει συμβατότητα...

Δημοσ.

Παντως εγω για να ημουν σιγουρος πριν βρισω το τεχνικο, θα εκανα και κανα scan με το malwarebytes..... σαμπως και......... και μετα θα ασχολιομουν, αν ολα ηταν καλα, με κανα συμβατο driver για vga, ή........... θα εβριζα το τεχνικο :-)

Δημοσ.
Τί να σου πώ,επάνω αυτό γράφει,είναι αγορασμένο δύο χρόνια πριν απo MediaMarkt...

Έχεις δίκιο,δεν το βρήκα ούτε κι εγώ,παίζει να μην υπάρχει επειδή θεωρείται παλιό μοντέλο;;;

Οχι θα πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει υποστηριξη.Δεν εχει σημασια αν ειναι παλιο μοντελο εκτος κι αν ειναι πανω απο 5 χρονια παλιο.Αν ειναι τοσο παλιο τοτε σε καμμια περιπτωση δεν υποστηριζει windows 7 αλλα μεχρι windows XP.Εσενα ποσο παλιο ειναι το δικο σου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...