Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις 2???

peorambo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ότι εργάζομαι σε αυτήν την εταιρία δεν σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζω τις πολύ ειδικές λεπτομέρειες.βασικά δεν είναι αυτή η δουλειά μου άλλο έχω σπουδάσει απλά αυτό είναι το hobby μου και για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι και η (προσωρινή) δουλειά μου.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γνωρίζω και τίποτα.Για τους πελάτες που εξυπηρετώ έχω τις γνώσεις.Για κάτι περαιτέρω το ψάχνω όπως καλή ώρα σαν και αυτήν. Τέλος πάντων δεν θα το συνεχίσω γιατί...! Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι εύκολο βέβαια ποια κάρτα γραφικών αξίζει να αγοράσω για games έως 130-135 ευρω αλλά να είναι ASUS η Gigabyte??? ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

παντως το να μην παιρνεις την 5770 σε powercolor που εχει την accelero V2 ειναι λιγο χαζο..

τεσπα,πας στη λυση του ΝικΚ ή στα 150 στην Gigabyte

Δημοσ.

Στην 5770 που έδειξε ο Nik.K κάτι δεν μ' αρέσει στο ανεμιστήρι της. Πρέπει να 'ναι ψηστήρι+αεροπλάνο μαζί.

Δημοσ.
Πραγμα που δεν ειναι απολυτα αναληθες αφου οσο περισσοτερη VRAM τοσο μεγαλυτερα FPS σε μεγαλες αναλυσεις......

ρε μαν,δεν λεω μεταξυ ιδιων καρτων...

Αν στη κάρτα με τη λιγότερη μνήμη τα δεδομένα την έχουν φουλάρει και χρειάζεται ακόμα περισσότερα δεδομένα, τότε η κάρτα με τη παραπάνω μνήμη θα αποδώσει περισσότερο.

Σωστά? :-)

Δημοσ.
Αν στη κάρτα με τη λιγότερη μνήμη τα δεδομένα την έχουν φουλάρει και χρειάζεται ακόμα περισσότερα δεδομένα, τότε η κάρτα με τη παραπάνω μνήμη θα αποδώσει περισσότερο.

Σωστά? :-)

σωστα...δεν ειπε κανεις το αντιθετο...

Δημοσ.

Υπάρχει παιχνίδι που να "τρώει" πάνω από 1GB RAM στη κάρτα γραφικών?

Παιξε τελευταιο τιτλο με την 5870 1GB σε 1920χ1080 και ανω και παιξε με την ιδια καρτα και 2GB VRAM...
Δημοσ.

GTA IV, Crysis, Metro 2033 κλπ. Τώρα θα μου πεις ωραία παραδείγματα βρήκες. Γενικά όπου μπαίνουν βαριά φίλτρα χρειάζεται μπόλικη μνήμη η κάρτα.

Δημοσ.
GTA IV, Crysis, Metro 2033 κλπ. Τώρα θα μου πεις ωραία παραδείγματα βρήκες. Γενικά όπου μπαίνουν βαριά φίλτρα χρειάζεται μπόλικη μνήμη η κάρτα.

+ παιζεις και σε 42αρα ;)

Δημοσ.

Το καλο με τα GTA ειναι ο ζωντανος μετρητης VRAM που ανεβαινει η κατεβαινει οταν αυξανεις η μειωνεις τα γραφικα.....

Μακαρι να τον ειχαν και αλλα παιχνιδια....

Γενικα και το Crysis εχει ενα θεματακι με τις μνημες.

Δημοσ.

και κάτι άσχετο.γιατι όταν έχω συνδεσει την οθονη με hdmi μου βγαζει μηνυμα "hdmi εξοικονόμηση ενέργειας" ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...