Προς το περιεχόμενο

Λέσχη Μπίλτερμπεργκ

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ μεταξύ 3 και 6 Ιουνίου 2010. Σύμφωνα με τη λίστα συμμετεχόντων που έχει διαρρεύσει, θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι απο την Ελλάδα. Αρχικά δίνεται ο κωδικός της χώρας τους.

• GRC Greece

GRC Alogoskoufis, George Member of Parliament...

GRC Arapoglou, Takis Chairman and CEO, National Bank of Greece

GRC Bakoyannis, Dora Χ - Minister of Foreign Affairs

GRC David, George A. Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.

GRC Diamantopoulou, Anna Member of Parliament

GRC Kyriacopoulos, Ulysses Chairman and Board member of subsidiary companies of the S&B Group

GRC Papahelas, Alexis Journalist, Kathimerini

GRC Papalexopoulos, Dimitris Managing Director, Titan Cement Co. S.A.

GRC Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance

GRC Stournaras, Yannis Research Director, Foundation for Economic and Industrial Research (IOBE)

GRC Tsoukalis, Loukas President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELlAMEP)

Εκει θα παρουν οδηγιες για το καλο της χωρας μας απο τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Κισσιγγερ (ισοβιο προεδρο της Μπιλντεμπεργκ) και τον Δαβιδ Ροτσιλντ (επιτιμο προεδρο της λεσχης)

• Super Moderators
Δημοσ.
GRC Diamantopoulou, Anna Member of Parliament

GRC Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance

η λίστα είναι outdated...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Εκει θα παρουν οδηγιες για το καλο της χωρας μας απο τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Κισσιγγερ (ισοβιο προεδρο της Μπιλντεμπεργκ) και τον Δαβιδ Ροτσιλντ (επιτιμο προεδρο της λεσχης)

Εκτός από αδιάφορο, το post είναι και ανακριβές: δεν υφίσταται "ισόβειος πρόεδρος της Λέσχης", ούτε "επίτιμος Πρόεδρος".

Ο δε Kissinger είναι πολύ περισσότερο από απλός καταστροφέας της Κύπρου.

Να ρωτήσω αλήθεια, εφ' όσον οι συνεδρίασης της Λέσχης είναι κλειστές, πώς διατυπώνεις με τόση βεβαιότητα τι θα γίνει; :-)

Ο Χαρδαβέλλας τα'πε κι αυτά;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ρωτάς και που είναι η πηγή για αυτά μιας και απαιτείται από τους κανόνες του Μπλα Μπλα? :P

Δημοσ.
δεν ρωτάς και που είναι η πηγή για αυτά μιας και απαιτείται από τους κανόνες του Μπλα Μπλα? :P

Μπα.Προσωπικές απόψεις εκφράζει ο άνθρωπος.:P

Δημοσ.

Ρε tzizzz, οι Μασόνοι πως και σου έχουν ξεφύγει μέχρι τώρα;

Γιατί είμαι σίγουρος ότι πριν διαβάσεις το κείμενο που έκανες copy paste (το οποίο, μελετώντας τη συντακτική του δομή, θα έλεγα ότι είναι από το σιχαμερό troktiko) δεν είχες ακούσει καν τη λέξη Μπίλτερμπεργκ;

Δημοσ.
Στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges...

Αυτή ειναι παλιά λίστα. Οι υποψήφιοι για πρόσκληση, τον Αυγουστο.

μετα τις εκλογές, και κατι "άλλα" που μεσολάβησαν αναθεωρήθηκε.

τα 11 grc έγιναν 3 (τόσο μετράμε πιά).

Τους δύο δεν μπορω να τους αποκαλύψω, δεν έχω την αδειά τους, ακόμα.

αν εχουμε κατι σημαντικό, θα ενημερώσω με τη λήξη της συνάντησης.

Δημοσ.

Να εξηγήσω μόνο ότι ο όρος "ισόβιος πρόεδρος" βεβαίως υπάρχει και σημαίνει για το άτομο ότι όσο θα ζεί θα είναι πρόεδρος (Δεν φέρει απλώς τον τίτλο του προέδρου). Αναφέρεται συνήθως σε λέσχη ή σωματείο που έχει ιδρύσει κάποιος, οπότε ο ιδρυτής είναι και ισόβιος πρόεδρος.

Προσωπικά με την Bilderberg δεν ξέρω τι γίνεται, και δεν έχω κι όρεξη να το ψάξω ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Να εξηγήσω μόνο ότι ο όρος "ισόβιος πρόεδρος" βεβαίως υπάρχει και σημαίνει για το άτομο ότι όσο θα ζεί θα είναι πρόεδρος (Δεν φέρει απλώς τον τίτλο του προέδρου). Αναφέρεται συνήθως σε λέσχη ή σωματείο που έχει ιδρύσει κάποιος, οπότε ο ιδρυτής είναι και ισόβιος πρόεδρος.

Προσωπικά με την Bilderberg δεν ξέρω τι γίνεται, και δεν έχω κι όρεξη να το ψάξω ...

Στο μήνυμά μου δεν αναφέρθηκα στην ύπαρξη του όρου εν γένει αλλά στην ύπαρξη ισόβιου προέδρου για τη Λέσχη. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...