Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις 2???

peorambo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

5750 με κλειστα ματια!!!!

ειναι πολυ καλητερη σε ολους τους τεχνολογικους τομοις απ την 250.

+1 για 5750.

αλλα μπορεις να βρεις και 5770 στην ιδια τιμη, αλλα και ποιο κατω απ αυτην που εχεις επιλεξει

Δημοσ.
αυτή είναι 512mb και ειναι και powercolor κατι που δεν εμπιστεύομαι.Asus η gigabyte μόνο :D

5750 με κλειστα ματια!!!!

ειναι πολυ καλητερη σε ολους τους τεχνολογικους τομοις απ την 250.

+1 για 5750.

αλλά μπορείς να βρεις και 5770 στην ίδια τιμή, αλλά και ποιο κάτω από αυτήν που έχεις επιλέξει

δουλεύω στο e-shop οπότε θα έχω μια καλύτερη τιμή
Δημοσ.

Οκ δική σου είναι η επιλογή...

Αλλα οπως και να χει η 250 δεν αξίζει με την καμία...

οποτε κινήσου προς 5770 μεριά ... ειδικά αν την πέρνεις και σε καλύτερη τιμή όπως λες!!

Δημοσ.
αυτή είναι 512mb και ειναι και powercolor κατι που δεν εμπιστεύομαι.Asus η gigabyte μόνο :D

δουλεύω στο e-shop οπότε θα έχω μια καλύτερη τιμή

Tελικά πόσο δίκιο έχουν τα παιδιά που λένε ότι οι περισσότεροι που δουλέυουν σε αυτά τα μαγαζια είναι λίγο ως πολύ άσχετοι γιατί και στο τεχνικό τμήμα ή το τμήμα πωλήσεων να μην δουλεύεις κάποιος από εκεί μέσα σου τα είπε αυτά(κυρίως μιλάω για τα:512mb).

Δημοσ.
Πάνο, ο συγκεκριμένος ήρθε εδώ πάντως για να ρωτήσει και να μάθει.

Οπότε ας είμαστε θετικοί :-)

Πίστεψέ με μια χαρά θετικός είμαι,αλλά σε παρακαλώ διέκρινες κάποια είδος ερώτησης και όρεξης για μάθησης στα γραφόμενα του φίλου;(εξού και το λίγο έντονο ύφος).

Εν πάσει περιπτώσει ζητώ συγνώμη για το ύφος μου.

Δημοσ.

φανταζομαι ο πανος το πε για την καραμελα : αυτη η καρτα ειναι 1gb αρα ειναι καλυτερη απο αυτες με 512mb...το γνωστο οσο πιο πολυ video ram τοσο καλυτερη καρτα...

Δημοσ.

Πραγμα που δεν ειναι απολυτα αναληθες αφου οσο περισσοτερη VRAM τοσο μεγαλυτερα FPS σε μεγαλες αναλυσεις......

Δημοσ.

Το ενα δεν αναιρει το αλλο...

Παιξε τελευταιο τιτλο με την 5870 1GB σε 1920χ1080 και ανω και παιξε με την ιδια καρτα και 2GB VRAM...

Θα δεις αρκετες διαφορες, μπορει οχι τρομερες και φοβερες αλλα θα παρεις αρκετα FPS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...