apostatis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 καλησπερα θελω να κανω εγγραφη στο ελληνικο ebay http://www.eim.ebay.gr/?rvr_id=&keyword=ebay-&geo_id=151&crlp=3905741535_7581&MT_ID=115&tt_encode=raw και θελω να ρωτησω τα πεδια τα απαιτουμενα τα συμπληρωνω στα ελληνικα η με λατινικους χαρακτηρες???? και δευτερον στην χωρα γιατι δεν μου εμφανιζει Ελλαδα?
isay Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 θελω να κανω εγγραφη στο ελληνικο ebay και θελω να ρωτησω τα πεδια τα απαιτουμενα τα συμπληρωνω στα ελληνικα η με λατινικους χαρακτηρες???? Λατινικούς ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ (για πολλους λόγους) και δευτερον στην χωρα γιατι δεν μου εμφανιζει Ελλαδα? Υπάρχει Ελλάδα. Δεν τα εχουν αλφαβητικά
umaga Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ρε παιδια εγω μπηκα αλλα πολλα πραγματα τα εχουν πιο ακριβα απ οτι μπορεις να τα βρεις σε ελληνικα μαγαζια πχ κατι κουτια που κοιτουσα...
isay Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 @umaga Αγοράζεις ότι σε συμφέρει. Δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι πιο φθηνα
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ρε παιδια, το ελληνικο ebay είναι μια αθλια μεταφραση και είναι εξίσου αθλιο για κάποιο χρήστη του παγκόσμιου (όπως εγω). μη μπλεκεστε...
umaga Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 @umagaΑγοράζεις ότι σε συμφέρει. Δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι πιο φθηνα συμφωνω απολυτα απλα μια παρατηρηση εκανα
apostatis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Λατινικούς ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ (για πολλους λόγους) Υπάρχει Ελλάδα. Δεν τα εχουν αλφαβητικά φιλε εχεις απολυτο δικιο για το ερωτηματικο και ζηταω συγγνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.