Προς το περιεχόμενο

Crystal Reports XI SUM μεταβλητή

atonioz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω την εξής απορία. Έχω φτιάξει ένα report με subreport οπου και τα δύο δουλεύουν με commands (SQL). Στο main report έχω ενα group by με βάση τον άνθρωπο και στο subreport φέρνω ανάλογα το training που έχει πάρει, στοιχεία για το training (π.χ. βαθμολογίες, απουσίες ανα τύπος απουσίας κλπ)

π.χ

report.jpg

Μου λείπει η στήλη TOTAL οπού πρέπει να κάνει sum τα Exam+Classes+Final ανά row όμως. Το πινακάκι μεγαλώνει δυναμικά μόνο προς τα κάτω. Οι στήλες είναι δηλαδή standar αλλα οι εγγραφές (row) όχι. Φαίνεται τόσο απλό αλλά μ έχουν μπερδέψει τα crystal. Καμιά ιδέα ?

Δημοσ.
Δεν έχω δουλέψει ποτέ με Crystal Reports αλλά μετά από μικρή έρευνα (1 λεπτού) βρήκα αυτό:

http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/uditsingh/CR1111022006055359AM/CR11.aspx

Δες μήπως σε βοηθήσει...

Το έχω βρει κ εγώ αυτό αλλά δεν βοηθάει καθώς είναι για δημιουργία δυναμικού report που το δικό μου δεν είναι. Το report πλέον είναι πολύ σύνθετο για να βρώ τρόπο να το κάνω εξαρχής όπως το link που έστειλες. Η διαφορά είναι ότι έχω όση πληροφορία χρείαζομαι και απλά θέλω στο Τοταλ να κάνω ένα sum 3 κελιών. Σε excel θα γινόταν σε δευτερόλεπτα. Ήθελα να το κάνω απο CR αλλά αν δεν βρω τρόπο θα το κάνω κατευθείαν απο SQL και θα το ενσωματώσω στο view μαζί με την άλλη πληροφορία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...